Sonique Gsi 16V Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 köszönöm, már megérte felkelni :lol: :lol: el is ment a kedvem h bemenjek dolgozni :lol: :lol: megrendeljem neked igy lenne egy opeled :P
Lanti Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 félig van opelem, asszony corsája, brutál gép :lol: :lol:
Sonique Gsi 16V Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 félig van opelem, asszony corsája, brutál gép :lol: :lol: meg akkor már félig csaj is vagy nem?!?!? mert az aszonyak p****ja van hehe
Lanti Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 meg akkor már félig csaj is vagy nem?!?!? mert az aszonyak p****ja van hehe csatlakozz te is Gelko-hoz és ne fogadd el :lol: :lol: :P
Lanti Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 megrendeljem neked igy lenne egy opeled :lol: csak ha beleférek :lol:
Sonique Gsi 16V Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 csak ha belémfér :P hidd el belééééd fér :lol: bár nem vibrátornak szánták de te tudod :lol:
Atommanó Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 köszönöm, már megérte felkelni :lol: :lol: el is ment a kedvem h bemenjek dolgozni :lol: :lol: :P :lol: Nehogy azt mond, hogy eddig volt... :P
Lanti Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 :lol: :lol: Nehogy azt mond, hogy eddig volt... :P nem volt, de kajálni be kéne menni :lol:
Atommanó Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 nem volt, de kajálni be kéne menni :lol: De kipihent mindenki... :lol:
Sonique Gsi 16V Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 nem volt, de kajálni be kéne menni :lol: azt otthon is lehet
Lanti Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 azt otthon is lehet lehet csak bent nem kell mosogatni és megfőzni :lol:
Sonique Gsi 16V Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 lehet csak bent nem kell mosogatni és megfőzni :lol: van mosogatogép és a már fentebb emlitett asszony mind2 probléma kipipálva :lol:
Gelko Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 és a már fentebb emlitett asszony gondolom ő dolgozik :lol:
Albert Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 kajálni be kéne menni :lol: Egyszer kaptam egy olyan felsorolást, hogy miért célszerű a munkahelyi alkoholfogyasztást megengedni, hogy mennyivel jobba szeretnek úgy bent lenni az emberek. Kinek a pap... :lol:
Lanti Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 Egyszer kaptam egy olyan felsorolást, hogy miért célszerű a munkahelyi alkoholfogyasztást megengedni, hogy mennyivel jobba szeretnek úgy bent lenni az emberek. Kinek a pap... :lol: alkoholt nem adnak, nem mintha kellene :lol:
Pehi Csabi Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 Szemeztem már azzal, hogy ha szét lesz szedve és újra lesz építve akkor olyan eleje lesz majd, de most ez a legolcsóbb megoldás, egy olyan lökös ha van is akkor is 30 ropi körül van és akkor a hátsót is cserélni kell olyanra úgyhogy majd idővel. Amúgy nagyon tetszik angellal. Ezek a KAdettos képek mint mindeng igazi jó Kadettosnak megvannak otthon :lol:
Pehi Csabi Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 Ja egyébként csüt szerintem ha nem esik semmi az égből a Bocival megyek a lurdyhoz nehogy megint úgy lemerüljön az aksi mint most, 3 hét után nulla nafta volt benne, most már az fent van a lakásban feltöltve de a másik ami most benne van már lusta vagyok kiszedni, meghát had mozogjon egy kicsit. Érdekesen néz ki így első lökös nélkül, de ott világít a Bertone pecsét az elején :lol:
Albert Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 alkoholt nem adnak, nem mintha kellene :lol: Megvan, 2007-es email volt :lol: Okok, ami miatt engedélyezni kellene a munkahelyi ivászatot: - Csökkenti a munkahelyi stresszt. - Elősegíti az őszinte kommunikációt. - Csökkenti az alacsony bérek miatti panaszkodást. - Megszűnik a másnapos dolgozók kóválygása. - Az alkalmazottak azt mondják, amit gondolnak, nem amit a vezetőség hallani akar. - Csökkenthető a téli fűtési költség. - Növeli a dolgozói elégedettséget. Még ha rossz is a munka, a dolgozót az sem érdekli. - Csökken a szabadságos napok száma, a dolgozók inkább bejárnak dolgozni. - A dolgozók sokkal szimpatikusabbnak látják egymást. - A helyi büfé menüje ízletesebbnek tűnik. - Az alkalmazottak tovább dolgozhatnak, mivel munka után nem kell a kocsmában lazítaniuk. - Mindenki sokkal szívesebben tárja elő az ötleteit
Albert Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 Ja egyébként csüt szerintem ha nem esik semmi az égből a Bocival megyek a lurdyhoz nehogy megint úgy lemerüljön az aksi mint most, 3 hét után nulla nafta volt benne, most már az fent van a lakásban feltöltve de a másik ami most benne van már lusta vagyok kiszedni, meghát had mozogjon egy kicsit. Érdekesen néz ki így első lökös nélkül, de ott világít a Bertone pecsét az elején :lol: Én szeretnék az ellentábor lenni, szerintem ne csinálj astrát belőle :lol:
redline Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 tényleg valami linux hoz értö emberke van köztetek ?!?! hogyan mountolok be egy halozati megosztast linux alá a masik is linux egyébként ..?!?!?!? addig jutotam hogy rákerestem és amikor ki jött egy 4 oldalas leiras csak a mount parancshoz feledtam :lol: még a file system tipusat meg mi a turot is meg kell adni yah és az sem lenne hatrany ha ujra inditasnal automatikusan csatlakoztatná smb-s share? mount -t cifs //[ip-cim, vagy név]/[share neve] -o username=[username],password=[jelszó] /[hová akarod a hely fájlrendszerben felmountolni pl /mount/backup vagy bármi] Milyen distro? Mert a legtöbbnél működik ha beleteszed ezt a sort az /etc/rc.local fájlba
Vktr Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 Én szeretnék az ellentábor lenni, szerintem ne csinálj astrát belőle :lol: Sztem se :lol:
Lanti Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 Én szeretnék az ellentábor lenni, szerintem ne csinálj astrát belőle :P Sztem se :lol: igazuk van, astra gyalázás lenne :lol: :lol:
Sonique Gsi 16V Elküldve Január19, 2010 Elküldve Január19, 2010 smb-s share? mount -t cifs //[ip-cim, vagy név]/[share neve] -o username=[username],password=[jelszó] /[hová akarod a hely fájlrendszerben felmountolni pl /mount/backup vagy bármi] Milyen distro? Mert a legtöbbnél működik ha beleteszed ezt a sort az /etc/rc.local fájlba igen spéci linux egy WD tv live és ide akarom a WD nast hogy a torrent tudjon hova dolgozni mert a ws tv live erösseb HW no mind1 a lényeg hogy nem tudok linux verziot mondani és cirka ezt irtam én is be de nem muxik :lol: már probáltam jelszo ha nincs a NAS nál a megsztasnal akkir is kell valamit irni mert én igy kihagytam ... NFS -t emlegettek még avval hogyan kéne csinalni ?!?
Recommended Posts