Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Srácok!

Aki ott volt költözéskor, nem rémlik valami a fényképezőről? Állítólag az utolsó dobozok egyikében volt, és nem volt lezárva, és kiesett a fényképező belőle tokostul... Viktor és Voszi is emléxik rá, de egyikük sem tudja, hogy hova lett rakva végül... a dobozokban nem volt sajnos... nem lett betéve valakinek a kocsijába??? Teherautóban nem maradt... Nem tok képet csinálni a kutyáról...aztán megnő és már csak haloptikával fog beleférni a képbe... :lol:

Elküldve
Srácok!

Aki ott volt költözéskor, nem rémlik valami a fényképezőről? Állítólag az utolsó dobozok egyikében volt, és nem volt lezárva, és kiesett a fényképező belőle tokostul... Viktor és Voszi is emléxik rá, de egyikük sem tudja, hogy hova lett rakva végül... a dobozokban nem volt sajnos... nem lett betéve valakinek a kocsijába??? Teherautóban nem maradt... Nem tok képet csinálni a kutyáról...aztán megnő és már csak haloptikával fog beleférni a képbe... :lol:

állj hátrébb egy lépéssel :lol:

Elküldve

doboz szétszakadt, fényképező kiesett a hóra, de utána visszakerült a dobozba...én ennyit tudok...

nem akar valaki fényképezőgépet venni ? :lol:

Elküldve

nekem augusztusban lejárt a zk a kabrióról és most hirtelen lett megint :lol: az elmúlt 20 évben az első normális dolog ami történik az autósokkal

Elküldve
doboz szétszakadt, fényképező kiesett a hóra, de utána visszakerült a dobozba...én ennyit tudok...

Mondj 1 számlaszámot , :lol: :lol: :P

Elküldve

akkor már tudom mi az a doboz otthon :lol:

Elküldve
Srácok!

hát az igazság, hogy lifi kezébe volt és elrakta valami frappáns helyre.... hütöbe? mosógépbe néztétek? :lol:

Elküldve
nekem augusztusban lejárt a zk a kabrióról és most hirtelen lett megint :lol: az elmúlt 20 évben az első normális dolog ami történik az autósokkal

Viszont a zk-sok nagyon beszopták :lol:

Elküldve
hát az igazság, hogy lifi kezébe volt és elrakta valami frappáns helyre.... hütöbe? mosógépbe néztétek? :lol:

Téleg hűtőbe fagyasztóba lehet :lol:

Elküldve
remélem mindig megnézik mit vesznek ki onnan és nem csak vakon beledobják a forró olajba :lol: :lol: :lol:

nem lenne nagy veszteség.. mert őskori gép :lol: :P

Elküldve
remélem mindig megnézik mit vesznek ki onnan és nem csak vakon beledobják a forró olajba :lol: :P :lol:

Mondjuk a forró olaj meg a jég/víz kombináció amúgy sem veszélytelen, bármi is van benne :lol:

Elküldve

Megkaptam a második defektemet. Megálltam IPben, hallom vmi nagyon sziszeg. Persze hogy koppra leeresztett a kerék. Jó móka hosszú fekete kabátban kereket cserélni :lol:

Emiatt eresztett le. Asszem most dobom ki a maradék két ilyen gumit is :lol:

defekt2.jpg

Elküldve
Srácok!

Aki ott volt költözéskor, nem rémlik valami a fényképezőről? Állítólag az utolsó dobozok egyikében volt, és nem volt lezárva, és kiesett a fényképező belőle tokostul... Viktor és Voszi is emléxik rá, de egyikük sem tudja, hogy hova lett rakva végül... a dobozokban nem volt sajnos... nem lett betéve valakinek a kocsijába??? Teherautóban nem maradt... Nem tok képet csinálni a kutyáról...aztán megnő és már csak haloptikával fog beleférni a képbe... :P

Én nem tooom én aludtam - néha - :lol: :lol:

Elküldve
persze mer akkor a hányás foltok után könnyebben szárad a festék :lol:

Azért ugye alapvetően nem szoktad szó szerint értelmezni a "falarhányt borsó" kifejezést ? :lol: :lol: :P

Vagy ha fűre/földre rókázol azt is átfested egyből ? :lol: :P :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.