Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Mennyit? 50e-t kb max...az nem olyan sok. Amúgy meg ennyiért úgysem megy el...

Nekem múltkor Lanti mondta hogy mennyiért adta el. Nemtudom hogy publikus-e szal inkább nem írom le. De nem kevés haszon van most rajta. Persze egy dolog hogy ennyiért nem megy el, de ha valaki mégis olyan és megveszi, akkor elég jó bolt volt. :lol:

Megosztás:

Nekem múltkor Lanti mondta hogy mennyiért adta el. Nemtudom hogy publikus-e szal inkább nem írom le. De nem kevés haszon van most rajta. Persze egy dolog hogy ennyiért nem megy el, de ha valaki mégis olyan és megveszi, akkor elég jó bolt volt. :lol:

Nem egyszerű eladni egy nolegal mocis verdát,akármilyen faca gépsas is.

Megosztás:

Én is tudom, de ha átírást is hozzáadod. :lol:

Megosztás:

bazz, ilyeneknek nem sül le a pofájukról a bőr. :lol:

vett vmit, most meg el akarja adni. annyit kér érte amennyit csak szeretne. mi ezzel a baj? úgyis a piac dönt, az állam meg benyeli a kiló átíratási költséget (már ha átíratják és nem hamisítanak adásvételit)

lemostam szegény kocsit most hogy vége a télnek. csórikám így rosszabbul néz ki :lol:

Megosztás:

hát igen... amúgy sajnálom mert rendes gyereknek tűnt és korához képest nem volt annyira rossz álapotban :lol:

Rendesen le vagyok maradva :lol: Szegény Gsi.. akkor már nem is érdeklnek gondolom az ilyen rondaságok :D :D

lemostam szegény kocsit most hogy vége a télnek. csórikám így rosszabbul néz ki :(

Ne is mond.. ezzel mindig igy vagyok én is.. lemosom... és meglátom a sok kis karcot, köfelverődést, egy két kis rozsda pöttyöt..behorpadást ..

Ez se lesz már fiatalabb :lol: De a koromhoz képest én is jobban nézek ki... a Korom hoz képest :D

LOL beírtam a keresőbe,hogy korom, erre egy rakás köröm találatott dobott.. ha meg képre kerestem ugyanezzel.. na.. miket talált?! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.