opel16v Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Az értékükkel is ez a helyzet :) az mindegy, eladva ezek sosem lesznek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 ahhoz először is ki kéne vágni a fákat, amik az asztrából kinőttek... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 ahhoz először is ki kéne vágni a fákat, amik az asztrából kinőttek... :) :) miért, ott áll az opc mellett?? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 könnyen meglehet :) az asztra különben is ment múlt hét előtti héten egy kört! :) a váltója a patyinál van, rövidesen kész a gép...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 könnyen meglehet :) az asztra különben is ment múlt hét előtti héten egy kört! :) a váltója a patyinál van, rövidesen kész a gép...... Na aztán lesz pont Minirally a hétvégén... kimehetnénk elrúgni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Na aztán lesz pont Minirally a hétvégén... kimehetnénk elrúgni... :lol: nem bánom, mindig fel akartam borítani egy bubut kanyarban! :) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 nem bánom, mindig fel akartam borítani egy bubut kanyarban! :) :) :D :lol: :lol: B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 nem bánom, mindig fel akartam borítani egy bubut kanyarban! :lol: :lol: B) ;) Vettél egy Subarut??? :) :) :D :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 ahhoz először is ki kéne vágni a fákat, amik az asztrából kinőttek... :) :) ez nem is olyan vicces :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Anti, ma végre szakítottam időt hogy benézzek hozzád, és akkor meg nem dolgozol. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 eladó Szép :D De némileg erős az ár. Ezt meg a "nem kell kenyérre a pénz" és társait már egy életre elfelejthető duma lenne :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 lenne it valaki akinek van HDMI vagy DVI kimenettel rendelkezö laptolja kéne nekem egy kis help !!!! esetleg piiiista ??? mert neked biztos van .. csak milyen kimenettel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 lenne it valaki akinek van HDMI vagy DVI kimenettel rendelkezö laptolja kéne nekem egy kis help !!!! esetleg piiiista ??? mert neked biztos van .. csak milyen kimenettel ? HDMI kimenet van, kábel is valahol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 HDMI kimenet van, kábel is valahol :) és támogatja az 1920*1080 as felbontast mert akkor ki kéne menni mondjuk a bécsi uti media markt ba és ki szeretnék probalni 1-2 lcd tv-t .. ha lehetséges .. vagy ha esetleg holnap késöbb mész melozni elugrok érted délelött .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 és támogatja az 1920*1080 as felbontast mert akkor ki kéne menni mondjuk a bécsi uti media markt ba és ki szeretnék probalni 1-2 lcd tv-t .. ha lehetséges .. vagy ha esetleg holnap késöbb mész melozni elugrok érted délelött .. Megnézed ? NVIDIA GeForce 8400M G van benne. De nincs ebben még blu-ray ám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Megnézed ? NVIDIA GeForce 8400M G van benne. De nincs ebben még blu-ray ám. ezt meg sem kell néznem full :) hd meg sem kottyan neki :) 2560* nem tom mekkor felbontast tud nem kell nekem semmi kék dolog :D usb viszem ami nekem kell azon vannak full hdd sample fileok de a lényeg a monitor teszt program meg milyen képe van egyatalan a szgépnek rajta mert föleg arra fogom hasznalni és filmet nézni a tv része nem annyira érdekel .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 ezt meg sem kell néznem full :) hd meg sem kottyan neki :) 2560* nem tom mekkor felbontast tud nem kell nekem semmi kék dolog :D usb viszem ami nekem kell azon vannak full hdd sample fileok de a lényeg a monitor teszt program meg milyen képe van egyatalan a szgépnek rajta mert föleg arra fogom hasznalni és filmet nézni a tv része nem annyira érdekel .. Kell a kabel is akkor nemde ? Mert vagy 1 éve nem láttam kb. :lol: :lol: 9kor tali az MM-nél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Kell a kabel is akkor nemde ? Mert vagy 1 éve nem láttam kb. :D :lol: 9kor tali az MM-nél ? a 9 még rendben is lenne de mint csinalunk egy orán keresztül :) http://www.mediamarkt.hu/aruhazak/stopshop.html elvileg kell kábel mert nekem nincs de azért egy ilyen boltan legyen már a polcra kirakva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 a 9 még rendben is lenne de mint csinalunk egy orán keresztül :) http://www.mediamarkt.hu/aruhazak/stopshop.html elvileg kell kábel mert nekem nincs de azért egy ilyen boltan legyen már a polcra kirakva :) Óóóó, valóban :D Na akkor majd meglesem hol lehet. Biztos van polcon, de azért ritkán van kint szabadon felhsznélható cucc :lol: Ja én nem is kécccáz forint a kábel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Óóóó, valóban :) Na akkor majd meglesem hol lehet. Biztos van polcon, de azért ritkán van kint szabadon felhsznélható cucc :D Ja én nem is kécccáz forint a kábel :) akkor mi legyen rá érsz vagy menjek be a melo helyedre és esetleg kölcsön kérhetem mert gondolom azért montad a 9et mert mész dolgozni !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 hm :) :) a bőrbelsőm :D amúgy ez az autó volt 2 éve kb 600e ft haszn.auton egy napbarnította testvér árulta talán. le volt lakva nagyon aztán a balatonlellei duó ilyenné kovácsolta. valóban patika állapotú ( 15 éveshez mérten ) eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 ilyet vegyen mindenki Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 ilyet vegyen mindenki Érdemes megnézni a srácok többi videóját is, mert legalább lehet röhögni rajta. :) (Különösen ajánlom a " címűt :) Vannak benne ám csodálatos technikai megoldások Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 ilyet vegyen mindenki már olcsóbban is lehet venni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts