Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
látszik Anti megint "dolgozik" mert annyira ráér, h be akarja perelni az országot :(

Jaja... otthon mostanában egy tizedét ülök a gép előtt... inkább etetem a csirkéket, takarítom a disznóólat, trágyázom a szántót... :lol: :lol:

Elküldve
Jaja... otthon mostanában egy tizedét ülök a gép előtt... inkább etetem a csirkéket, takarítom a disznóólat, trágyázom a szántót... :lol: :lol:

Hát én is nyomatnám de panelba nehézkes :( :D

Elküldve

Farmvillezel? :(

Elküldve

nem szóltak még a helybéliek h nem érdemes a hó tetejére dobálni a sz@rt ? :D :(

Elküldve

ma a delta popp autókereskedőbanda előtt, állt egy piros opel gt ot rendszámmal, meg egy fekete rekord coupe. sajnos nem tudtam lefotózni őket, mert folyt a nyálam :lol:

Elküldve
csodás :lol:

sokan akarták a városőrséget mert romlik a közbiztoság és tényleg kevés a rendőr....de nem azért h beálljanak pénzt szedni....

Elküldve
ma a delta popp autókereskedőbanda előtt, állt egy piros opel gt ot rendszámmal, meg egy fekete rekord coupe. sajnos nem tudtam lefotózni őket, mert folyt a nyálam :lol:

Ismerem őket....a Füredi uton a shell kút után lévő autó kereskedésnél szoktak parkolni....Az opel gt lábon jött haza,azt hiszem hollandiából :lol:

Elküldve
Játékkatonák akarnak Rambósat játszani? :lol:

Miért nem a parkolók környékén próbálják elriasztani a tolvajokat vagy a szórakozóhelyek környékén megakadályozni a balhékat? :( Tudom, mert ez könnyebb pénz :D

Köszöntelek Magyaroroszágon! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.