Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Visszamentem Calival is a Pólushoz, már csak egy ladás volt ott. Mentem pár kört, persze az összes közet megtaláltam. Aztán megnéztük a repteret is, de ott minden tükörjég volt.

Mentem pár kört a Vácin, de sehol senki, csak rendőrök...:S

Holnap csapó2, ha az összkerék is úgy akarja... :rolleyes:

yéh egy tom ...

Elküldve
Visszamentem Calival is a Pólushoz, már csak egy ladás volt ott. Mentem pár kört, persze az összes közet megtaláltam. Aztán megnéztük a repteret is, de ott minden tükörjég volt.

Mentem pár kört a Vácin, de sehol senki, csak rendőrök...:S

Holnap csapó2, ha az összkerék is úgy akarja... :rolleyes:

Videót toljad fel vhova lécci. :blink:

Elküldve
ma este is ejjdejólesz... :blink: gyertek...

én 8-9-ig kint vagyok a Lurdynál, és utána onnan átmegyünk/ek a Pólushoz...

Csak a cabrioba memegy a hó :rolleyes:

Elküldve

minek már hó sincs , szerencsére :rolleyes:

Elküldve

hát tegnap még lurdyba se mentem mert gokártozni kelett menni egész délután, bár volt bowling meg billiárd, meg ingyen kaja, pia. szőrnyű volt :rolleyes:

De ma jó este bár téli kereket kéne rakni a bocire, viszont nincs hozzá kulcsom, 3 elhajlott eggyik este, de azok gagyik voltak.

Elküldve
hát tegnap még lurdyba se mentem mert gokártozni kelett menni egész délután, bár volt bowling meg billiárd, meg ingyen kaja, pia. szőrnyű volt :rolleyes:

De ma jó este bár téli kereket kéne rakni a bocire, viszont nincs hozzá kulcsom, 3 elhajlott eggyik este, de azok gagyik voltak.

Hát ez nehéz ügy, kerékkulcsot szerezni... :blink:

Elküldve
Szupermeeennnnn hétköznapi gondja : töri a kerékkulcsot, mint a ropit :blink: :lol:

Nem lehet hogy a dísztárcsán levő fix csavarimitáción próbálkozik? :rolleyes:

Elküldve
Hát ez nehéz ügy, kerékkulcsot szerezni... :rolleyes:

hát sajnos csak 3 erre a célra alkalmas (vagyis mint kiderült alkalmatlan) eszköz állt a rendelkezésemre, annyira nem érdekel nagyon úgysem szeretnék vele menni szar időben a hétvégén meg csak megoldom a dolgot. A gyári kerékkulcsra addig ugráltam hogy a végén már kihajlott egyenesbe, elég meglepő volt. Pedig minden felrakáskor bezsírozom a csavarokat, csakhogy nem igen kell nyúlni se a gumikhoz se a felnihez. Pályanapon mondjuk le volt véve de évi 1 le fel van amúgy. Még a guminyomást se kell ellenőrizgetni szerencsére. A teszkós X kulcsok meg egy fost nem érnek, egyszer eltört az egyik az összeheggesztésnél, egynek meg a 17es kulcsrészből tört ki egy darab.

Elküldve
De biza. Akkor még úgy volt, hogy nem fogja eladni.

Majd beszélek I_S-sel, hogy mi a helyzet pontosan, mert ez a tesójáé.

Ucsó csavarig fel lett újítva.

kéne a vas :rolleyes:

bár jobban bejön a full-size mint a mid-size :blink:

bővebben

Elküldve
Valóban szép... és az ára sem elborzasztó... bár valami nagyobb moci dukálna bele... :rolleyes:

jah volt 305ös motorral is...

hol van már a videó ?

Elküldve
ma este is ejjdejólesz... :D gyertek...

engem meg senki nem visz haza a cééjért :rolleyes: :blink: :lol:

Elküldve
Viktor, Tom!

Videjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóókat akarunk... :rolleyes:

Az enyim nagyon szar lett, de felthetem, Tom tegnap felteszi aszonta.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.