sárgaGSI Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 rég olvastam annyi ökörséget mint azon az oldalon :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 rég olvastam annyi ökörséget mint azon az oldalon :rolleyes: :D :P valami video született? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen..._600_ps-3555059 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen..._600_ps-3555059 ez lehet 612 ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 ez lehet 612 ? :rolleyes: Tulképp akár lehet is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Jut eszembe... hány fok lenne, ha nem lenne globális felmelegedés??? :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Jut eszembe... hány fok lenne, ha nem lenne globális felmelegedés??? :lol: :P Jut eszembe.. csak nemdolgozol? :D Am: igy üvegen keresztűl itt a tavasz.. (erkélyről már nem annyira) megnéztem már, ki szenved negyes órája.. szegény csávókám.. a végén már valahonan szervált egy hólapátot, és lapátolt a kocsi elöl.. Pedig a "beállóból" már kijött valahogy, magán a parkoló úton akadt el... :P Ennyire szar lenne ez a latyak? Nah majd mindjárt letesztelem :rolleyes: Golf: kis aranyos.. de mennyi is lenne erre az adó?! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 ... Golf: kis aranyos.. de mennyi is lenne erre az adó?! :rolleyes: :P Külföldi papíros. Nem mindegy? Meg amúgy is donor lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 nemáár http://www.indavideo.hu/video/Van_egyensulyerzeke_az_oregnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 nemáár http://www.indavideo.hu/video/Van_egyensulyerzeke_az_oregnek Keményebb az arc mint rambo, rocky, meg a terminátor együtt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Itt a parkolóban kínlódott egy nő sx4el, majdnem segítettem rajta, de mikor megláttam, hogy nyári gumival tolja, otthagytam...4m-s kocsi, de télire nem futja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Itt a parkolóban kínlódott egy nő sx4el, majdnem segítettem rajta, de mikor megláttam, hogy nyári gumival tolja, otthagytam...4m-s kocsi, de télire nem futja... :rolleyes: én átvettem javításra egy gépet...2.2es rönyóval volt az ember, tiltáson próbált meg kiállni legalább egy percig, de annyi esze nem volt h meghintáztassa kicsit, állt a gázon és csak tititiititititiitititi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 valami video született? Csabinál van holnap adja ide, de állitólag sötét volt, :rolleyes: :D :P, lett a video :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen..._600_ps-3555059 innyyyeeee ezt telirakták lefolyócsővel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Itt a parkolóban kínlódott egy nő sx4el, majdnem segítettem rajta, de mikor megláttam, hogy nyári gumival tolja, otthagytam...4m-s kocsi, de télire nem futja... és ha úgy járt mint én hogy a vadi új téligumikat dobhatta a kukába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 és ha úgy járt mint én hogy a vadi új téligumikat dobhatta a kukába? ez kifogás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 :D én átvettem javításra egy gépet...2.2es rönyóval volt az ember, tiltáson próbált meg kiállni legalább egy percig, de annyi esze nem volt h meghintáztassa kicsit, állt a gázon és csak tititiititititiitititi :P Lehet, hogy direkt csinálta. Nem vigyorgott közben? Vagy ordította, hogy "RÓDHÓGSZ!" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Előbb utbb csak lesz valami... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Ne a kocsit nézzétek, a bemutató videót. :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Ne a kocsit nézzétek, a bemutató videót. :rolleyes: :D :P Van nekik a többihez is, csak nem zoknisjancsika, marhajópofák :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Ne a kocsit nézzétek, a bemutató videót. :rolleyes: :D :P bezzeg azt nem mutatta meg, hogy a ball oldali tükörnél hiányzik a kis műanyag háromszög. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 ötletes ez a videós bemutatás..ha a kabala rendesen csinálná akkor még jó is lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Tegnap megcsináltam a nagy okosságot. Beálltam a céghez a kertbe és mondom lehúzom félig az ablakot hogy szellőzzön már kicsit a kocsi. Na hát úgy is felejtettem, elég jó jégpáncél lett az ülés bal felén mire hatkor bele akartam ülni :rolleyes: De volt a kormányon meg az ajtó belsején is. A kapaszkodóban még mindig befagyott jégtócsa van. Ügyes vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Tegnap megcsináltam a nagy okosságot. Beálltam a céghez a kertbe és mondom lehúzom félig az ablakot hogy szellőzzön már kicsit a kocsi. Na hát úgy is felejtettem, elég jó jégpáncél lett az ülés bal felén mire hatkor bele akartam ülni :rolleyes: De volt a kormányon meg az ajtó belsején is. A kapaszkodóban még mindig befagyott jégtócsa van. Ügyes vagyok :D De kiszellőzött nem??? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 De kiszellőzött nem??? :rolleyes: :D Igen de ma folytatja :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts