Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Gelko!

Piiista most úgy is kiárusítást tart... hátha... a színe már lehet ilyen a sok "mohától" :rolleyes: :D

kéne is :lol: és még át sem kell iratni...

kb 300ból nagyon fasza kis gépet lehet varázsolni belőle :P mattfekete,fekete felnik....és döbörög a rammstein...szted félelemkeltő ? :D

Elküldve
kéne is :lol: és még át sem kell iratni...

kb 300ból nagyon ######a kis gépet lehet varázsolni belőle :P mattfekete,fekete felnik....és döbörög a rammstein...szted félelemkeltő ? :D

pogo.gif

:rolleyes: :D

Elküldve
Rá se ránts..

Tessék Anti meg folyton aszondja hogy ráncsak rá :rolleyes:

Tegnap kicseréltük a kocsog rugót, éjfélkor már otthon is voltam. Itt a bűnös

71799272.jpg

Elküldve
Micsoda képek :rolleyes: :D

Mondjuk Lanti hogy beszélhetsz hősi halottakról, max az astra az.

Anti arról a képről mikor Redivel mentek van videjóm is.

Na muti... :P

Elküldve
Na muti... :P

Vannak olyanok akik melóznak is munkaidőben, vagy legalább bent vannak nem otthon :rolleyes: , aki nem értené annak csak annyi: Otthon van meg a videó én meg a melóhelyen vagyok :D

Elküldve

Ja egyébként Lanti pár napja 3-4szer lejátszatta nálunk azt a videjót, teljesen kivolt, de csak azért hogy miket művelt vele az előző gazdái egyike. Ment is venni Wanderbaut a cigiszag ellen a másik gazdája ellen :rolleyes:

Elküldve
Vannak olyanok akik melóznak is munkaidőben, vagy legalább bent vannak nem otthon :rolleyes: , aki nem értené annak csak annyi: Otthon van meg a videó én meg a melóhelyen vagyok :P

és milyen az új bömbi amit tegnapelőtt loptál? :D

Elküldve
Vannak olyanok akik melóznak is munkaidőben, vagy legalább bent vannak nem otthon :rolleyes: , aki nem értené annak csak annyi: Otthon van meg a videó én meg a melóhelyen vagyok :P

Én is a melóhelyen vagyok, a többi részletre nem térnék ki... :D

Elküldve
Ja egyébként Lanti pár napja 3-4szer lejátszatta nálunk azt a videjót, teljesen kivolt, de csak azért hogy miket művelt vele az előző gazdái egyike. Ment is venni Wanderbaut a cigiszag ellen a másik gazdája ellen :rolleyes:

akkor gyerünk haza :D

Elküldve

Futó Gabi astrája off per pill ( az lóg be alul ha jól emlékszem) Tomi Gsi off, Kék fekete általában off, Kirszitán PUG off....:rolleyes:

Elküldve

Mivel régen volt Ken Block ezért sokára is lesz! :rolleyes:

Viszont ez kicsit hajaz a Ken féle videókra minőségben az előadást meg döntse el kiki maga, hogy real vagy sem.

Ettől függetlenül az autó hangja semmihez sem mérhető és a design sem lett rossz.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.