redline Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Az ugyanaz mint a sima g astra :P nem annak a coupenak :lol: hanem a coupenak....mármint a kutyásnak :lol: nah. érted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 nem annak a coupenak :lol: hanem a coupenak....mármint a kutyásnak :lol: nah. érted? legalább 1óra csinálni egy pár olyan lámpát :lol: festékszáradással :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Jujj de szééépp!! :lol: Beleszerettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Feladvány: Ez mi? Fődíj: 15% kedvezmény :lol: http://www.autowp.ru/pictures/opc_opel/vec...turbo_opc_1.jpg vektra opc 2003, dízel, 1,9, 212bhp - sose került forgalomba, lett helyette a jól ismert 2,8-as turbicsekkes 255pacis (aztán meg 280pacis). de ugye nem nyomod fel a kedvezményem 15%-ra? :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 http://www.adeptnet.hu/opchistory/hun_oldal.asp?page=17 a képet hol szerezted? tök jó! beteszem a cikkbe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 vektra opc 2003, dízel, 1,9, 212bhp - sose került forgalomba, lett helyette a jól ismert 2,8-as turbicsekkes 255pacis (aztán meg 280pacis). de ugye nem nyomod fel a kedvezményem 15%-ra? :lol: :lol: :P és ez számodra miből ennyire triviális? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 szegény ats-ek.... jobb sorsot éredemelnek http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/calib...bra_16v-3080442 Ha ezek ats-ek akkor Dinyvel kézenfogva menjetek szemészetre.... Úgy tudjuk, a Manta-Calibra vonalat igyekszik feltámasztani az Opel az új modellel, Hát igen a Manta :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 az még mindig hatchback...pontosabban hot-hatch :lol: vw-ék ezzel az uj sciroccoval rájöttek, hogy jól néz ki a klasszikus 80-as 90-es évek kupéja és a csapotthátú közé méretben egy háromajtós autó....és szerintem bejött nekik mert nekem tetszik :lol: azért ezt ha így nézzük a mai corsa már akkora mint az f astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Hallom Zoli reggel te hozod dinnyét mert már az astrát is csak nyáron használják :lol: , elugrunk a garagéhoz a rendszámért majd ok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Hallom Zoli reggel te hozod dinnyét mert már az astrát is csak nyáron használják :lol: , elugrunk a garagéhoz a rendszámért majd ok? most már egy autóval fogtok mindenhová járni? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Na meglett a fényképező... a mosógépben volt... nem volt egyszerű kihalászni... az került legbelülre... :lol: Ennyit nőtt 2 hónapos és 3 hónapos kora óta... 5.5kg-11.3kg Athos és a haverok... azért látja ő, hogy a nyusziból gazdagabb vacsit ki lehet hozni... :lol: Védi a lépcsőt.. se ki se be... legalább is nélküle... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Anti , csibét meg nyulat is tartotok?? Jót tett neked a vidéki levegő! :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 lassan nagyobb a kukija, mint neked! :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Jaaaaa... hét és a kedvenc... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 lassan nagyobb a kukija, mint neked! :lol: :lol: :P :lol: és ez számodra miből ennyire triviális? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Anti , csibét meg nyulat is tartotok?? Jót tett neked a vidéki levegő! :lol: :lol: :P :lol: Már fogynak szépen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 lassan nagyobb a kukija, mint neked! :lol: :lol: :P :lol: :lol: :lol: :P ;) Hozza el az erőműhöz mégnagyobra fog nőni, mármint a kutyus! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 lassan nagyobb a kukija, mint neked! :lol: :lol: :P :lol: Ha én is tudnám úgy nyalogatni, lehet nekem is így nőne... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Ha én is tudnám úgy nyalogatni, lehet nekem is így nőne... :lol: :lol: Csak vigyázz hogy meg ne harapjon! :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Csak vigyázz hogy meg ne harapjon! :lol: :lol: :P Fifike story...meg a Nutella... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Jaaaaa... hét és a kedvenc... :lol: http://lh3.ggpht.com/_gcVTO6-LhQM/S0eAc0dM...40/100_1867.JPG ez nagyon jó :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Ha én is tudnám úgy nyalogatni, lehet nekem is így nőne... :lol: :lol: :P :lol: na ezt nem segítek megmutatni hogy kell....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 :lol: :lol: na ezt nem segítek megmutatni hogy kell....... Ez azért valahol megnyugtató... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Vittem ma dögöket Anti, dolgoztál ma? Nem mentem be, gondoltam biztos nem dolgozol, nem szoktál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Vittem ma dögöket Anti, dolgoztál ma? Nem mentem be, gondoltam biztos nem dolgozol, nem szoktál :lol: Most is dóóógozok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts