kiskecso Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 áááá, negatívok vagytok... én már háromnegyed éve használom a "drága" autómat, és nem akarták ellopni, és nem húzták meg, sérülésmentes, még egy ajtórányitás sincs... megfelelően megválogatott parkolóhely a titka, és a megfelelő védelem. bár a védelem az ellopást csak picit megneheziti, ellophatatlan úgysincs... nomeg egy adag szerencse is kell hozzá... remélem most kihúztam a gyufát :lol: ha kiveszem a kormányt csak nem viszik el??!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Erről jut eszembe, hogy van itthon rendes álcaháló... rádobom a bubura... :lol: Meg sem merem kérdezni minek van neked olyan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 áááá, negatívok vagytok... én már háromnegyed éve használom a "drága" autómat, és nem akarták ellopni, és nem húzták meg, sérülésmentes, még egy ajtórányitás sincs... megfelelően megválogatott parkolóhely a titka, és a megfelelő védelem. bár a védelem az ellopást csak picit megneheziti, ellophatatlan úgysincs... nomeg egy adag szerencse is kell hozzá... remélem most kihúztam a gyufát :lol: Ha hetekig nem használnánk a kocsit,a mienk is hibátlan lenne :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Ha hetekig nem használnánk a kocsit,a mienk is hibátlan lenne :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 áááá, negatívok vagytok... én már háromnegyed éve használom a "drága" autómat, és nem akarták ellopni, és nem húzták meg, sérülésmentes, még egy ajtórányitás sincs... megfelelően megválogatott parkolóhely a titka, és a megfelelő védelem. bár a védelem az ellopást csak picit megneheziti, ellophatatlan úgysincs... nomeg egy adag szerencse is kell hozzá... remélem most kihúztam a gyufát :lol: Igen... sőőt.. végig is húztad a doboz oldalán :P ha kiveszem a kormányt csak nem viszik el??!! Felemeli az elejét, aztá már viszi is mint foxi a lábtörlőt..(igaz, nem saját lábán...) Amúgy meg üdv. All! Buék és egyebek.. :lol: kicsit el voltam, vagyok tünve.. nem kicsit sűrűek a napjaim.. :lol: Kari óta pár napja jutottem el odáig, hogy elolvassam amit irtatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Kari óta pár napja jutottem el odáig, hogy elolvassam amit irtatok sztem ne olvass vissza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Lanti Vktr, fél nyolckor láttátok az eksönt a víztorony tövében? Vmi fehér tunying 5ajtós fastra állt az út közepén meg volt két pék + egy mentő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Lanti Vktr, fél nyolckor láttátok az eksönt a víztorony tövében? Vmi fehér tunying 5ajtós fastra állt az út közepén meg volt két pék + egy mentő... hát f8kor én biztosan nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Lanti Vktr, fél nyolckor láttátok az eksönt a víztorony tövében? Vmi fehér tunying 5ajtós fastra állt az út közepén meg volt két pék + egy mentő... Melyik csatornán ment? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Melyik csatornán ment? :lol: MSN? vagy küldjek PÜt mee kőne vmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Ken Block Fordban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Ken Block Fordban néhány gomb van az indito mellett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 valamiért 7.1et fogyasztott a passat.... éredekes :lol: 56ezret fizettem a benya kúton :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Ken Block Fordban Most már majd Istvántól várjuk a linkeket... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 sztem ne olvass vissza :lol: Már késő... hülyére röhögtem magam... (egyik estém csak ezzel telt el..) valamiért 7.1et fogyasztott a passat.... éredekes :lol: 56ezret fizettem a benya kúton :lol: :lol: Uhh bazz.. mekkora tank van abba a verdába?! :P Viktor: Linkelted előrébb valahol az F astra lámpát.. megnéztem az oldalt.. tök olcsón van index rajta... 1xxxft. Ez ilyen olcsó? (nálatok is?) Nekem lepottyant az egyik búrája.. köne vennem egyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 56ezret fizettem a benya kúton :lol: :P lejt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 lejt? :lol: ótópályamatricával Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 megint mérnek nálunk a víztoronynál.. skoda roomster-böl, fehér és bkv matrica van az oldalán.. bent állnak egészen a torony alatt..... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 megint mérnek nálunk a víztoronynál.. skoda roomster-böl, fehér és bkv matrica van az oldalán.. bent állnak egészen a torony alatt..... :lol: :lol: és a listán sincsen rajta :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Most már majd Istvántól várjuk a linkeket... :lol: :lol: De ez fiesta,nem kókusz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 De ez fiesta,nem kókusz! :lol: az kokusz csak felé fijeszta van írva Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 az kokusz csak felé fijeszta van írva Csodálkoztam is,hogy a Ford WRC-ben indít fiestát... :lol: Na majd meglátjuk mit tud a trükkös csávó élesben egy 2009-es WRD-vel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Most már majd Istvántól várjuk a linkeket... :P :lol: van már jobb dolga is :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 és a listán sincsen rajta :lol: Me akko az a Buszt méri csak ha bkvs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Ma délután 1 kor megszületett kislányom,Réka..... Sajnos nagyon sokan voltak ma a szülőszobán,elég nagy volt a fejetlenség...emiatt nem nagyon tudtam fényképezni...... Detti is,és agyerek is jól van....3kiló 40deka,és 51 centi.Kicsit hamarabb jött mint vártuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts