J0hnny Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Amióta moderátor, semmi nem jó neki :lol: :lol: :( Kick/ban/kill/user! :D
Pehi Csabi Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 eddig nem érezted a kadettosok iránti ellenszenvet? :lol: :lol: :( :D :D :D :D köcsög kabriós :D Minek nekem ellenség? :lol:
Atommanó Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Tegnap elmélkedtünk "luxusadó" ügyben... A kérdés... Vajon az APEH hozzáfér a BM adatbázishoz??? Vagy honnan tudják, hogy kinek kell befizetni? Mert hogy nem küldenek róla semmi papírt, hanem az adózónak kell kitölteni hozzá a megfelelő adatlapot... Necces... de jó kérdés... :lol:
Xray Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Tegnap elmélkedtünk "luxusadó" ügyben... A kérdés... Vajon az APEH hozzáfér a BM adatbázishoz??? Vagy honnan tudják, hogy kinek kell befizetni? Mert hogy nem küldenek róla semmi papírt, hanem az adózónak kell kitölteni hozzá a megfelelő adatlapot... Necces... de jó kérdés... :lol: Hát én megírtam a véleményem ezzel kapcsolatban mikor aláírtam a peticiót.... Rohaggyyyyyanak meg az összes nagyfejű fent abba a ki@..ot országházba.. nyúzzák a népet fent meg dörzsölés van , ha lesz annyi suskám veszek egy AK-t 10 tárral felmegyek és kiluggatom azt a trágyadombot! :lol:
Xray Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Minek nekem ellenség? :( Ha vannak barátaid nem igaz?? :lol: :lol:
Lanti Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Tegnap elmélkedtünk "luxusadó" ügyben... A kérdés... Vajon az APEH hozzáfér a BM adatbázishoz??? Vagy honnan tudják, hogy kinek kell befizetni? Mert hogy nem küldenek róla semmi papírt, hanem az adózónak kell kitölteni hozzá a megfelelő adatlapot... Necces... de jó kérdés... :lol: nademost ezt nem eltörölték? :lol:
Stefan Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 nademost ezt nem eltörölték? :( Úgy tudom autóra nem, csak házra, mert nem lehetett egyértelműen meghatározni mennyit ér az ingatlan :lol: Autónál meg ugye "okosan" megoldották, hogy a teljesítményt nézik, nem a tényleges értékét :lol:
Atommanó Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 nademost ezt nem eltörölték? :lol: Nem...csak az ingatlanra vonatkozót törölték el!
Vktr Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Ezt be kell szereznem :lol: Minek, egyszerűbb simán berúgni :lol:
Atommanó Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Úgy tudom autóra nem, csak házra, mert nem lehetett egyértelműen meghatározni mennyit ér az ingatlan :lol: Ebben az a bibi, hogy az autónál ugyan ez a gondjuk, hiszen a nevében is benne van az adónemnek, hogy a nagy értékű vagyontárgyak adója... Az Eurotax lekérésnek ára van, meg macerás szerintük, így az nem használható... (túl egyszerű lenne) ezért kötötték a teljesítményhez... Így viszont nincs köze az értékhez... Támadja már meg valaki... :lol:
Stefan Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Ebben az a bibi, hogy az autónál ugyan ez a gondjuk, hiszen a nevében is benne van az adónemnek, hogy a nagy értékű vagyontárgyak adója... Az Eurotax lekérésnek ára van, meg macerás szerintük, így az nem használható... (túl egyszerű lenne) ezért kötötték a teljesítményhez... Így viszont nincs köze az értékhez... Támadja már meg valaki... :lol: Közben szerkesztettem a hozzászólásomat. Linkeltem egy anyázós cikket. Azért szomorú, hogy nyílvánvalóan kretének kormányozzák az országot :lol:
Lanti Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Nem...csak az ingatlanra vonatkozót törölték el! na de az autónál nem neked kell bevallanod, hogy van-e és milyen? nem?
Atommanó Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 na de az autónál nem neked kell bevallanod, hogy van-e és milyen? nem? .... Vagy honnan tudják, hogy kinek kell befizetni? Mert hogy nem küldenek róla semmi papírt, hanem az adózónak kell kitölteni hozzá a megfelelő adatlapot... ...
Gelko Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Támadja már meg valaki... :lol: ezen erősen gondolkoztam már.... ha elhallgatod az adócsalás, vagy kiderül vagy nem... a be nem fizetős dolgon agyaltam múltkor. mire nagyobb összegű bírság lesz belőle addig eltelik fél év vagy több és addig lehet eltörlik, vagy módosítják. bár a Subaru esetében sztem csak az eltörléssel úszod meg. mennyi arra az adó ?
Atommanó Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 113.000 de Detti nevén van... :lol: :lol: :(
Gelko Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 113.000 de Detti nevén van... :lol: :lol: :( akkor meg mit aggódsz :D :D :D
Albert Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Támadja már meg valaki... :lol: Nyugi május 20 a határidő addigra ezek eltakarodnak
Vktr Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Nyugi május 20 a határidő addigra ezek eltakarodnak Hogy mondhatsz ilyet, ez egy becsületes korrekt kormány....
Lanti Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 hát nem tudom.. lehet h történt változás, de nekem a gsi után mindig küldték a lóerőadó csekkeket.. nem hinném, hogy most máshogy volna
Gelko Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 hát nem tudom.. lehet h történt változás, de nekem a gsi után mindig küldték a lóerőadó csekkeket.. nem hinném, hogy most máshogy volna azt az önkormányzat szedi ezt meg az apeh
Lanti Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 azt az önkormányzat szedi ezt meg az apeh hehe.. akkor értem, köszönöm :lol:
Atommanó Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Nyugi május 20 a határidő addigra ezek eltakarodnak Az rendben, de senki nem ezzel fog kezdeni... főleg, hogy a politikai szervezet is csak az ingatlanra vonatkozó rész eltörléséről beszélt mindig is... De politika off... Amúgy az a gond, hogy az AB határozatát nem gyerekjáték megtámadni, külön szabályzata van ennek is... sokan nem is tudják, hogy mi a menete... Gelko biztos vágja... :lol:
Gelko Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 Gelko biztos vágja... :lol: ezt nem vettem magamra jó ? :lol:
Lanti Elküldve Február16, 2010 Elküldve Február16, 2010 látszik Anti megint "dolgozik" mert annyira ráér, h be akarja perelni az országot :lol:
Recommended Posts