Pehi Csabi Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 http://galeria.sportgeza.hu/forma1/2010/01...8a52c61b_xl.jpg Mennyire szánalmas, hogy külön mutatják be az autó színét és magát az autót. Ráadásul ez egy tavalyi McLaren nem pedig a Brawn autó. Kiváncsi leszek még miket vesznek át a McLarentől. A festés ugyan olyan mintájú is mint a tavalyi McLaren. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Asszem nem csak a mai nap legkeményebb sztorija volt ma a cégünknél. Ügyfél bejött 17.45 körül hozzánk, miután vásárolt a bejárati ajtón szeretett volna távozni de akárhogy is akarta kinyitni az ajtót nem jött össze neki. Gondolta oké akkor távozik a raktár felől ahol szintén ki lehet menni a nagyobb cuccokkal. Mire kiment nem volt ott a BMW-je. A telep végig van kamerázva, a bejárati ajtóval szemben állt meg és kb 5 percet volt nálunk. Szegény csávó most ott várja a portán a rendőröket egy szál pulóverbe. Na és mi lett belőle? Kamerák mit mondanak? Mondtam Istvánnak akit utálsz aki szokott menni reggelente hozzátok cuccér hogy mi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Na és mi lett belőle? Kamerák mit mondanak? Mondtam Istvánnak akit utálsz aki szokott menni reggelente hozzátok cuccér hogy mi volt. Télleg f@xi az akku jó lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Na és mi lett belőle? Kamerák mit mondanak? Mondtam Istvánnak akit utálsz aki szokott menni reggelente hozzátok cuccér hogy mi volt. Nem tudom nem értesültünk újabb fejleményekről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Luxusadó az ingatlanok tekintetében eltörölve, autók esetében a teljesítményadót nem érintette a módosítás... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Luxusadó az ingatlanok tekintetében eltörölve, autók esetében a teljesítményadót nem érintette a módosítás... :rolleyes: így is meglepő és jó hír :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 így is meglepő és jó hír :rolleyes: kinek ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 kinek ugye? aki mentesül a vagyonadó ezen része alól ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 aki mentesül a vagyonadó ezen része alól ? annak biztos :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Én már beletörődtem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Tumdudum. http://index.hu/bulvar/2010/01/26/520_ezer..._reszeg_sofort/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Tumdudum. http://index.hu/bulvar/2010/01/26/520_ezer..._reszeg_sofort/ és fellebbeztél? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 és fellebbeztél? :lol: Ja, de akkor sem akarnak téged felvenni pécsi balett társulatába :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Ja, de akkor sem akarnak téged felvenni pécsi balett társulatába :P :lol: :D hát ez még gyengébb volt :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 ismétlem ez egy gsi topic nem rendör tepsi auto vectra !!! ráadásul ha ennyire szereted akkor linkelhetnéd a hasznalt auto 1,6 szarjait is mert ez a kép sem jobb köszi sonique :P :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 köszi sonique :lol: :D :P legalább képen nézegetheti ha már mást úgysem tud vele okozni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 legalább képen nézegetheti ha már mást úgysem tud vele okozni :D te kussoljá.. hétvégén hó lesz.... megyünk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 legalább képen nézegetheti ha már mást úgysem tud vele okozni :lol: Mesélj, mint kellene okoznia ? :rolleyes: Földrengést, bubópestist ? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 te kussoljá.. hétvégén hó lesz.... megyünk :rolleyes: vectrával????? Mesélj, mint kellene okoznia ? :D Földrengést, bubópestist ? :P :lol: nem tom monjuk keresztirányúhaladástelősegitőmozdulatsorozatot a szgk. irányitására szolgáló berendezésekre...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 mi a g.eci folyik itt !??!?!? már irni sem lehet mert ki törli valaki javaslom olyan legyen moderator aki TUD IS EVVEL A JOGÁVAL ÉLNI ÉS NEM VISSZAÉL VELE mi a szar ez itt valami kormány közeli weboldal hogy csak olyan jelenhet meg ami a moderator / adminnak is teccik :rolleyes: áhh nevetséges .....amit csinaltok ... yah és annyi lehetne benne hogy oda irja ki is volt az de inkabb sunyiskodik ....jellemző Én voltam... és mivel képpel idéztél, és nem először, így meguntam, hogy módosítgatom... ennyi...Több éve javítgatom a hozzászólásaidat, amit érdekes mód csak Te nem tudsz feldolgozni, hogy képpel nem idézünk.... De lehet az a nevetséges amit mi csinálunk, de lehet csak Te látod így... :D Próbálj meg alkalmazkodni kicsit a szabályokhoz, olyan sok nincs...de azt a kb egyet sem sikerül évek óta betartanod... Nem mindig a másikban kell a hibát keresni... :P Fuss végig még 1x a szabályzaton, amit elfogadtál a regisztrációddal, és utána háborogj... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 de mind1 ezen nem allok le vitazni ami marhasag az marhaság nincs rola mit vitatkozni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts