Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

COD4 MW2

Elég komoly a grafika sőt , a történet is jó , bár az orosz reptéren csak ugy terroristaként civileket ölni , hát nemtudom az a rész nem jött be a történet jó , néha átváltozik húsdarálóvá.... a fegyver arzenál nagyon komoly! ja tudom ez nem a za topik de most direkt ide nyomtam! :huh:

Nálam kapott egy 5* -t , így elballagok és megveszem majd originálba! Megéri a pénzét!

Nagyon komolyat gurított az Activison... és az Infiniti Ward....

233986.N.jpg

233981.N.jpg

Megosztás:

dejo lenne ha menne :huh:

Hát köll alá vas rendesen... mondjuk nem azt mondom hogy az enyém egy hű de nagyon komoly de: 5600+ AMD Athlonx2 Dual core 4GB Ram Meg egy Ati HD 2900 XT 512 rammal... Fullon van 1280*1024 be de az élsimítás kivan kapcsolva,,, ha jön egy komolyabb rész sok robbanás sok katona,,, néha beakad nálam..

De pl Operation flashpoint 2 megy nagyon szépen az is hasonló durva grafika... ás az ARMAII azmeg közeldem iylen grafika szal kicsit fosabb és azmeg ugy akad nem lehet vele játszani! :lol:

Megosztás:

Laci bácsi! élsimítás nincs? Minden tiszta rece meg fice. :lol: :huh:

Vanni van de nem kapcsolom be engem nem nagyon zavar a másik akkor meg kieszi maga alól a gépet ha pl 8x "antialézinget" nyomok mert akkormega textúra minőségből kell vissza vennem, inkább legyen fűrészfogas , de full grafon! :lol:

Megosztás:

figyumár, azt a 4gb RAM-ot mivel hajtod? 64 bites rendszered van? :lol:

vagy mi cimez meg 4 et?

:lol:

Hát köll alá vas rendesen... mondjuk nem azt mondom hogy az enyém egy hű de nagyon komoly de: 5600+ AMD Athlonx2 Dual core 4GB Ram Meg egy Ati HD 2900 XT 512 rammal... Fullon van 1280*1024 be de az élsimítás kivan kapcsolva,,, ha jön egy komolyabb rész sok robbanás sok katona,,, néha beakad nálam..

De pl Operation flashpoint 2 megy nagyon szépen az is hasonló durva grafika... ás az ARMAII azmeg közeldem iylen grafika szal kicsit fosabb és azmeg ugy akad nem lehet vele játszani! :huh:

Megosztás:

figyumár, azt a 4gb RAM-ot mivel hajtod? 64 bites rendszered van? :lol:

vagy mi cimez meg 4 et?

:huh:

Hát egyenlőre 3,25GB ram megy 32 bites rendszer van most fent... De tervezem hamarosan az átállást... azért van 4gb amúgy ja így 32 bit-re felesleges de gondoltam későbbre is :lol:

Megosztás:

Hali mindenkinek. Rohadt jol kezdődik a napom. Beszart az első ablaktörlő motorom (Astra F Gsi) ugyhogy most vennem kell másikat. Néztem is az ebayen, mert én kinnt élek az osztrákoknál. Van csak egy a bajom mindegyiknek más cikkszáma van vagy mi. Szóval a caravan astranak megegyezik a motorja a gsi-ablaktörlőmotorral? Mert hallottam egy ilyet hogy az osszes F astranak ugyanaz a motor jo.

Udv.

Megosztás:

Hali mindenkinek. Rohadt jol kezdődik a napom. Beszart az első ablaktörlő motorom (Astra F Gsi) ugyhogy most vennem kell másikat. Néztem is az ebayen, mert én kinnt élek az osztrákoknál. Van csak egy a bajom mindegyiknek más cikkszáma van vagy mi. Szóval a caravan astranak megegyezik a motorja a gsi-ablaktörlőmotorral? Mert hallottam egy ilyet hogy az osszes F astranak ugyanaz a motor jo.

Udv.

Jó lesz hozzá! :huh:

Biztos betojt?Biztik ok?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.