Atommanó Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 meg ennek sincs :lol: :P :lol: Mééé ennek van? Nincs... de szarunk a farmra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Csak hogy én is írjak valamit ma a Bocival jöttem be dolgozni :lol: Én meg ma is a bubuval jöttem melózni... :P Tegnap meg jártam az Örs felé, és lemostam az ÖMV-n... ráfért már... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Én meg ma is a bubuval jöttem melózni... :lol: Tegnap meg jártam az Örs felé, és lemostam az ÖMV-n... ráfért már... :lol: Én vectrával, és koszos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Én vectrával, és koszos. nekem meg nincs munkám de mentem ma astrával és nem volt lemosva október óta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 nekem meg nincs munkám de mentem ma astrával és nem volt lemosva október óta :lol: ezt akár én is írhattam volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Csak hogy én is írjak valamit ma a Bocival jöttem be dolgozni :lol: akkor ma esőre, hóra számíthatunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 nekem meg nincs munkám de mentem ma astrával és nem volt lemosva október óta :lol: Nekem azóta nem volt lemosva, amióta megvettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Én meg ma is a bubuval jöttem melózni... :lol: Tegnap meg jártam az Örs felé, és lemostam az ÖMV-n... ráfért már... :lol: a nosztalgia :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 akkor ma esőre, hóra számíthatunk :lol: na igen bár biztos csak akkor lenne hogy esni fog ha lemostam volna, de dec eleje óta tuti nem volt. Nincs is értelme szerintem ilyen időben, bár a tetőt jó lenne leápolni. Na lehet lemosom ma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Én meg ma is a bubuval jöttem melózni... :lol: Tegnap meg jártam az Örs felé, és lemostam az ÖMV-n... ráfért már... :lol: Hívtalak de nem kell felvenni ááá :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Hívtalak de nem kell felvenni ááá :lol: érthető, Pehi merre jár most az emelőm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Hívtalak de nem kell felvenni ááá :lol: Jah tényleg... kajáltam... mondd... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Én meg tankoltam és 9L lett az átlag. Mondjuk 4.9km-re van a munkahelyem, mióta termosztátcsere volt azóta mondjuk már kijön a kékből a vízhőfokmutató mire beérek :lol: XVben a Kolozsvári és az Adria sarkán jövök ki balra nagyívben az Adriáról, keresztbe senki, de jobbra kisívben B Corsa jönne szemből lendületből, de látta hogy jövök, mosolygott, és be is engedett, meg is köszöntem. Szal erre is jó egy GSi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Így nem is olyan ronda ez a felni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Én meg tankoltam és 9L lett az átlag. Mondjuk 4.9km-re van a munkahelyem, mióta termosztátcsere volt azóta mondjuk már kijön a kékből a vízhőfokmutató mire beérek :lol: XVben a Kolozsvári és az Adria sarkán jövök ki balra nagyívben az Adriáról, keresztbe senki, de jobbra kisívben B Corsa jönne szemből lendületből, de látta hogy jövök, mosolygott, és be is engedett, meg is köszöntem. Szal erre is jó egy GSi :lol: Sztem inkább félt. :P :lol: (Vectra a hideg miatt felkúszott 8ra városban) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 8ra hat az nagyon sok :lol: enyém 11,8at eszik tököm sem tudja miért nézd meg lehet boxermoci van abban is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 érthető, Pehi merre jár most az emelőm? a garázsban van gondoltam holnap este odaadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 8ra hat az nagyon sok :lol: enyém 11,8at eszik tököm sem tudja miért Múltkor írtad hogy szereztél vmi tévét. Abban tudsz segíteni esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 8ra hat az nagyon sok :lol: enyém 11,8at eszik tököm sem tudja miért Xar a lambdád.....:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Xar a lambdád.....:lol: barmi megeshet :lol: miota bele került csak egy vizpumpat cseréltem benne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 barmi megeshet :lol: miota bele került csak egy vizpumpat cseréltem benne :P Nekem akkor zabált mikor sz@r volt, mert ugye hibát nem generál így azthittem minden renben, amikor lehuztam elkezdtem menni a kocsival mentem vagy 15-20 km -t amég jött a "cseklámpa" aztán vettem 1 et Demó-tol egy MV6 ét :lol: ugye abba 2 db van... na mindegy betettem és voalá... nagyon jó fogyim van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts