Stock16v Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 de azért köszi igazán nincs mit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Köszi srácok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Köszi srácok... :) őszinte részvétem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Na mi van tegnap óta eggy hozzászólás sincsen? Voszi bácsi képeket tolod majd? Ja Voszi asszonyak ezt küldöm, tegnap mondta hogy linkeljem be. Csodajó már megjelent a második cd-je. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Na mi van tegnap óta eggy hozzászólás sincsen? Voszi bácsi képeket tolod majd? Ja Voszi asszonyak ezt küldöm, tegnap mondta hogy linkeljem be. Csodajó már megjelent a második cd-je. :) pehi aki lebuktatta a bulit :D persze megint a kadettossal volt a probléma meg a kocsijával :lol: :lol: :) ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a tegnapi meglepit... volt meglepi bőven... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 pehi aki lebuktatta a bulit :D persze megint a kadettossal volt a probléma meg a kocsijával :lol: :lol: :) ;) B) ha ennél messzebb álltam volna meg akkor már tényleg mehettem volna gyalog is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 ha ennél messzebb álltam volna meg akkor már tényleg mehettem volna gyalog is :) Hátsó keréken már rajta a cellux... :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Hátsó keréken már rajta a cellux... :D :lol: :lol: igen? :) akkor már driftel ezerrel, így nem az enyimet vágod a patkának legalább :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 igen? :) akkor már driftel ezerrel, így nem az enyimet vágod a patkának legalább :) Ajajjj... Voszi megjelent a színen... lehet jönnek a fényképek... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 old anti báttya, és mindenki, akir érdekel, itt a fotók tömege, 1024-es méretben: http://www.adeptnet.hu/images/misc/other/A...nti-30-buli.ZIP nagyon jól éreztük magunkat!! külön köszönet: - csabinak, a fenomenális mizgáskultúráért, ami az én töketlenkedésemet simán übereli - szoniknak, hogy végül egy táncikát csak lenyomott, nem kevés noszogatásra - balázskának, hogy nem ment lábhoz - atinak, hogy 17x végig nézte mindazt, amit a kék-feketével x évig szívott (a 40. szülinapomra lesz hasonló meglepije :)) - mindenkinek, aki eljött és jól érezte magát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Ajajjj... Voszi megjelent a színen... lehet jönnek a fényképek... :) :D nem menekülsz vhb! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 @csabi: niki mindent köszön, most épp fetreng a földön, a filmecskédet félig tudta végignézni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Voszibááá! Ez a 3 kép bőven elég...a többit meg sem nézem... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 rendben, nem büntetlek tovább... :) elfelejtettem xray-t megemlíteni, hogy zenegyártó kisiparoskodott rendületlenül végig, amíg mi mulatkáztunk... ezért is külön köszönet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a tegnapi meglepit... volt meglepi bőven... :) Mi is köszönjük hogy ott lehettünk egy ilyen fontos eseményen, és a buli utáni vendéglátást is , mi nagyon jól éreztük magunkat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 rendben, nem büntetlek tovább... :) elfelejtettem xray-t megemlíteni, hogy zenegyártó kisiparoskodott rendületlenül végig, amíg mi mulatkáztunk... ezért is külön köszönet! Mindent a vendégekért :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Meg köszönjük Dettinek, hogy kitalálta és organizálta az eseményt! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 vége a válságnak, emeltek az áron 90-et :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Ez a kép. :) :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Hátsó keréken már rajta a cellux... :) :) :D Hány tekercs cellux kellett a subaru hátsó kerekére? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 volt az árpád úton 13-14h között traffipax.. és ez nem volt rajta a listán.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 - atinak, hogy 17x végig nézte mindazt, amit a kék-feketével x évig szívott (a 40. szülinapomra lesz hasonló meglepije :) ) újabb képek?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 volt az árpád úton 13-14h között traffipax.. és ez nem volt rajta a listán.... Reggel is volt a János utcában XVIkerben és az se nem volt a listán bakker :) :) :D Pedig ők is innen veszik: http://utv.hu/traffipax Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts