Atommanó Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 Az enyim nagyon szar lett, de felthetem, Tom tegnap felteszi aszonta. Tegyed... hátha legalább a hangok... :rolleyes: :blink:
Zsoltee Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 Ne húzzátok az időt, tegyétek azt a videót. :blink: :rolleyes:
Atommanó Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 Há jó rövid, de legalább valami... :rolleyes: Na hátha Tomnak jobban sikerült... :blink:
Vktr Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 Há jó rövid, de legalább valami... :rolleyes: Na hátha Tomnak jobban sikerült... :blink: A másikon meg sokat beszélünk, meg nem történik annyira semmi.
Atommanó Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 A másikon meg sokat beszélünk, meg nem történik annyira semmi. :rolleyes: :blink: :lol:
Atommanó Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 Kár, hogy lemaradt az elején a helyben forgás... hátha Tomnak van olyan is... :rolleyes:
Atommanó Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 ehhez elég egy skoda 120L is :rolleyes: Vagy egy Niva... :blink: :lol: Na hát azért annyira nem egyszerű... bár itt épp sok minden nem történik, de ugye mindez kézifék nélkül... na így már mókásabb... ráadásul sikerült a talán leguncsibb részt felvenni... :D Mellesleg olyat indul havon mint egy GSI az aszfaltos úton... ;) Volt kint egy BMW-s is... az még csak meg sem tudott fordulni egyszer sem a hátsókerekesével... igen más ám a hó, mint a vizes aszfalt, de mondjuk tegnap előtt megnéztem ezt a jeges dolgot, hát az már nagyon felejtős... kiszámíthatatlan, nem uralható, oda már szöges gummer kell... :D
Gelko Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 Vagy egy Niva... :rolleyes: :blink: Na hát azért annyira nem egyszerű... bár itt épp sok minden nem történik, de ugye mindez kézifék nélkül... na így már mókásabb... ráadásul sikerült a talán leguncsibb részt felvenni... :lol: Mellesleg olyat indul havon mint egy GSI az aszfaltos úton... :D Volt kint egy BMW-s is... az még csak meg sem tudott fordulni egyszer sem a hátsókerekesével... igen más ám a hó, mint a vizes aszfalt, de mondjuk tegnap előtt megnéztem ezt a jeges dolgot, hát az már nagyon felejtős... kiszámíthatatlan, nem uralható, oda már szöges gummer kell... ;) tudom én. nagyobb bevállalás kell nagyobb sebesség miatt....hátsókeres kis pöccintésre kirak ezt meg nyomni kell....
sárgaGSI Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 Vagy egy Niva... :D ;) Na hát azért annyira nem egyszerű... bár itt épp sok minden nem történik, de ugye mindez kézifék nélkül... na így már mókásabb... ráadásul sikerült a talán leguncsibb részt felvenni... :D Mellesleg olyat indul havon mint egy GSI az aszfaltos úton... ;) Volt kint egy BMW-s is... az még csak meg sem tudott fordulni egyszer sem a hátsókerekesével... igen más ám a hó, mint a vizes aszfalt, de mondjuk tegnap előtt megnéztem ezt a jeges dolgot, hát az már nagyon felejtős... kiszámíthatatlan, nem uralható, oda már szöges gummer kell... :D én ma reggel bekukkantottam campona parkolóba, már tükörjég, Érdi tesco kamionparkoló szintén, de ma jön hó állitólag :rolleyes: :blink: :lol: Lanti ma 0-ról 100-at mérnek Budafokin este 5-6 között......
Gelko Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 én ma reggel bekukkantottam campona parkolóba, már tükörjég, Érdi tesco kamionparkoló szintén, de ma jön hó állitólag :rolleyes: :blink: :lol: Lanti ma 0-ról 100-at mérnek Budafokin este 5-6 között...... Bp-re 6cmert mondtak kora délutántól... Anti gyere msnre !
Albert Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 Még ezt a marhaságot hogy szombaton dolgozni kell :rolleyes: De már tegnap este 6 óta van téligumim úgyhogy jöhet a durvafagy sokhó erősszél (és jön is) :blink:
Atommanó Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 Na kihúzom a routert srácok... telón elértek netem hétfőig nem lesz... :rolleyes:
Zsoltee Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 Na kihúzom a routert srácok... telón elértek netem hétfőig nem lesz... :rolleyes: Sokat lógtál a gép előtt, bünteted magad mi? :blink:
Atommanó Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 Sokat lógtál a gép előtt, bünteted magad mi? :rolleyes: Jah... a Mikulás sem hozott semmit, és most megy a para, hogy a Jézuska sem fog... ezért próbálom egy kis önsanyargatással jobbá tenni..... :blink:
invictus Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 Egy ilyen mókázásra egyszer én is kimennék. Nézni is megéri. :rolleyes:
uhuhu Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 nem baj ha én válaszolok? :rolleyes: ömlik a hó. 3 óra körül kezdte, azóta szakad, és már nem látom az autómat... és a hókefémet meg a költözés óta nem találom... és minus 9
Lanti Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 nem baj ha én válaszolok? :lol: ömlik a hó. 3 óra körül kezdte, azóta szakad, és már nem látom az autómat... és a hókefémet meg a költözés óta nem találom... és minus 9 ha net van még akkor minden rendben :blink: többi majd elolvad :rolleyes:
coupe Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 nem baj ha én válaszolok? :lol: ömlik a hó. 3 óra körül kezdte, azóta szakad, és már nem látom az autómat... és a hókefémet meg a költözés óta nem találom... és minus 9 Voltunk kutyasuliba 3kor.....4kor lett vége,most értünk haza......30al lépésben,mert nagyon csúszik.A hó alatt tiszta jég minden :rolleyes: Ha nem kell sehova mennem akkor szeretem a havat,mert amúgy itt surányban nagyon szép. Tegnap éjjel -13-15 fok volt :blink:
coupe Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 ha net van még akkor minden rendben :blink: többi majd elolvad :rolleyes: Akkor lesz itt szívás ha ez elolvad.....Ha az előrejelzés nem téved akkor szerdán.Lesz itt akkora sár hogy ki se fogunk tudni menni a kertből :lol: :D
Gelko Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 Akkor lesz itt szívás ha ez elolvad.....Ha az előrejelzés nem téved akkor szerdán.Lesz itt akkora sár hogy ki se fogunk tudni menni a kertből :lol: :D holnapra viszek neked felniket oks ? én erdőt jártam ma. nagyon szép a havas táj, kicsit szívás a megfagyott 40cmes traktornyom :rolleyes: hazafele elkapott a hó és kb járhatatlan lett minden út pillanatok alatt :blink:
coupe Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 holnapra viszek neked felniket oks ? én erdőt jártam ma. nagyon szép a havas táj, kicsit szívás a megfagyott 40cmes traktornyom :blink: hazafele elkapott a hó és kb járhatatlan lett minden út pillanatok alatt :lol: Remélem holnapra jobb lesz az idő,mert ha ez így esik reggelig,akkor nem tudok bemenni reggel.Az biztos hogy késni fogok....Szakad a hó és nagyon fúj a szél.... :rolleyes:
Lbag Elküldve December19, 2009 Elküldve December19, 2009 CSÚÚÚÚSZKÁLÁSRA FEEEEEEEEEELLLLLLLLL :rolleyes: :blink: :lol: :D ;) :D MEGYÜNK A BÁNYAÚTRA KENNI ;) :D :D :lol:
Recommended Posts