Sonique Gsi 16V Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 köszönöm, már megérte felkelni :lol: :lol: el is ment a kedvem h bemenjek dolgozni :lol: :lol: megrendeljem neked igy lenne egy opeled :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Amercian Racing felnik és drag gumik ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 félig van opelem, asszony corsája, brutál gép :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 félig van opelem, asszony corsája, brutál gép :lol: :lol: meg akkor már félig csaj is vagy nem?!?!? mert az aszonyak p****ja van hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 meg akkor már félig csaj is vagy nem?!?!? mert az aszonyak p****ja van hehe csatlakozz te is Gelko-hoz és ne fogadd el :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 megrendeljem neked igy lenne egy opeled :lol: csak ha beleférek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 csak ha belémfér :P hidd el belééééd fér :lol: bár nem vibrátornak szánták de te tudod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 köszönöm, már megérte felkelni :lol: :lol: el is ment a kedvem h bemenjek dolgozni :lol: :lol: :P :lol: Nehogy azt mond, hogy eddig volt... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 :lol: :lol: Nehogy azt mond, hogy eddig volt... :P nem volt, de kajálni be kéne menni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 nem volt, de kajálni be kéne menni :lol: De kipihent mindenki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 nem volt, de kajálni be kéne menni :lol: azt otthon is lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 azt otthon is lehet lehet csak bent nem kell mosogatni és megfőzni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 lehet csak bent nem kell mosogatni és megfőzni :lol: van mosogatogép és a már fentebb emlitett asszony mind2 probléma kipipálva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 és a már fentebb emlitett asszony gondolom ő dolgozik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 kajálni be kéne menni :lol: Egyszer kaptam egy olyan felsorolást, hogy miért célszerű a munkahelyi alkoholfogyasztást megengedni, hogy mennyivel jobba szeretnek úgy bent lenni az emberek. Kinek a pap... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Egyszer kaptam egy olyan felsorolást, hogy miért célszerű a munkahelyi alkoholfogyasztást megengedni, hogy mennyivel jobba szeretnek úgy bent lenni az emberek. Kinek a pap... :lol: alkoholt nem adnak, nem mintha kellene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Szemeztem már azzal, hogy ha szét lesz szedve és újra lesz építve akkor olyan eleje lesz majd, de most ez a legolcsóbb megoldás, egy olyan lökös ha van is akkor is 30 ropi körül van és akkor a hátsót is cserélni kell olyanra úgyhogy majd idővel. Amúgy nagyon tetszik angellal. Ezek a KAdettos képek mint mindeng igazi jó Kadettosnak megvannak otthon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Ja egyébként csüt szerintem ha nem esik semmi az égből a Bocival megyek a lurdyhoz nehogy megint úgy lemerüljön az aksi mint most, 3 hét után nulla nafta volt benne, most már az fent van a lakásban feltöltve de a másik ami most benne van már lusta vagyok kiszedni, meghát had mozogjon egy kicsit. Érdekesen néz ki így első lökös nélkül, de ott világít a Bertone pecsét az elején :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 alkoholt nem adnak, nem mintha kellene :lol: Megvan, 2007-es email volt :lol: Okok, ami miatt engedélyezni kellene a munkahelyi ivászatot: - Csökkenti a munkahelyi stresszt. - Elősegíti az őszinte kommunikációt. - Csökkenti az alacsony bérek miatti panaszkodást. - Megszűnik a másnapos dolgozók kóválygása. - Az alkalmazottak azt mondják, amit gondolnak, nem amit a vezetőség hallani akar. - Csökkenthető a téli fűtési költség. - Növeli a dolgozói elégedettséget. Még ha rossz is a munka, a dolgozót az sem érdekli. - Csökken a szabadságos napok száma, a dolgozók inkább bejárnak dolgozni. - A dolgozók sokkal szimpatikusabbnak látják egymást. - A helyi büfé menüje ízletesebbnek tűnik. - Az alkalmazottak tovább dolgozhatnak, mivel munka után nem kell a kocsmában lazítaniuk. - Mindenki sokkal szívesebben tárja elő az ötleteit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Ja egyébként csüt szerintem ha nem esik semmi az égből a Bocival megyek a lurdyhoz nehogy megint úgy lemerüljön az aksi mint most, 3 hét után nulla nafta volt benne, most már az fent van a lakásban feltöltve de a másik ami most benne van már lusta vagyok kiszedni, meghát had mozogjon egy kicsit. Érdekesen néz ki így első lökös nélkül, de ott világít a Bertone pecsét az elején :lol: Én szeretnék az ellentábor lenni, szerintem ne csinálj astrát belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 tényleg valami linux hoz értö emberke van köztetek ?!?! hogyan mountolok be egy halozati megosztast linux alá a masik is linux egyébként ..?!?!?!? addig jutotam hogy rákerestem és amikor ki jött egy 4 oldalas leiras csak a mount parancshoz feledtam :lol: még a file system tipusat meg mi a turot is meg kell adni yah és az sem lenne hatrany ha ujra inditasnal automatikusan csatlakoztatná smb-s share? mount -t cifs //[ip-cim, vagy név]/[share neve] -o username=[username],password=[jelszó] /[hová akarod a hely fájlrendszerben felmountolni pl /mount/backup vagy bármi] Milyen distro? Mert a legtöbbnél működik ha beleteszed ezt a sort az /etc/rc.local fájlba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Én szeretnék az ellentábor lenni, szerintem ne csinálj astrát belőle :lol: Sztem se :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Én szeretnék az ellentábor lenni, szerintem ne csinálj astrát belőle :P Sztem se :lol: igazuk van, astra gyalázás lenne :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 smb-s share? mount -t cifs //[ip-cim, vagy név]/[share neve] -o username=[username],password=[jelszó] /[hová akarod a hely fájlrendszerben felmountolni pl /mount/backup vagy bármi] Milyen distro? Mert a legtöbbnél működik ha beleteszed ezt a sort az /etc/rc.local fájlba igen spéci linux egy WD tv live és ide akarom a WD nast hogy a torrent tudjon hova dolgozni mert a ws tv live erösseb HW no mind1 a lényeg hogy nem tudok linux verziot mondani és cirka ezt irtam én is be de nem muxik :lol: már probáltam jelszo ha nincs a NAS nál a megsztasnal akkir is kell valamit irni mert én igy kihagytam ... NFS -t emlegettek még avval hogyan kéne csinalni ?!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts