Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 ... Mivan Maci??? Para van a barlangtól, mert itt a hosszú tél? Vagy csak elrúgták a pöttyös lasztid??? :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Mivan Maci??? Para van a barlangtól, mert itt a hosszú tél? Vagy csak elrúgták a pöttyös lasztid??? :blink: :lol: nem, csak épp begolyóztam a KB-s videótól. Hú bazze, nagyon elmentek annak, aki csinálta. :D De mivan? Én szeretem a tréfát, csak nem értem. :rolleyes: Mellesleg ma kijöttem a barlangból, és láttam az árnyékom. Kib.szott meleg lett az idő a 2-3 nappal előttihez képest Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Hát igen azért elég kemény, hogy a mínusz 15 fokból lett ma plusz 8-9... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 magad szórakoztatására tudom ajánlani az 5 karú vénuszt :blink: a hozzászólásaid alapján neked kéne rárántani egyet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Rá se rántsatok... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 :rolleyes: :blink: Ken az elején érdekes volt, de ennyi idő után uncsi. Főleg ezzel az új Subaruval. Az én személyes kedvencem (sokak szerint a legrandább) a körlámpás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Az én személyes kedvencem (sokak szerint a legrandább) a körlámpás. :lol: :rolleyes: :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 na és semmmi vélemény hogy schumacher aláirt 3évre a mercedes hez !?!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Az én személyes kedvencem (sokak szerint a legrandább) a körlámpás. :blink: ez valoban igy van szegénynek gunynevet is adtak ... de ezért van a prodrive lámpicsek avval kinéz valahogy na mostmar nem tudom melyik az eredeti mert találtam ilyet is ez még jobban néz ki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 na és semmmi vélemény hogy schumacher aláirt 3évre a mercedes hez !?!? 1évre 1x egyet irtak de mostmá 3 van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 na és semmmi vélemény hogy schumacher aláirt 3évre a mercedes hez !?!? Majd jól elpicsázzák... de mivel megint beleül a tuti verdába így lehet nem fogják...a Ferrariba lehet nem véletlenül nem mert beülni... :rolleyes: Szóval hátha izgi lesz majd a szezon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 jó hólyagos a festés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 ez valoban igy van szegénynek gunynevet is adtak ... és mi a gúnyneve??? :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 A felső kettő az eredeti...de nekem amúgy még mindig nem tetszik...pedig próbáltam barátkozni vele, de nem... ráadásul értelmetlenül drága is... :rolleyes: úgyhogy még jó, hogy nem jön be... :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 A felső kettő az eredeti...de nekem amúgy még mindig nem tetszik...pedig próbáltam barátkozni vele, de nem... ráadásul értelmetlenül drága is... :rolleyes: úgyhogy még jó, hogy nem jön be... :blink: :lol: de az also 2 néz ki jol .. az lehet olcsobb :D miért nem teccik ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 angelejes Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 ez valoban igy van szegénynek gunynevet is adtak ... de ezért van a prodrive lámpicsek avval kinéz valahogy És ami szintén nagyon tuti rajta, a tenyérnyi fényszórók, a lökhárítóban. A körlámpás óta készített Imprezák szerintem cicásak. Elöl is, hátul is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 :rolleyes: :blink: Hogy vártam bazee! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 És ami szintén nagyon tuti rajta, a tenyérnyi fényszórók, a lökhárítóban. A körlámpás óta készített Imprezák szerintem cicásak. Elöl is, hátul is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 ez valoban igy van szegénynek gunynevet is adtak ... de ezért van a prodrive lámpicsek avval kinéz valahogy [ig]http://i41.photobucket.com/albums/e275/jthatcher962/08-08-09%20Photo%20Shoot/IMG_3476.jpg [ig]http://i14.photobucket.com/albums/a317/pilot34lj/MyHeadLightCloseUpEdit.jpg na mostmar nem tudom melyik az eredeti mert találtam ilyet is ez még jobban néz ki :blink: [ig]http://www.globaldc.nl/subaru/10.jpg [ig]http://www.globaldc.nl/subaru/twins.jpg a bugeye tényleg a legjobb, de ez könyörgöm roooooooooooooooooooooooondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a csík is ott van, ha szép az állapot, és arden kék :rolleyes: a szín Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 képpel nem idézünk vhb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Hogy vártam bazee! :rolleyes: te is? :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 a hozzászólásaid alapján neked kéne rárántani egyet :rolleyes: Csak semmi buzulás :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Csak semmi buzulás :rolleyes: ne irigykedj Sugárberci :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Rángassa akinek van rá energiája. :rolleyes: Kellemes Karácsonyt Mindenkinek, azoknak is, akiknek opeljük (is) van :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts