Lanti Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 astra gsi turbo kerestetik :huh: kinyirtad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Lanti :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Lanti :huh: durva mennyi súly van rajta...... :lol: :lol: nekem 8x16 van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 durva mennyi súly van rajta...... :huh: :lol: nekem 8x16 van Tudom, azért mutattam, ugorj egy kategóriát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 kinyirtad? nem, 1ik barátom szeretne venni 1et úgynézki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=C-eHijDao3c...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Úgy kezdődik a cikk, hogy a két pályázat teljesen megegyezett, hát ezaz hogy csak megeggyezett de a végén csak egy változtatott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=C-eHijDao3c...feature=related COD4 MW2 Elég komoly a grafika sőt , a történet is jó , bár az orosz reptéren csak ugy terroristaként civileket ölni , hát nemtudom az a rész nem jött be a történet jó , néha átváltozik húsdarálóvá.... a fegyver arzenál nagyon komoly! ja tudom ez nem a za topik de most direkt ide nyomtam! :huh: Nálam kapott egy 5* -t , így elballagok és megveszem majd originálba! Megéri a pénzét! Nagyon komolyat gurított az Activison... és az Infiniti Ward.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 dejo lenne ha menne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 dejo lenne ha menne :huh: Hát köll alá vas rendesen... mondjuk nem azt mondom hogy az enyém egy hű de nagyon komoly de: 5600+ AMD Athlonx2 Dual core 4GB Ram Meg egy Ati HD 2900 XT 512 rammal... Fullon van 1280*1024 be de az élsimítás kivan kapcsolva,,, ha jön egy komolyabb rész sok robbanás sok katona,,, néha beakad nálam.. De pl Operation flashpoint 2 megy nagyon szépen az is hasonló durva grafika... ás az ARMAII azmeg közeldem iylen grafika szal kicsit fosabb és azmeg ugy akad nem lehet vele játszani! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Laci bácsi! élsimítás nincs? Minden tiszta rece meg fice. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Laci bácsi! élsimítás nincs? Minden tiszta rece meg fice. :lol: :huh: Vanni van de nem kapcsolom be engem nem nagyon zavar a másik akkor meg kieszi maga alól a gépet ha pl 8x "antialézinget" nyomok mert akkormega textúra minőségből kell vissza vennem, inkább legyen fűrészfogas , de full grafon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Akkor z már nem is full :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Madár ismét világbajnok! :lol: :D :huh: :lol: A legnagyobb sport ember akit eddíg láttam ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 dejo lenne ha menne :huh: nem megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 figyumár, azt a 4gb RAM-ot mivel hajtod? 64 bites rendszered van? :lol: vagy mi cimez meg 4 et? :lol: Hát köll alá vas rendesen... mondjuk nem azt mondom hogy az enyém egy hű de nagyon komoly de: 5600+ AMD Athlonx2 Dual core 4GB Ram Meg egy Ati HD 2900 XT 512 rammal... Fullon van 1280*1024 be de az élsimítás kivan kapcsolva,,, ha jön egy komolyabb rész sok robbanás sok katona,,, néha beakad nálam.. De pl Operation flashpoint 2 megy nagyon szépen az is hasonló durva grafika... ás az ARMAII azmeg közeldem iylen grafika szal kicsit fosabb és azmeg ugy akad nem lehet vele játszani! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 figyumár, azt a 4gb RAM-ot mivel hajtod? 64 bites rendszered van? :lol: vagy mi cimez meg 4 et? :huh: Hát egyenlőre 3,25GB ram megy 32 bites rendszer van most fent... De tervezem hamarosan az átállást... azért van 4gb amúgy ja így 32 bit-re felesleges de gondoltam későbbre is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Enyiméje, lesz ha kifizetem, de azon vagyok :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Aztán mehet bele egy LET és kész is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Carlito Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Hali mindenkinek. Rohadt jol kezdődik a napom. Beszart az első ablaktörlő motorom (Astra F Gsi) ugyhogy most vennem kell másikat. Néztem is az ebayen, mert én kinnt élek az osztrákoknál. Van csak egy a bajom mindegyiknek más cikkszáma van vagy mi. Szóval a caravan astranak megegyezik a motorja a gsi-ablaktörlőmotorral? Mert hallottam egy ilyet hogy az osszes F astranak ugyanaz a motor jo. Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Hali mindenkinek. Rohadt jol kezdődik a napom. Beszart az első ablaktörlő motorom (Astra F Gsi) ugyhogy most vennem kell másikat. Néztem is az ebayen, mert én kinnt élek az osztrákoknál. Van csak egy a bajom mindegyiknek más cikkszáma van vagy mi. Szóval a caravan astranak megegyezik a motorja a gsi-ablaktörlőmotorral? Mert hallottam egy ilyet hogy az osszes F astranak ugyanaz a motor jo. Udv. Jó lesz hozzá! :huh: Biztos betojt?Biztik ok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Jó lesz hozzá! :lol: Biztos betojt?Biztik ok? A 7en nekem is elszállt a bizti benne:) 3év alatt először. Úgy látszik ez a 7 egy ilyen gsiablaktörlőbiztosítékgyilkos7 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Hali mindenkinek! Itt a tél, téligumi kéne... Kérdésem: 286os első cali fékekre rámegy a 15"ös lemezfelni? Tudom nem nehéz kipróbálni egy gumisnál, de így mégkönnyebb megtudni talán:) Valakinek van tapasztalata ebben? Előre is thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Carlito Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 A 7en nekem is elszállt a bizti benne:) 3év alatt először. Úgy látszik ez a 7 egy ilyen gsiablaktörlőbiztosítékgyilkos7 :lol: valami relét mondtak nekem hogy nézzek meg de nem tudom hol van. :D :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Carlito Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 és az a legszebb hogy itt kinnt ahol melózom itt szakad a hó. 3200m, hintertux-ausztria. Még szerencse hogy van mélygarás. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts