mélykék76 Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 ....Ment is venni Wanderbaut a cigiszag ellen a másik gazdája ellen :rolleyes:.... Mi a terv ? Leüt egy wunderbaummal ? Ebben biztos benne van a kezed :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Ántáááállllll Ilyet láttam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Ántáááállllll Ilyet láttam :D http://www.techepics.com/files/2004-Subaru...eza-WRX-STi.jpg http://pixels1.com/cars/supercars/photos/subaru-wr1-01.jpg http://pixels1.com/cars/supercars/photos/subaru-wr1-03.jpg most már mi is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 most már mi is. :rolleyes: Nem értesz te a finomságokhoz :D "Nagy-Britanniában a "valami futottak még japán márka" helyett a Subaruknak nagy nimbusza van, főleg a kultuszautóként tisztelt Impreza sportmodelleknek. Szigetországbeli rajongói számára a Subaru kifejlesztett egy 320 lóerős változatot az Impreza WRX STi-ből. A gyári marketing szerint az Impreza WRX STi WR1 annak az autónak közvetlen rokona, amellyel Petter Solberg tavaly megnyerte a rali-VB egyéni értékelését. Emellett szól, hogy egy műszerfali kapcsolóval állítani lehet az erőeloszlást az első és a hátsó tengely között. 25 milliméterrel alacsonyabb az autó hasmagassága a szériánál, a futóműtuning a Prodrive munkája. A gyári tuningos Impreza nagyjából 320 lóerős a gyár közlése szerint. Az autóból mindössze 500 készül." Kimeltem a lényeget a kedvedért :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Köszi, így már érhetőbb mint 3kép egy ezüst imprezáról. :P :rolleyes: Ezért imádom ezt a topicot olvasni. Mindenki félmondatokban beszél és néha azt sem tudom miről van szó. Csak olvasom mert nincs jobb dolgom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Köszi, így már érhetőbb mint 3kép egy ezüst imprezáról. :D :P Ezért imádom ezt a topicot olvasni. Mindenki félmondatokban beszél és néha azt sem tudom miről van szó. Csak olvasom mert nincs jobb dolgom. :lol: Khmmmmm.... Az ezüst az ez Amit én linkeltem az valami nagyon halvány kék. Benne kell élni és akkor tudsz írni :rolleyes: :D Amúgy azért toltam be a képeket, mert Mr. Subarugazdi nem vágta, hogy milyen sti-t láttam, amikor felhívtam telefonon :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Jééééééééééééééééééééééé, eladó :rolleyes: http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/imp..._320_le-3533212 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 máris megcsináltattad az abs-t? :D :P Tudom tudom.. mindig csak a kapkodás :D ;) Szokatlan is volt a kerregése.. :D (mondjuk néha kicsit hamarabb müködik, mint ahogy n vettem vissza.. bár én rallisra vettem :P ha meg megcsúszott egy kicsit, belefért..) Én elmókázom rajta :D :P :lol: Ezek tényleg nem normálisak.. csoda hogy nem volt crash... vagy csak már öregszem? :rolleyes: Vktr: baaz.. már te is?! Na.. de azé gratula.. (lassan már az fog kilógni akinek van gsi-je, és nincs gyereke :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Jééééééééééééééééééééééé, eladó :rolleyes: http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/imp..._320_le-3533212 Na így már vágom... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 ennek szebb az eleje nem cseréled le a tied !?!? :P :D :rolleyes: yahh és gyárilag töb LE ... tamogathatnád még egy kicsivel állambácsit :lol: Szép ez a kereklámpás... na jó... inkább különleges... :D Állambácsit meg nem támogatom... oldják meg saját zsebből... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 az is a te zsebed :D bárcsak úgy lenne... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Khmmmmm.... Az ezüst az ez Amit én linkeltem az valami nagyon halvány kék. Benne kell élni és akkor tudsz írni :rolleyes: :D Amúgy azért toltam be a képeket, mert Mr. Subarugazdi nem vágta, hogy milyen sti-t láttam, amikor felhívtam telefonon :D :P lehet álmába hajnal 1kor nem mindenkinek ugrik be :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Képek a trónörökösről :rolleyes: Gratulálok Viktor, sok egészséget nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 ... Nekem tulajdonképpen nincs bajom ezzel a dologgal. Mivel vidéki vagyok a pesti dolgokhoz ígyse úgyse sok közöm van. Max benézek röhögni amikor oltják egymást vagy hasonlók. :D Bár az pl érdekellne hogy most ki birtokolja a vektrát. :rolleyes: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Nekem tulajdonképpen nincs bajom ezzel a dologgal. Mivel vidéki vagyok a pesti dolgokhoz ígyse úgyse sok közöm van. Max benézek röhögni amikor oltják egymást vagy hasonlók. :lol: Bár az pl érdekellne hogy most ki birtokolja a vektrát. :rolleyes: :D Arra lennél kíváncsi, hogy papíron kié, kifizette e már valaki valakinek, illetve ki nem jár vele??? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Khmmmmm.... Az ezüst az ez http://xrspage.users.btopenworld.com/DSC00202.JPG Amit én linkeltem az valami nagyon halvány kék. Benne kell élni és akkor tudsz írni :D :P Amúgy azért toltam be a képeket, mert Mr. Subarugazdi nem vágta, hogy milyen sti-t láttam, amikor felhívtam telefonon :lol: :D A használtautós linken világoskék metálnak van írva, de max azon látszik világoskéknek amikor oldalról van lefényképezve a kocsi. Érdekes egy szín. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Arra lennél kíváncsi, hogy papíron kié, kifizette e már valaki valakinek, illetve ki nem jár vele??? :rolleyes: :D Így sorban jah. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 érdekes technika... tudom tudom 1000x láttuk már :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Arra lennél kíváncsi, hogy papíron kié, kifizette e már valaki valakinek, illetve ki nem jár vele??? :rolleyes: :D na igen... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 érdekes technika... tudom tudom 1000x láttuk már :D is jó lehet vezetni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 érdekes technika... tudom tudom 1000x láttuk már :lol: Lejtőn a szar is gurul... :D :P Jut eszembe... van új opció a progimhoz... gázelvétel nélkül váltásos quick-shift.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 is jó lehet vezetni. :rolleyes: 2:10-től a fordulatszámmérőt érdemes nézni... meg hogy milyen hosszú az egyes... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts