Lanti Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 keresek olyan szuper olajat... azt a málnaszörp kinézetűt.. és nem kéne 1 hordó..... valakinek 5lete? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 keresek olyan szuper olajat... azt a málnaszörp kinézetűt.. és nem kéne 1 hordó..... valakinek 5lete? :lol: Vehetsz ám másfajtát is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Vehetsz ám másfajtát is... :lol: bodza? lehet keverni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Szép kép :lol: Állok ma az ablaknál, beszélek egy ügyféllel és jön Lanti, még meg is jegyeztem a telfonban : "jééé a régi kocsim" :lol: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Pista, nem voltam ma. az jó ha holnap megnézem? nem felejtettem el, telefon szólt ma is, csak nem jutottam odáig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Pista, nem voltam ma. az jó ha holnap megnézem? nem felejtettem el, telefon szólt ma is, csak nem jutottam odáig... Sebaj :lol: Persze, csak jó lenne, ha sikerülne szermányolni holnapra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Sebaj :lol: Persze, csak jó lenne, ha sikerülne szermányolni holnapra :( igyekszem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Állok ma az ablaknál, beszélek egy ügyféllel és jön Lanti, még meg is jegyeztem a telfonban : "jééé a régi kocsim" :lol: :lol: :( :D Én meg ma még vezettem is... legálisan elnyomhattam neki párszor... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Én meg ma még vezettem is... legálisan elnyomhattam neki párszor... :lol: Jujjjjj mi lesz itt ha elolvassák ezt, akiket nem vitt még Lanti :lol: :( :D Ja amúgy Voszi új felnije olyan mint ő maga : ÁLLAT :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Én meg ma még vezettem is... legálisan elnyomhattam neki párszor... :lol: ültél végre egy jó autóba :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 ültél végre egy jó autóba :( :lol: Ami fent volt a használtautón és talán 850000 Forintot kóstált p rendszámmal állítólag élőben az is nagyon szép, igaz gyári állapotú :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Ami fent volt a használtautón és talán 850000 Forintot kóstált p rendszámmal állítólag élőben az is nagyon szép, igaz gyári állapotú :lol: igen stock volt megnézni és szerinte nagyon jól nézett ki... magyar rendszámos volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 igen stock volt megnézni és szerinte nagyon jól nézett ki... magyar rendszámos volt... P-vel kezdődő rendszám is magyar. Csak mondom :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 P-vel kezdődő rendszám is magyar. Csak mondom :lol: :lol: köszönöm a felvilágosítást :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 P-vel kezdődő rendszám is magyar. Csak mondom :( :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 ültél végre egy jó autóba :D :lol: Nem is volt az igazi hazafelé a sajátomban... :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Nem is volt az igazi hazafelé a sajátomban... :( :D csere? nekem úgyis ott a passat, legyen neked is jó :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Voszimobájlon mekkorák azok a gumik... olyan bufláknak tűnnek... :lol: 235/40-es, tényleg bufi, de nem akarok alacsony gumit (245/35-ös lenne egyébként a jó méret), az nem tetszik, és kényelmetlen is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 ja, és alul azért dülled ki, mert lapos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 :lol: :( ez kurv@joooo sikerült eladni vagy mi a helyzet arra? árulom, de nem lesz rá vevő, ezért addig is szórakázom vele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 árulom, de nem lesz rá vevő, ezért addig is szórakázom vele. :lol: Nem azért csináztad? :lol: Bár sok olyan embert ismerek,aki összerakta egy valag pénzért,ki sem élevzte és eladta...sosem értettem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Nagyok komoly lett! Azok a Hankook gumik jók ilyen tempósabb használatra? nagyon erős falú gumi, mellette jó puha a kopófelülete. remélem, hogy beválik, de nincs vele semmi tapasztalatom még. ára alapján felső kategóriás. kb. ennyit tudok róla. A8 4,2 kváttróra széria ezt szerelik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Nem azért csináztad? :lol: Bár sok olyan embert ismerek,aki összerakta egy valag pénzért,ki sem élevzte és eladta...sosem értettem. :( mármint azért raktam össze, hogy elvigyék sz@rérhugyér? :lol: :D nem! :D jó lenne, ha elvinnék, de nem ragaszkodom hozzá, hogy rosszul járjak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 mármint azért raktam össze, hogy elvigyék sz@rérhugyér? :lol: :lol: nem! :( jó lenne, ha elvinnék, de nem ragaszkodom hozzá, hogy rosszul járjak. :D Dehogy,nem így értettem! Hanem ha már összeraktad,akor élvezd ki először az örömöt,amit nyújt és utána add el. Én arra céloztam,hogy láttam olyat,hogy csak az építés öröme kellett,aztán ahogy kész lett rögtön eladta,a miértre meg nem volt válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Dehogy,nem így értettem! Hanem ha már összeraktad,akor élvezd ki először az örömöt,amit nyújt és utána add el. Én arra céloztam,hogy láttam olyat,hogy csak az építés öröme kellett,aztán ahogy kész lett rögtön eladta,a miértre meg nem volt válasz. ja értem. hát kb. így vagyok vele én is, már előre látom, hogy nagyon nem fog érdekelni az ügy. de majd kiderül, hátha mégis. ahhoz nagyot kellene homorítania a kocsinak, őszintén szólva nem nézem ki belőle. ahhoz tényleg fel kéne rakni a turbót, 600 paci, ez a kocs meg nem lesz úgy összerakva, az tuti. az összerakás sokkal izgibb meló, csak sok benne az impássziböl missön, azt nem szeretem, annyira....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts