Xray Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Miezezez?? :rolleyes: Azthittem vírusom van,,,, mikor a topik címét néztem! :D Átjavítsam az Atomerőműves topikot így? Gyere Paksra nembánod, 4 heréd lesz meglátod? :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Én éééétem a tréfát, de azé e mááá sokkk ;) Mi ezzel a probléma????Befizettük mind a tagságot....... :D :blink: :D Értjük mi is a tréfát,csak nem szeretjük ;) :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 jó kis godzillák.... zozó papa, van valami fídbekk a tárcsák ügyében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 jó kis godzillák.... zozó papa, van valami fídbekk a tárcsák ügyében? yövöre itt lesz valamikor.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Topikcím Sonique és Voszibááá kedvéért... :rolleyes: :blink: :lol: én kedvemért biztos nem ... de ha már igy bele jöttél .. legyen "Anti és a subaru :D esetleg Gsi " vagy "Subarurol antitol... " szal ilyesmi ?!?! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Miezezez?? :rolleyes: Azthittem vírusom van,,,, mikor a topik címét néztem! ;) Átjavítsam az Atomerőműves topikot így? Gyere Paksra nembánod, 4 heréd lesz meglátod? :blink: :lol: :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Mi ezzel a probléma????Befizettük mind a tagságot....... ;) :D :D Értjük mi is a tréfát,csak nem szeretjük :D :lol: ;) "Értem én, csak leszarom..." :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Na úgy érzem tökéletesre sikerült formálni a topikcímet végül is... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Na úgy érzem tökéletesre sikerült formálni a topikcímet végül is... :lol: :D jolesik :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 akkor most már korlátlanul lehet?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 akkor most már korlátlanul lehet?? Eddig is lehetett... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Eddig is lehetett... :rolleyes: :blink: én nem bírok ilyen szűk korlátok között élni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 én nem bírok ilyen szűk korlátok között élni :rolleyes: :blink: Hát ez ránézésre is látszik... :lol: :D Mikó lesz má megint opeled??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 nem meri megmondani, de soha...... :rolleyes: thx zozó, kb. így gondoltam én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Én éééétem a tréfát, de azé e mááá sokkk :rolleyes: sztem nem. azért van a fórum h szórakoztassuk magunkat. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 sztem nem. azért van a fórum h szórakoztassuk magunkat. :blink: Ennyi... :lol: Ráadásul van aki még fizet is, hogy szórakozhasson... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 De nekem csak ennyi látszik a fórom kezdőlapján hogy Last Post Ma, 10:07 Itt: GSI rulez chat...Fordosoknak, ... Szerző: Atommanó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Hát ez ránézésre is látszik... :rolleyes: :blink: Mikó lesz má megint opeled??? :lol: dolgozunk rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 De nekem csak ennyi látszik a fórom kezdőlapján hogy Last Post Ma, 10:07 Itt: GSI rulez chat...Fordosoknak, ... Szerző: Atommanó :lol: Vegyél nagyobb monitort... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Vegyél nagyobb monitort... :rolleyes: :blink: vagy egy szemüveget, hogy nem 640x480ba keljen használni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 én nem bírok ilyen szűk korlátok között élni :D ;) most erről az jut eszembe h beszorultált a liftbe :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 most erről az jut eszembe h beszorultált a liftbe :rolleyes: :blink: :lol: az nem volt vicces.. meg a banya elhívott egy szekrénnyel előttem a 8-ra :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 :blink: :lol: bazz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Értjük mi is a tréfát,csak nem szeretjük :D :D ;) hmm. Szerintem a második mondatod gondold át újra, mert ezt fordítva szokás :lol: Na úgy érzem tökéletesre sikerült formálni a topikcímet végül is... :rolleyes: :blink: Szép kerek, mint te :D sztem nem. azért van a fórum h szórakoztassuk magunkat. :D magad szórakoztatására tudom ajánlani az 5 karú vénuszt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts