sárgaGSI Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 ma nem menekülsz... este megyünk :lol: vectrával ugye, ha meg van valami kihúzlak a céével, ha azzal is akkor Csabi az astrával, ezek igy csak kitesznek 1 db téligumit :rolleyes: :D :P
Lanti Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 most akkor mi van mégis csak arra valo !?!? jaja, sárga C kadettja :rolleyes:
uhuhu Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 akkor hójelentés következik: 31 cm en áll a mérőszalag... képek akit érdekel, óráról-órára :rolleyes: http://picasaweb.google.hu/sakos77/2010012...kaAlattEnnyiHo#
kiskecso Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 akkor hójelentés következik: 31 cm en áll a mérőszalag... képek akit érdekel, óráról-órára :P http://picasaweb.google.hu/sakos77/2010012...kaAlattEnnyiHo# nálunk csak 13 :D :rolleyes:
sárgaGSI Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 jaja, sárga C kadettja :rolleyes: Vectra nincs, Céé sincs...... :lol: :D :P akkor hójelentés következik: 31 cm en áll a mérőszalag... képek akit érdekel, óráról-órára :D http://picasaweb.google.hu/sakos77/2010012...kaAlattEnnyiHo# Hát sztem nyertél :P
uhuhu Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 Vectra nincs, Céé sincs...... :D :P :lol: Hát sztem nyertél :rolleyes: a coupe nyert, mert náluk 1 cm rel magasabb volt a hóállás... bazz, kilapátoltam az autókat. a tökömkivan... mondjuk az utcába se fogok tudni kiállni, ugyhogy tökmindegy. és holnapra is havazást mondott...
invictus Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 Valahogy elképzeltem(én beteg állat)ahogy kicsoszogsz az udvarra,gatya le és belelógatod fekvőtámasz pozicióban a hóba a brét! :rolleyes: Persze mindezt a szomszédok és a kutyád figyelmének kereszttüzében,miközben Detti kameráz és szakad a röhögéstől! :D Utána pedig mondhatod,hogy tényleg úgy áll,mint a fagyott kutyaláb! :P Sorry, de ez a két szó mindent elárul. :lol: :D :P
coupe Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 a coupe nyert, mert náluk 1 cm rel magasabb volt a hóállás... bazz, kilapátoltam az autókat. a tökömkivan... mondjuk az utcába se fogok tudni kiállni, ugyhogy tökmindegy. és holnapra is havazást mondott... Mindenhol el van takarítva a hó,csak az utcából nem tudok kimenni :rolleyes: Pedig holnap reggel mennék.Remélem a kukás autó segít ebben kicsit :D :P :lol:
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 Mindenhol el van takarítva a hó,csak az utcából nem tudok kimenni :rolleyes: Pedig holnap reggel mennék.Remélem a kukás autó segít ebben kicsit :D :P :lol: Elviszik a havat? :D
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 Sorry, de ez a két szó mindent elárul. :rolleyes: :D :P :D :lol:
Atommanó Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 Mindenhol el van takarítva a hó,csak az utcából nem tudok kimenni :rolleyes: Pedig holnap reggel mennék.Remélem a kukás autó segít ebben kicsit :D :P :lol: Menjek érted??? :D :P
coupe Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 Elviszik a havat? :rolleyes: Eltolják a kukáskocsival :D
coupe Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 Menjek érted??? :rolleyes: :D 9re légyszi :P :lol:
mélykék76 Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 ...Itt is 7 óta tuti szakad egyfolytában.... Pont felkeltél és hopp elkezdett esni ? :rolleyes: :D
uhuhu Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 Mindenhol el van takarítva a hó,csak az utcából nem tudok kimenni :rolleyes: Pedig holnap reggel mennék.Remélem a kukás autó segít ebben kicsit :D :P :lol: nálunk jött egy ifa és eltolta... igaz 5 óra körül, de most már én tudok menni. ha kell odaadom az insight-ot... gondolom a napsugár térig el tudok menni, te meg oda kisétálsz.
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 Egyébként elég vicces,hogy meglepődnek ezen a hómennyiségen,régebben is volt ekkora hó. Másfelöl ferihegynek elég nagy égés,hogy már ennyi hóval se tud megbirkózni... :rolleyes:
Atommanó Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 Egyébként elég vicces,hogy meglepődnek ezen a hómennyiségen,régebben is volt ekkora hó. Másfelöl ferihegynek elég nagy égés,hogy már ennyi hóval se tud megbirkózni... :rolleyes: Nem a hóeltakarítás volt a gond, hanem a látási viszonyok nem voltak jók... ergo szart sem lehetett látni...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 Nem a hóeltakarítás volt a gond, hanem a látási viszonyok nem voltak jók... ergo szart sem lehetett látni... Ennyire esett vagy a köd? :rolleyes:
Gelko Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 Ennyire esett vagy a köd? :rolleyes: ennyire esett
spzoli Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 Ennyire esett vagy a köd? :rolleyes: jól látod a dolgot, köd volt, meg esett is, de hidd el nekem h nekünk itt nem jó, ugyh légy olyan jó mennyél szépen hátra és verd le azt a k.rva lakatot... :D
invictus Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 jól látod a dolgot, köd volt, meg esett is, de hidd el nekem h nekünk itt nem jó, ugyh légy olyan jó mennyél szépen hátra és verd le azt a k.rva lakatot... :rolleyes: Azt kihagytad hogy pucérak vagytok. :D
spzoli Elküldve Január30, 2010 Elküldve Január30, 2010 Azt kihagytad hogy pucérak vagytok. :D nem véletlenül! :rolleyes:
Recommended Posts