Atommanó Elküldve November16, 2009 Elküldve November16, 2009 vége a válságnak, emeltek az áron 90-et :) :D Pont ma néztem, nem állt ott Csepelen a kereskedésben... és a képek is egy másik kereskedésben készültek... :)
Xray Elküldve November16, 2009 Elküldve November16, 2009 Boldog Szülinapot István! :) Csatlakozom : isten éltessen sokáig! :)
voszi Elküldve November16, 2009 Elküldve November16, 2009 na még ippeg beférek én is a Boldog szülinapot István!-ozók táborában! :)
Carlito Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Sziasztok. A segítségetek szeretném kérni. Szeretnék egy hátsó toldatot a gsi astram-ra. Csak az a baj hogy amit kinéztem az nem passzolna a gsi hátsó lököshöz hanem valamely más fajta astra lököshöz. Csatoltam a képet. A képen a lökössel egybe van dolgozva a toldat. Csak azt nem tudom melyik ez a fajta lökös és hogy passzolna e az én autómhoz. 92-es astra gsi. Ahogy látom ezen egy rsz. világítás van. Légyszíves segítsetek már hogy ez melyik astra-é és hogy hol lehet ilyet beszerezni. Válaszotok előre is köszi. Udv. Peti.
Zsoltee Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Ez szerintem egy sima F Astra hátsó lökös. Nem a GSijé. Akármelyik bontóban kapsz szerintem ilyen hátsólököst és nem is drága. De van hasonló toldat GSi hátsólököshöz is, ha jól rémlik, szerintem ezért ne vedd le a GSi lökösöd. :)
Pehi Csabi Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Sziasztok. A segítségetek szeretném kérni. Szeretnék egy hátsó toldatot a gsi astram-ra. Csak az a baj hogy amit kinéztem az nem passzolna a gsi hátsó lököshöz hanem valamely más fajta astra lököshöz. Csatoltam a képet. A képen a lökössel egybe van dolgozva a toldat. Csak azt nem tudom melyik ez a fajta lökös és hogy passzolna e az én autómhoz. 92-es astra gsi. Ahogy látom ezen egy rsz. világítás van. Légyszíves segítsetek már hogy ez melyik astra-é és hogy hol lehet ilyet beszerezni. Válaszotok előre is köszi. Udv. Peti. http://kepfeltoltes.hu/091117/as2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 96 utáni sima astra lökös
Lanti Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 pista egy jó autót esetleg? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._2.0_cd-3419481
Stefan Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 pista egy jó autót esetleg? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._2.0_cd-3419481 Jé, ez a Kispókos csávóé. Ez volt előtte Pistáé is? :huh: Azért azóta fullextrásítódott ám! :lol: :lol: :D
Lanti Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 ez kereskedésbe van szerintem.. van ember aki bevesz ilyen autót???
Stefan Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 ez kereskedésbe van szerintem.. van ember aki bevesz ilyen autót??? Hátul is nyitható tetőablakkal? Ki nem? :huh:
Gelko Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 szegény autó hogy néz ki :lol: és mit kibírt :huh:
Carlito Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Ez szerintem egy sima F Astra hátsó lökös. Nem a GSijé. Akármelyik bontóban kapsz szerintem ilyen hátsólököst és nem is drága. De van hasonló toldat GSi hátsólököshöz is, ha jól rémlik, szerintem ezért ne vedd le a GSi lökösöd. :lol: Köszönöm a válaszokat. Esetleg nem tudod melyik tunerboltban lehet ezt megvenni? mármint a gsi lökire való hasonló toldatot? én sem szívesen válnék meg a gsi lökitől. Olyan otromba szar nagy spoilereket meg nem akarok rá. A gsihez való rieger meg drága. :huh:
Zsoltee Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Köszönöm a válaszokat. Esetleg nem tudod melyik tunerboltban lehet ezt megvenni? mármint a gsi lökire való hasonló toldatot? én sem szívesen válnék meg a gsi lökitől. Olyan otromba szar nagy spoilereket meg nem akarok rá. A gsihez való rieger meg drága. :huh: Hát hogy őszinte legyek fingom sincsen, még nem kerestem ilyet. Soha nem vennék a sajátomra lökhárító toldatot, szerintem a GSi optika úgy szép ahogy van. :lol:
Xray Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 Hát hogy őszinte legyek fingom sincsen, még nem kerestem ilyet. Soha nem vennék a sajátomra lökhárító toldatot, szerintem a GSi optika úgy szép ahogy van. :lol: Mintha én is ezt akartam volna szólni! :huh:
Gelko Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 Posta biztosítóról van tapasztalat ? eddigi 11.000 helyett 5500 lenne ott a kötelezőm :huh:
Stock16v Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 Köszönöm a válaszokat. Esetleg nem tudod melyik tunerboltban lehet ezt megvenni? mármint a gsi lökire való hasonló toldatot? én sem szívesen válnék meg a gsi lökitől. Olyan otromba szar nagy spoilereket meg nem akarok rá. A gsihez való rieger meg drága. :huh: Ez egy Lumma gt/r hátsólökös és nem toldat.Annyi van vele csinálva hogy a keresztben futó besülyesztett csík el van tüntetve meg színre van fújva a teteje.
Vktr Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 Posta biztosítóról van tapasztalat ? eddigi 11.000 helyett 5500 lenne ott a kötelezőm :huh: Szerintem simán.
Albert Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 Posta biztosítóról van tapasztalat ? eddigi 11.000 helyett 5500 lenne ott a kötelezőm :lol: Szerintem jól műxik a posta, elég nagy forgalmuk van, nyilván a biztosító részlegről nem tudok semmit, de ez nincs úgy külön mint a MÁVnál, nemhinném hogy sux lenne velük a történet. BTW nektek műxik a portfóliós link amit kaptunk? Mert nekem elszállt a kalkulációnál, visszab*szott a főoldalra és elég idegesítő volt :huh:
Gelko Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 Szerintem jól műxik a posta, elég nagy forgalmuk van, nyilván a biztosító részlegről nem tudok semmit, de ez nincs úgy külön mint a MÁVnál, nemhinném hogy sux lenne velük a történet. BTW nektek műxik a portfóliós link amit kaptunk? Mert nekem elszállt a kalkulációnál, visszab*szott a főoldalra és elég idegesítő volt :huh: nekem minden működik ott
Lanti Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 de szar a hirdetés szövege :huh: :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/imp...turbooo-3398874
opel16v Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 Posta biztosítóról van tapasztalat ? eddigi 11.000 helyett 5500 lenne ott a kötelezőm :huh: Úgy egy hónapja belémjött egy postabiztosítós nő... kárszaki hamar kint volt, de itt meg is állt egyelőre a happyendes történet... nem találták az általam beküldött papírokat, aztán mégis meglett, most vizsgálják a jogszerűséget, de félek tőle, tavaszig ebből már nem lesz pénz... aztán remélem nem kell bíróságra menni, mert ne akarnának fizetni. Most várom a továbbiakat, de nem sietik el. Egyelőre nem olyan biztosítónak tűnik, mint aki túlságosan az ügyfelekért élne. 2 éve az allianznál legalább nem állt soha az ügymenet, még ha voltak is vitás dolgok velük a kártérítés összegében :lol: Majd közvetítem a továbbiakat :lol:
Albert Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 de szar a hirdetés szövege :huh: :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/imp...turbooo-3398874 Féláron ár nélkül. Köszi
Recommended Posts