Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Sziasztok.

A segítségetek szeretném kérni. Szeretnék egy hátsó toldatot a gsi astram-ra. Csak az a baj hogy amit kinéztem az nem passzolna a gsi hátsó lököshöz hanem valamely más fajta astra lököshöz. Csatoltam a képet. A képen a lökössel egybe van dolgozva a toldat. Csak azt nem tudom melyik ez a fajta lökös és hogy passzolna e az én autómhoz. 92-es astra gsi. Ahogy látom ezen egy rsz. világítás van. Légyszíves segítsetek már hogy ez melyik astra-é és hogy hol lehet ilyet beszerezni.

Válaszotok előre is köszi. Udv. Peti.

as2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Megosztás:

Sziasztok.

A segítségetek szeretném kérni. Szeretnék egy hátsó toldatot a gsi astram-ra. Csak az a baj hogy amit kinéztem az nem passzolna a gsi hátsó lököshöz hanem valamely más fajta astra lököshöz. Csatoltam a képet. A képen a lökössel egybe van dolgozva a toldat. Csak azt nem tudom melyik ez a fajta lökös és hogy passzolna e az én autómhoz. 92-es astra gsi. Ahogy látom ezen egy rsz. világítás van. Légyszíves segítsetek már hogy ez melyik astra-é és hogy hol lehet ilyet beszerezni.

Válaszotok előre is köszi. Udv. Peti.

http://kepfeltoltes.hu/091117/as2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

96 utáni sima astra lökös

Megosztás:

Ez szerintem egy sima F Astra hátsó lökös. Nem a GSijé. Akármelyik bontóban kapsz szerintem ilyen hátsólököst és nem is drága. De van hasonló toldat GSi hátsólököshöz is, ha jól rémlik, szerintem ezért ne vedd le a GSi lökösöd. :lol:

Köszönöm a válaszokat. Esetleg nem tudod melyik tunerboltban lehet ezt megvenni? mármint a gsi lökire való hasonló toldatot? én sem szívesen válnék meg a gsi lökitől. Olyan otromba szar nagy spoilereket meg nem akarok rá. A gsihez való rieger meg drága. :huh:

Megosztás:

Köszönöm a válaszokat. Esetleg nem tudod melyik tunerboltban lehet ezt megvenni? mármint a gsi lökire való hasonló toldatot? én sem szívesen válnék meg a gsi lökitől. Olyan otromba szar nagy spoilereket meg nem akarok rá. A gsihez való rieger meg drága. :huh:

Hát hogy őszinte legyek fingom sincsen, még nem kerestem ilyet. Soha nem vennék a sajátomra lökhárító toldatot, szerintem a GSi optika úgy szép ahogy van. :lol:

Megosztás:

Ez egy Lumma gt/r hátsólökös és nem toldat.Annyi van vele csinálva hogy a keresztben futó besülyesztett csík el van tüntetve meg színre van fújva a teteje.

Megosztás:

Posta biztosítóról van tapasztalat ? eddigi 11.000 helyett 5500 lenne ott a kötelezőm :lol:

Szerintem jól műxik a posta, elég nagy forgalmuk van, nyilván a biztosító részlegről nem tudok semmit, de ez nincs úgy külön mint a MÁVnál, nemhinném hogy sux lenne velük a történet.

BTW nektek műxik a portfóliós link amit kaptunk? Mert nekem elszállt a kalkulációnál, visszab*szott a főoldalra és elég idegesítő volt :huh:

Megosztás:

Szerintem jól műxik a posta, elég nagy forgalmuk van, nyilván a biztosító részlegről nem tudok semmit, de ez nincs úgy külön mint a MÁVnál, nemhinném hogy sux lenne velük a történet.

BTW nektek műxik a portfóliós link amit kaptunk? Mert nekem elszállt a kalkulációnál, visszab*szott a főoldalra és elég idegesítő volt :huh:

nekem minden működik ott

Megosztás:

Posta biztosítóról van tapasztalat ? eddigi 11.000 helyett 5500 lenne ott a kötelezőm :huh:

Úgy egy hónapja belémjött egy postabiztosítós nő... kárszaki hamar kint volt, de itt meg is állt egyelőre a

happyendes történet... nem találták az általam beküldött papírokat, aztán mégis meglett, most vizsgálják

a jogszerűséget, de félek tőle, tavaszig ebből már nem lesz pénz... aztán remélem nem kell bíróságra menni,

mert ne akarnának fizetni. Most várom a továbbiakat, de nem sietik el. Egyelőre nem olyan biztosítónak

tűnik, mint aki túlságosan az ügyfelekért élne. 2 éve az allianznál legalább nem állt soha az ügymenet,

még ha voltak is vitás dolgok velük a kártérítés összegében :lol: Majd közvetítem a továbbiakat :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.