Atommanó Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 ezt nem vettem magamra jó ? :lol: Költői felvetés volt... :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Az rendben, de senki nem ezzel fog kezdeni... na mindegy van még három hónapod (Dettinek :lol: ) addigra csak kialakul hogy mihogysmint Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 látszik Anti megint "dolgozik" mert annyira ráér, h be akarja perelni az országot :( Jaja... otthon mostanában egy tizedét ülök a gép előtt... inkább etetem a csirkéket, takarítom a disznóólat, trágyázom a szántót... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Jaja... otthon mostanában egy tizedét ülök a gép előtt... inkább etetem a csirkéket, takarítom a disznóólat, trágyázom a szántót... :lol: :lol: Hát én is nyomatnám de panelba nehézkes :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Hát én is nyomatnám de panelba nehézkes :lol: :lol: Elfújja a szél a bádoglemezeket mi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Jaja... otthon mostanában egy tizedét ülök a gép előtt... inkább etetem a csirkéket, takarítom a disznóólat, trágyázom a szántót... :lol: :lol: Farmvillezel? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Hát én is nyomatnám de panelba nehézkes :lol: :lol: Ne is mondd... amióta nem "panelproli" vagyok, szalonnával álmodok... :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 na mindegy van még három hónapod (Dettinek :lol: ) addigra csak kialakul hogy mihogysmint bár úgy lenne, de szerintem sajnos csodák nincsenek és nem is lesznek Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 bár úgy lenne, de szerintem sajnos csodák nincsenek és nem is lesznek Szerintem se fog semmi változni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Ne is mondd... amióta nem "panelproli" vagyok, szalonnával álmodok... :lol: :lol: Ne nézegesd magad az egészalakos tükörben! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Jaja... otthon mostanában egy tizedét ülök a gép előtt... inkább etetem a csirkéket, takarítom a disznóólat, trágyázom a szántót... :lol: :lol: nem szóltak még a helybéliek h nem érdemes a hó tetejére dobálni a sz@rt ? :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 ma a delta popp autókereskedőbanda előtt, állt egy piros opel gt ot rendszámmal, meg egy fekete rekord coupe. sajnos nem tudtam lefotózni őket, mert folyt a nyálam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 ma reggel volt szerencsém hozzájuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 ma reggel volt szerencsém hozzájuk csodás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 csodás :lol: sokan akarták a városőrséget mert romlik a közbiztoság és tényleg kevés a rendőr....de nem azért h beálljanak pénzt szedni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 ma a delta popp autókereskedőbanda előtt, állt egy piros opel gt ot rendszámmal, meg egy fekete rekord coupe. sajnos nem tudtam lefotózni őket, mert folyt a nyálam :lol: Ismerem őket....a Füredi uton a shell kút után lévő autó kereskedésnél szoktak parkolni....Az opel gt lábon jött haza,azt hiszem hollandiából :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 ma reggel volt szerencsém hozzájuk Játékkatonák akarnak Rambósat játszani? :lol: Miért nem a parkolók környékén próbálják elriasztani a tolvajokat vagy a szórakozóhelyek környékén megakadályozni a balhékat? :lol: Tudom, mert ez könnyebb pénz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Játékkatonák akarnak Rambósat játszani? :lol: Miért nem a parkolók környékén próbálják elriasztani a tolvajokat vagy a szórakozóhelyek környékén megakadályozni a balhékat? :( Tudom, mert ez könnyebb pénz :D Köszöntelek Magyaroroszágon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 http://auto.indavideo.hu/video/Human_Drift Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Lanti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 http://auto.indavideo.hu/video/Human_Drift arra vártam mikor tépi le a hátsó szárnyat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Lanti! nem az igazi mert nem fekete a felni belseje... de azért :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Egy havascsapatós... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 na gondolom ez nem te vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 na gondolom ez nem te vagy :lol: Nem... nekem már nem kell hó a keresztben menéshez... :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts