B_Csaba Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Nálunk egy éve volt ez nagymamámmal. rosszul lett, be az sztk-ba és ott mondták h vigyük be a Péterfybe. mentő persze nem volt. ott "ellátták" vagyis inkább csak kapott egy ágyat. másnap közölték h át kéne vinni egy másik osztályra a Péterfyn belül. Szerencsére bátyám pont a IIes bel-en dolgozott és el tudta intézni h soron kívül felvegyék oda de persze mentő akkor sem volt hanem én vittem át. jobbulást ! Ez ma Magyarország! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Sok boldogságot mindenkinek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Háhá, ez nem én vagyok? Dö igen... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 ejj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 lököst leszámítva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 a lököst leszámítva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 a lököst leszámítva... Szarnék a lökösre,ha lenne ilyen az eu-ban is és jó oldalon lenne a kormánya! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 kíváncsi vagyok most mit mondasz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Chevy Niva: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Chevy Niva: http://galeria.totalcar.hu/kozelet/2009/12...1a67be736_l.jpg http://galeria.totalcar.hu/kozelet/2009/12...a7fc3ae0a_l.jpg Hát, ha nem szalonterepjárósodott el és a masszívsága megmaradt, akkor nem olyan rossz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 a lököst leszámítva... Spec ezzel mi a gondod ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Misem unatkozunk, úgy látszik minden éven ez lesz, legalábbis karácsonykor, tavaly előtt én feküdtem a kórházba karácsonykor, tavaly a feleségemek volt veseköve, most meg szimntén betegség jött a családra karácsonyra. :D Viszont ez egy kész sztori, de mit is csodálkozom hiszen ez Magyarország, tegnap előtt este elkezdett a feleségemnek görcsölni a gyomra körül, ez egyre rosszabb lett, így hajnal egykor elmentünk az ügyeletre, ahonnan elküldtek egy másik ügyeletre, ott kapott szurit meg gyógyszer, és azt tanácsolták hogy menjen el a háziorvosához majd az ad beutalót, másnap vagyis tegnap délután elment addig fájdalmakkal küzdve, csak délután tudott mert akkor rendelt a házi orvos, az adott neki egy beutalót a béketéri sztk-ba, ott megröntgenezték de nem találtak semmit, de a fájdalom maradt már a fájdalomcsillapító sem segített, átküldték a honvéd kórházba, ott 4 órás várakozás után meg megultrahangozták és kiderült hogy van az epevezetékbe egy 7 milliméteres kő ami teljesen elzárta, végre megvan a baj, még egy óra várakozás és mehetünk a nyirő gyula kórházba, ott beavatkoznak míg még nincs hasnyálmirigy gyulladás, de sárgaság már volt elég szépen a máj funkciók miatt ;) szóval átmentünk oda, ott közölték hogy ők ezt nem tudják kezelni, nincs megfelelő műszer erre, nem is értik miért küldték ide, annyit tudnak csinálni, hogy adnak egy ágyat és reggel megpróbálják a máv kórházat ott van ilyen tükrözős cucc csak ott meg orvos nincs erre most, na jó kapott egy ágyat úgy hajnal 3 körül, mi meg a lánnyal hazajöttünk, 4 körül felhívott a feleségem hogy nagyon rosszul van így viszi egy mentő vissza a máv kórházba, ott infúzióra kötötték, és tolták a fájdalomcsillapítót addig amíg nem fogadja a máv kórház, reggel 7-8 között átvitte egy mentő oda, ma délbe beavatkoztak, elméletileg ha minden jól megy 28.-án jöhet is haza.......... lesem írom azt a rész ami nem ide való, csak felbaszom az agyam megint Hát én vesekövemmel is igy küldözgettek kb néha vesegörcs is beugrott, még jó h hétvége meg ünnep volt különben nem tom ember hogy közlekedne... Jobbulást!!!!! Más: Öv, Barátnőmtől :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 kíváncsi vagyok most mit mondasz jó a lökös az autót leszámítva :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Chevy Niva: asszem ez elég szar :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Spec ezzel mi a gondod ? :D az h olyan mint a tiéden ;) az sem tetszik annyira, mondjuk a veci esetében az egész autó tetszik nagyon...kéne :D beállok a vevők sorába oks ? ;) :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 A Veki... :blink: :lol: :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 A Veki... :blink: :lol: :D :rolleyes: Hívtalak ma, de minek is neked a mobil ;) Vittem dögöket a hotelba, mondom ha nem te dolgozol nem megyek be, de végül is bementem, mondta a kollégád hogy te sose dolgozol, holnap holnap után kne neked, de már nem hisz benne hogy leváltod. neki kell miattad is dolgozni állandóan ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 ... Más: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/07..._1261835291.jpg Az a sárga-fehér nem Érdről van? Nem is tudtam, hogy hozzátok került :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Hát én vesekövemmel is igy küldözgettek kb néha vesegörcs is beugrott, még jó h hétvége meg ünnep volt különben nem tom ember hogy közlekedne... Jobbulást!!!!! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Az a sárga-fehér nem Érdről van? Nem is tudtam, hogy hozzátok került :rolleyes: dede :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 A Veki... :blink: :lol: :D :rolleyes: ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 az sem tetszik annyira, mondjuk a veci esetében az egész autó tetszik nagyon...kéne ;) beállok a vevők sorába oks ? :D :D ;) :D :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 .. hat sztem qrva jo akkor is ez a lampa a gyárit veri de nagyon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts