Lanti Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 és jó volt először a kezedbe fogni???? :lol: :lol: Gratulálunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 és jó volt először a kezedbe fogni???? :lol: :P Gratulálunk! Ott hagytak vele fél órára egyedül,és közölték ha 30 perc múlva nem jön érte senki,akkor elfelejtettek :lol: A káoszt leszámítva jó volt,fura :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Gratulálok István :P :lol: a második képen simán hasonlít rád :lol: legalábbis sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Szép gyerek! Gratula István! Jó egészséget a picurnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 hát én azt sem hallottam h apuka leszel..... Gratulálunk Nikivel együtt Ez sem megy egyenesen sokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Ott hagytak vele fél órára egyedül,és közölték ha 30 perc múlva nem jön érte senki,akkor elfelejtettek :lol: A káoszt leszámítva jó volt,fura :P Amikor volt kollegám lánya született hívtam délután a szülés után közvetlen. Csak annyit kérdeztem: Vincent?Örülünk? :lol: Apás szülés volt?Bent voltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Ez sem megy egyenesen sokat tudja kezelni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 tudja kezelni :lol: Ahogy Barnus mondaná: jól fonja a kalácsot a srác! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Gratulaaaaa :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Gratulálok István,tényleg tiszta apja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Gratulálok Coupe! Jó egészséget a babának és az anyukának is! 1x év múlva fogsz igazán aggódni miatta igazán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Gratulálok coupe, szép gyerek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Me akko az a Buszt méri csak ha bkvs. :lol: BKV-nak 1 ideje voltak trafijai. Régen kék Clio 1 volt használatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 ....Ma délután 1 kor megszületett kislányom,Réka.... Mégegyszer grat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Gratulálok István :D :lol: a második képen simán hasonlít rád :lol: legalábbis sztem Jaaaa... pont annyi haja van mint Istvánnak nyáron... :P :lol: Amikor a húgom született, engem akkor műtöttek a hátammal, és kicsit odavoltam... amikor kihozták ilyen trutyisan, lilán, kéken, hát én simán majdnem telirókáztam... :lol: :lol: István, még 1x sok boldogságot, örömet a kiscsajhoz! Gondolom már várod amikor majd hozza 18 évesen a barátnőit, hogy "Apu itt aludhat... ???" Perszeeee... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Jaaaa... pont annyi haja van mint Istvánnak nyáron... :P :lol: Amikor a húgom született, engem akkor műtöttek a hátammal, és kicsit odavoltam... amikor kihozták ilyen trutyisan, lilán, kéken, hát én simán majdnem telirókáztam... :lol: :lol: István, még 1x sok boldogságot, örömet a kiscsajhoz! Gondolom már várod amikor majd hozza 18 évesen a barátnőit, hogy "Apu itt aludhat... ???" Perszeeee... :P ;) ezt inkább te várod nem? hátha áthívnak egy grillpartira :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 ezt inkább te várod nem? hátha áthívnak egy grillpartira :lol: :lol: Grat István, annak fog csak igazán örülni mikor a palijait hozza majd :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 ezt inkább te várod nem? hátha áthívnak egy grillpartira :lol: :lol: Így se rossz... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 húha, istván, ez szép munka volt, gratulálunk Nektek!!!!! sok boldogságot és kitartást a baba projekthez! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 valakinek gsi-re??? http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/cr7_ritkasag Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 valakinek gsi-re??? http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/cr7_ritkasag Mi az a GSI??? :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Mi az a GSI??? :lol: :lol: :P :lol: valakinek 2es golfra esetleg??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 valakinek 2es golfra esetleg??? :lol: :lol: Minnnnyááá más... Vagy Lifinek a Hondára??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Ma délután 1 kor megszületett kislányom,Réka..... Detti is,és agyerek is jól van....3kiló 40deka,és 51 centi.Kicsit hamarabb jött mint vártuk :lol: Na ez király hír!!!! Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Gsi rulez..chat....jáccótér nem csak gyerekeseknek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts