Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Egyébként meg Kadettről van szó nem? Akkor meg ki kell flexelni a gyújtás helyét azt kész! :rolleyes:

én se értem mit szarakodik.. pont annyit kell flexelni h beférjen a motor, hogy már ugyis mind1 lesz az a kis rész még :D :P

Elküldve
:D :P

csn olvastad a privimet? :rolleyes:

Igen, válaszoltam is.

J0hnnynak meg kell egy 14-es téli garnitúrás is szerezni, hogy végre felrakhassa a fékeket is :lol:

Elküldve
én se értem mit szarakodik.. pont annyit kell flexelni h beférjen a motor, hogy már ugyis mind1 lesz az a kis rész még :rolleyes: :D

Titokban van egy Corsád is? :P

Elküldve
Igen, válaszoltam is.

J0hnnynak meg kell egy 14-es téli garnitúrás is szerezni, hogy végre felrakhassa a fékeket is :rolleyes:

zsír. köfike még1x.

14es akad, csak tuti rámondja a kontinentááálra h drága neki :D

Elküldve
zsír. köfike még1x.

14es akad, csak tuti rámondja a kontinentááálra h drága neki :rolleyes:

Aranyárban nem veszünk régi gumit,bármekkora is a profilmélység! :D

Elküldve
Igen, válaszoltam is.

J0hnnynak meg kell egy 14-es téli garnitúrás is szerezni, hogy végre felrakhassa a fékeket is :rolleyes:

Megoldom! :D

Amint jó idő lesz feldobom a nagyobb fékeket,de ilyen hidegben elég hétközben szerelgetni hidegben.

Elküldve
Te figyelj már.

G ülést be lehet rakni F-be ?

így simán biztosan nem. f sínre kell rámókolni a g ülést. de azt nem tudom h mennyire stimmel...sztem nem nagyon

Elküldve
van még... :rolleyes:

na meg pittinger sört is vettem, reméljük marad belőle addigra mire jössz... :P

Legközelebb azért eszem valamit napközben mert így hamar elveszti az ember a fonalat. Mondjuk amúgy meg gazdaságos mert keveset fogyaszt az ember ilyenkor. :D

Nézzenek oda...te itt?

Jaa és:

:P :lol: :D

Oké, Oké már itt sem vagyok, csak elolvastam a topik címét és gondoltam ide írhatok. :D Neeem. Fel szoktam nézni olvasgatni mert vannak jó történetek.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.