Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
senki nem szól be? :lol: unatkozom

Megnéztük a kipufogót. nem lesz olyan egyszerű felrakni mint ahogy azt gondoltam. Most vagy az én kipuffrendszerem van átalakítva úgy hogy ez nem stimmel rá, vagy ez amit adtál kicsit más mint a gyári. Túl hosszú az előremenő cső a középdobtól. Vagy ez katalizátort egyből helyettesíteni hivatott? Bár ahhoz meg rövid. :lol:

Elküldve
Megnéztük a kipufogót. nem lesz olyan egyszerű felrakni mint ahogy azt gondoltam. Most vagy az én kipuffrendszerem van átalakítva úgy hogy ez nem stimmel rá, vagy ez amit adtál kicsit más mint a gyári. Túl hosszú az előremenő cső a középdobtól. Vagy ez katalizátort egyből helyettesíteni hivatott? Bár ahhoz meg rövid. :lol:

XE gsi-n volt, persze, hogy katalizátor nélkül... a gyári leömlőtől menne

Elküldve
Neked nem is fog... nem ugyan az a működési elve... neked egyből megáll mint a szög... :lol: :lol:

na látod.. nem kell félnem hogy tönkre fog menni mert már ilyen meg olyan :( :D :D

Elküldve
folyamatosan :lol: nekem nem csattog a hajtás :lol: :lol: :(

na látod.. nem kell félnem hogy tönkre fog menni mert már ilyen meg olyan :D :D :D

A csattogós difim csattogós váltóra cserélném...

:D

Elküldve
mondjatok már nekem elérhető áron normális turbonyomás órát.

linket szívesen fogadok :D

A Passaté nem jó bele? Az is turbós :lol: :lol: :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.