mélykék76 Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 ....Ment is venni Wanderbaut a cigiszag ellen a másik gazdája ellen :rolleyes:.... Mi a terv ? Leüt egy wunderbaummal ? Ebben biztos benne van a kezed :D :P :lol:
Zsoltee Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 Ántáááállllll Ilyet láttam :D http://www.techepics.com/files/2004-Subaru...eza-WRX-STi.jpg http://pixels1.com/cars/supercars/photos/subaru-wr1-01.jpg http://pixels1.com/cars/supercars/photos/subaru-wr1-03.jpg most már mi is. :rolleyes:
mélykék76 Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 most már mi is. :rolleyes: Nem értesz te a finomságokhoz :D "Nagy-Britanniában a "valami futottak még japán márka" helyett a Subaruknak nagy nimbusza van, főleg a kultuszautóként tisztelt Impreza sportmodelleknek. Szigetországbeli rajongói számára a Subaru kifejlesztett egy 320 lóerős változatot az Impreza WRX STi-ből. A gyári marketing szerint az Impreza WRX STi WR1 annak az autónak közvetlen rokona, amellyel Petter Solberg tavaly megnyerte a rali-VB egyéni értékelését. Emellett szól, hogy egy műszerfali kapcsolóval állítani lehet az erőeloszlást az első és a hátsó tengely között. 25 milliméterrel alacsonyabb az autó hasmagassága a szériánál, a futóműtuning a Prodrive munkája. A gyári tuningos Impreza nagyjából 320 lóerős a gyár közlése szerint. Az autóból mindössze 500 készül." Kimeltem a lényeget a kedvedért :P
Zsoltee Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 Köszi, így már érhetőbb mint 3kép egy ezüst imprezáról. :P :rolleyes: Ezért imádom ezt a topicot olvasni. Mindenki félmondatokban beszél és néha azt sem tudom miről van szó. Csak olvasom mert nincs jobb dolgom. :D
mélykék76 Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 Köszi, így már érhetőbb mint 3kép egy ezüst imprezáról. :D :P Ezért imádom ezt a topicot olvasni. Mindenki félmondatokban beszél és néha azt sem tudom miről van szó. Csak olvasom mert nincs jobb dolgom. :lol: Khmmmmm.... Az ezüst az ez Amit én linkeltem az valami nagyon halvány kék. Benne kell élni és akkor tudsz írni :rolleyes: :D Amúgy azért toltam be a képeket, mert Mr. Subarugazdi nem vágta, hogy milyen sti-t láttam, amikor felhívtam telefonon :D :P
mélykék76 Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 Jééééééééééééééééééééééé, eladó :rolleyes: http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/imp..._320_le-3533212
Laci4 Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 máris megcsináltattad az abs-t? :D :P Tudom tudom.. mindig csak a kapkodás :D ;) Szokatlan is volt a kerregése.. :D (mondjuk néha kicsit hamarabb müködik, mint ahogy n vettem vissza.. bár én rallisra vettem :P ha meg megcsúszott egy kicsit, belefért..) Én elmókázom rajta :D :P :lol: Ezek tényleg nem normálisak.. csoda hogy nem volt crash... vagy csak már öregszem? :rolleyes: Vktr: baaz.. már te is?! Na.. de azé gratula.. (lassan már az fog kilógni akinek van gsi-je, és nincs gyereke :P)
Atommanó Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 Jééééééééééééééééééééééé, eladó :rolleyes: http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/imp..._320_le-3533212 Na így már vágom... :P :D
Atommanó Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 ennek szebb az eleje nem cseréled le a tied !?!? :P :D :rolleyes: yahh és gyárilag töb LE ... tamogathatnád még egy kicsivel állambácsit :lol: Szép ez a kereklámpás... na jó... inkább különleges... :D Állambácsit meg nem támogatom... oldják meg saját zsebből... :P
Atommanó Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 az is a te zsebed :D bárcsak úgy lenne... :rolleyes:
Lanti Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 Khmmmmm.... Az ezüst az ez Amit én linkeltem az valami nagyon halvány kék. Benne kell élni és akkor tudsz írni :rolleyes: :D Amúgy azért toltam be a képeket, mert Mr. Subarugazdi nem vágta, hogy milyen sti-t láttam, amikor felhívtam telefonon :D :P lehet álmába hajnal 1kor nem mindenkinek ugrik be :P :lol:
Hepi Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 Képek a trónörökösről :rolleyes: Gratulálok Viktor, sok egészséget nektek!
Zsoltee Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 ... Nekem tulajdonképpen nincs bajom ezzel a dologgal. Mivel vidéki vagyok a pesti dolgokhoz ígyse úgyse sok közöm van. Max benézek röhögni amikor oltják egymást vagy hasonlók. :D Bár az pl érdekellne hogy most ki birtokolja a vektrát. :rolleyes: :P
Atommanó Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 Nekem tulajdonképpen nincs bajom ezzel a dologgal. Mivel vidéki vagyok a pesti dolgokhoz ígyse úgyse sok közöm van. Max benézek röhögni amikor oltják egymást vagy hasonlók. :lol: Bár az pl érdekellne hogy most ki birtokolja a vektrát. :rolleyes: :D Arra lennél kíváncsi, hogy papíron kié, kifizette e már valaki valakinek, illetve ki nem jár vele??? :D :P
Zsoltee Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 Khmmmmm.... Az ezüst az ez http://xrspage.users.btopenworld.com/DSC00202.JPG Amit én linkeltem az valami nagyon halvány kék. Benne kell élni és akkor tudsz írni :D :P Amúgy azért toltam be a képeket, mert Mr. Subarugazdi nem vágta, hogy milyen sti-t láttam, amikor felhívtam telefonon :lol: :D A használtautós linken világoskék metálnak van írva, de max azon látszik világoskéknek amikor oldalról van lefényképezve a kocsi. Érdekes egy szín. :rolleyes:
Zsoltee Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 Arra lennél kíváncsi, hogy papíron kié, kifizette e már valaki valakinek, illetve ki nem jár vele??? :rolleyes: :D Így sorban jah. :lol: :P
Lanti Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 érdekes technika... tudom tudom 1000x láttuk már :rolleyes:
Lanti Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 Arra lennél kíváncsi, hogy papíron kié, kifizette e már valaki valakinek, illetve ki nem jár vele??? :rolleyes: :D na igen... :lol: :P
Zsoltee Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 érdekes technika... tudom tudom 1000x láttuk már :D is jó lehet vezetni. :rolleyes:
Atommanó Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 érdekes technika... tudom tudom 1000x láttuk már :lol: Lejtőn a szar is gurul... :D :P Jut eszembe... van új opció a progimhoz... gázelvétel nélkül váltásos quick-shift.... :rolleyes:
Atommanó Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 is jó lehet vezetni. :rolleyes: 2:10-től a fordulatszámmérőt érdemes nézni... meg hogy milyen hosszú az egyes... :D
Recommended Posts