J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Amióta moderátor, semmi nem jó neki :lol: :lol: :( Kick/ban/kill/user! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 eddig nem érezted a kadettosok iránti ellenszenvet? :lol: :lol: :( :D :D :D :D köcsög kabriós :D Minek nekem ellenség? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Tegnap elmélkedtünk "luxusadó" ügyben... A kérdés... Vajon az APEH hozzáfér a BM adatbázishoz??? Vagy honnan tudják, hogy kinek kell befizetni? Mert hogy nem küldenek róla semmi papírt, hanem az adózónak kell kitölteni hozzá a megfelelő adatlapot... Necces... de jó kérdés... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Tegnap elmélkedtünk "luxusadó" ügyben... A kérdés... Vajon az APEH hozzáfér a BM adatbázishoz??? Vagy honnan tudják, hogy kinek kell befizetni? Mert hogy nem küldenek róla semmi papírt, hanem az adózónak kell kitölteni hozzá a megfelelő adatlapot... Necces... de jó kérdés... :lol: Hát én megírtam a véleményem ezzel kapcsolatban mikor aláírtam a peticiót.... Rohaggyyyyyanak meg az összes nagyfejű fent abba a ki@..ot országházba.. nyúzzák a népet fent meg dörzsölés van , ha lesz annyi suskám veszek egy AK-t 10 tárral felmegyek és kiluggatom azt a trágyadombot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Minek nekem ellenség? :( Ha vannak barátaid nem igaz?? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Ezt be kell szereznem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Tegnap elmélkedtünk "luxusadó" ügyben... A kérdés... Vajon az APEH hozzáfér a BM adatbázishoz??? Vagy honnan tudják, hogy kinek kell befizetni? Mert hogy nem küldenek róla semmi papírt, hanem az adózónak kell kitölteni hozzá a megfelelő adatlapot... Necces... de jó kérdés... :lol: nademost ezt nem eltörölték? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 nademost ezt nem eltörölték? :( Úgy tudom autóra nem, csak házra, mert nem lehetett egyértelműen meghatározni mennyit ér az ingatlan :lol: Autónál meg ugye "okosan" megoldották, hogy a teljesítményt nézik, nem a tényleges értékét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 nademost ezt nem eltörölték? :lol: Nem...csak az ingatlanra vonatkozót törölték el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Ezt be kell szereznem :lol: Minek, egyszerűbb simán berúgni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Úgy tudom autóra nem, csak házra, mert nem lehetett egyértelműen meghatározni mennyit ér az ingatlan :lol: Ebben az a bibi, hogy az autónál ugyan ez a gondjuk, hiszen a nevében is benne van az adónemnek, hogy a nagy értékű vagyontárgyak adója... Az Eurotax lekérésnek ára van, meg macerás szerintük, így az nem használható... (túl egyszerű lenne) ezért kötötték a teljesítményhez... Így viszont nincs köze az értékhez... Támadja már meg valaki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Ebben az a bibi, hogy az autónál ugyan ez a gondjuk, hiszen a nevében is benne van az adónemnek, hogy a nagy értékű vagyontárgyak adója... Az Eurotax lekérésnek ára van, meg macerás szerintük, így az nem használható... (túl egyszerű lenne) ezért kötötték a teljesítményhez... Így viszont nincs köze az értékhez... Támadja már meg valaki... :lol: Közben szerkesztettem a hozzászólásomat. Linkeltem egy anyázós cikket. Azért szomorú, hogy nyílvánvalóan kretének kormányozzák az országot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Nem...csak az ingatlanra vonatkozót törölték el! na de az autónál nem neked kell bevallanod, hogy van-e és milyen? nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 na de az autónál nem neked kell bevallanod, hogy van-e és milyen? nem? .... Vagy honnan tudják, hogy kinek kell befizetni? Mert hogy nem küldenek róla semmi papírt, hanem az adózónak kell kitölteni hozzá a megfelelő adatlapot... ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Támadja már meg valaki... :lol: ezen erősen gondolkoztam már.... ha elhallgatod az adócsalás, vagy kiderül vagy nem... a be nem fizetős dolgon agyaltam múltkor. mire nagyobb összegű bírság lesz belőle addig eltelik fél év vagy több és addig lehet eltörlik, vagy módosítják. bár a Subaru esetében sztem csak az eltörléssel úszod meg. mennyi arra az adó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 113.000 de Detti nevén van... :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 113.000 de Detti nevén van... :lol: :lol: :( akkor meg mit aggódsz :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Támadja már meg valaki... :lol: Nyugi május 20 a határidő addigra ezek eltakarodnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Nyugi május 20 a határidő addigra ezek eltakarodnak Hogy mondhatsz ilyet, ez egy becsületes korrekt kormány.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 hát nem tudom.. lehet h történt változás, de nekem a gsi után mindig küldték a lóerőadó csekkeket.. nem hinném, hogy most máshogy volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 hát nem tudom.. lehet h történt változás, de nekem a gsi után mindig küldték a lóerőadó csekkeket.. nem hinném, hogy most máshogy volna azt az önkormányzat szedi ezt meg az apeh Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 azt az önkormányzat szedi ezt meg az apeh hehe.. akkor értem, köszönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Nyugi május 20 a határidő addigra ezek eltakarodnak Az rendben, de senki nem ezzel fog kezdeni... főleg, hogy a politikai szervezet is csak az ingatlanra vonatkozó rész eltörléséről beszélt mindig is... De politika off... Amúgy az a gond, hogy az AB határozatát nem gyerekjáték megtámadni, külön szabályzata van ennek is... sokan nem is tudják, hogy mi a menete... Gelko biztos vágja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Gelko biztos vágja... :lol: ezt nem vettem magamra jó ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 látszik Anti megint "dolgozik" mert annyira ráér, h be akarja perelni az országot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts