Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

ehhez elég egy skoda 120L is :rolleyes:

Vagy egy Niva... :blink: :lol:

Na hát azért annyira nem egyszerű... bár itt épp sok minden nem történik, de ugye mindez kézifék nélkül... na így már mókásabb... ráadásul sikerült a talán leguncsibb részt felvenni... :D

Mellesleg olyat indul havon mint egy GSI az aszfaltos úton... ;) Volt kint egy BMW-s is... az még csak meg sem tudott fordulni egyszer sem a hátsókerekesével... igen más ám a hó, mint a vizes aszfalt, de mondjuk tegnap előtt megnéztem ezt a jeges dolgot, hát az már nagyon felejtős... kiszámíthatatlan, nem uralható, oda már szöges gummer kell... :D

Megosztás:

Vagy egy Niva... :rolleyes: :blink:

Na hát azért annyira nem egyszerű... bár itt épp sok minden nem történik, de ugye mindez kézifék nélkül... na így már mókásabb... ráadásul sikerült a talán leguncsibb részt felvenni... :lol:

Mellesleg olyat indul havon mint egy GSI az aszfaltos úton... :D Volt kint egy BMW-s is... az még csak meg sem tudott fordulni egyszer sem a hátsókerekesével... igen más ám a hó, mint a vizes aszfalt, de mondjuk tegnap előtt megnéztem ezt a jeges dolgot, hát az már nagyon felejtős... kiszámíthatatlan, nem uralható, oda már szöges gummer kell... ;)

tudom én. nagyobb bevállalás kell nagyobb sebesség miatt....hátsókeres kis pöccintésre kirak ezt meg nyomni kell....

Megosztás:

Vagy egy Niva... :D ;)

Na hát azért annyira nem egyszerű... bár itt épp sok minden nem történik, de ugye mindez kézifék nélkül... na így már mókásabb... ráadásul sikerült a talán leguncsibb részt felvenni... :D

Mellesleg olyat indul havon mint egy GSI az aszfaltos úton... ;) Volt kint egy BMW-s is... az még csak meg sem tudott fordulni egyszer sem a hátsókerekesével... igen más ám a hó, mint a vizes aszfalt, de mondjuk tegnap előtt megnéztem ezt a jeges dolgot, hát az már nagyon felejtős... kiszámíthatatlan, nem uralható, oda már szöges gummer kell... :D

én ma reggel bekukkantottam campona parkolóba, már tükörjég, Érdi tesco kamionparkoló szintén, de ma jön hó állitólag :rolleyes: :blink: :lol:

Lanti ma 0-ról 100-at mérnek Budafokin este 5-6 között......

Megosztás:

én ma reggel bekukkantottam campona parkolóba, már tükörjég, Érdi tesco kamionparkoló szintén, de ma jön hó állitólag :rolleyes: :blink: :lol:

Lanti ma 0-ról 100-at mérnek Budafokin este 5-6 között......

Bp-re 6cmert mondtak kora délutántól...

Anti gyere msnre !

Megosztás:

nem baj ha én válaszolok? :lol:

ömlik a hó.

3 óra körül kezdte, azóta szakad, és már nem látom az autómat... és a hókefémet meg a költözés óta nem találom...

és minus 9

Voltunk kutyasuliba 3kor.....4kor lett vége,most értünk haza......30al lépésben,mert nagyon csúszik.A hó alatt tiszta jég minden :rolleyes:

Ha nem kell sehova mennem akkor szeretem a havat,mert amúgy itt surányban nagyon szép.

Tegnap éjjel -13-15 fok volt :blink:

Megosztás:

Akkor lesz itt szívás ha ez elolvad.....Ha az előrejelzés nem téved akkor szerdán.Lesz itt akkora sár hogy ki se fogunk tudni menni a kertből :lol: :D

holnapra viszek neked felniket oks ?

én erdőt jártam ma. nagyon szép a havas táj, kicsit szívás a megfagyott 40cmes traktornyom :rolleyes:

hazafele elkapott a hó és kb járhatatlan lett minden út pillanatok alatt :blink:

Megosztás:

holnapra viszek neked felniket oks ?

én erdőt jártam ma. nagyon szép a havas táj, kicsit szívás a megfagyott 40cmes traktornyom :blink:

hazafele elkapott a hó és kb járhatatlan lett minden út pillanatok alatt :lol:

Remélem holnapra jobb lesz az idő,mert ha ez így esik reggelig,akkor nem tudok bemenni reggel.Az biztos hogy késni fogok....Szakad a hó és nagyon fúj a szél.... :rolleyes:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.