Atommanó Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 ezt nem vettem magamra jó ? :lol: Költői felvetés volt... :lol: :(
Albert Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Az rendben, de senki nem ezzel fog kezdeni... na mindegy van még három hónapod (Dettinek :lol: ) addigra csak kialakul hogy mihogysmint
Atommanó Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 látszik Anti megint "dolgozik" mert annyira ráér, h be akarja perelni az országot :( Jaja... otthon mostanában egy tizedét ülök a gép előtt... inkább etetem a csirkéket, takarítom a disznóólat, trágyázom a szántót... :lol: :lol:
Xray Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Jaja... otthon mostanában egy tizedét ülök a gép előtt... inkább etetem a csirkéket, takarítom a disznóólat, trágyázom a szántót... :lol: :lol: Hát én is nyomatnám de panelba nehézkes :( :D
Stefan Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Hát én is nyomatnám de panelba nehézkes :lol: :lol: Elfújja a szél a bádoglemezeket mi? :(
Albert Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Jaja... otthon mostanában egy tizedét ülök a gép előtt... inkább etetem a csirkéket, takarítom a disznóólat, trágyázom a szántót... :lol: :lol: Farmvillezel? :(
Atommanó Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Hát én is nyomatnám de panelba nehézkes :lol: :lol: Ne is mondd... amióta nem "panelproli" vagyok, szalonnával álmodok... :( :D
Pehi Csabi Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 na mindegy van még három hónapod (Dettinek :lol: ) addigra csak kialakul hogy mihogysmint bár úgy lenne, de szerintem sajnos csodák nincsenek és nem is lesznek
coupe Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 bár úgy lenne, de szerintem sajnos csodák nincsenek és nem is lesznek Szerintem se fog semmi változni :lol:
J0hnny Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Ne is mondd... amióta nem "panelproli" vagyok, szalonnával álmodok... :lol: :lol: Ne nézegesd magad az egészalakos tükörben! :(
Gelko Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Jaja... otthon mostanában egy tizedét ülök a gép előtt... inkább etetem a csirkéket, takarítom a disznóólat, trágyázom a szántót... :lol: :lol: nem szóltak még a helybéliek h nem érdemes a hó tetejére dobálni a sz@rt ? :D :(
spzoli Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 ma a delta popp autókereskedőbanda előtt, állt egy piros opel gt ot rendszámmal, meg egy fekete rekord coupe. sajnos nem tudtam lefotózni őket, mert folyt a nyálam :lol:
Lanti Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 ma reggel volt szerencsém hozzájuk csodás :lol:
Gelko Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 csodás :lol: sokan akarták a városőrséget mert romlik a közbiztoság és tényleg kevés a rendőr....de nem azért h beálljanak pénzt szedni....
coupe Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 ma a delta popp autókereskedőbanda előtt, állt egy piros opel gt ot rendszámmal, meg egy fekete rekord coupe. sajnos nem tudtam lefotózni őket, mert folyt a nyálam :lol: Ismerem őket....a Füredi uton a shell kút után lévő autó kereskedésnél szoktak parkolni....Az opel gt lábon jött haza,azt hiszem hollandiából :lol:
redline Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 ma reggel volt szerencsém hozzájuk Játékkatonák akarnak Rambósat játszani? :lol: Miért nem a parkolók környékén próbálják elriasztani a tolvajokat vagy a szórakozóhelyek környékén megakadályozni a balhékat? :lol: Tudom, mert ez könnyebb pénz :(
J0hnny Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Játékkatonák akarnak Rambósat játszani? :lol: Miért nem a parkolók környékén próbálják elriasztani a tolvajokat vagy a szórakozóhelyek környékén megakadályozni a balhékat? :( Tudom, mert ez könnyebb pénz :D Köszöntelek Magyaroroszágon! :lol:
Lanti Elküldve Február17, 2010 Elküldve Február17, 2010 http://auto.indavideo.hu/video/Human_Drift arra vártam mikor tépi le a hátsó szárnyat :lol:
Lanti Elküldve Február17, 2010 Elküldve Február17, 2010 Lanti! nem az igazi mert nem fekete a felni belseje... de azért :lol: :lol: :(
Atommanó Elküldve Február17, 2010 Elküldve Február17, 2010 na gondolom ez nem te vagy :lol: Nem... nekem már nem kell hó a keresztben menéshez... :lol: :( :D
Recommended Posts