voszi Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 ez nem egy eredeti wrc, hanem egy annak mintájára készített valami, gondolom ez a megfejtés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 ez nem egy eredeti wrc, hanem egy annak mintájára készített valami, gondolom ez a megfejtés :) Így van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 mi a stájsz bubumanó, difit rendbe tettétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 mi a stájsz bubumanó, difit rendbe tettétek? ÁÁÁ még nem... most megy az agyalás, hogy milyen verzió legyen... gyári, egyel újabb, vagy egy Cusco, aminél kiderült, hogy csak akkor okés a működése, ha elöl hátul is kap egy sperrt... :) Valszeg amúgy gyári új lesz a vége, az ár érték dolog miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 ÁÁÁ még nem... most megy az agyalás, hogy milyen verzió legyen... gyári, egyel újabb, vagy egy Cusco, aminél kiderült, hogy csak akkor okés a működése, ha elöl hátul is kap egy sperrt... :) Valszeg amúgy gyári új lesz a vége, az ár érték dolog miatt... Látod, nekem csak egy sperr kell, ami tulajdonképpen már meg is van, csak fel kell újítani. Viszont lehet okos döntés lenne, ha már csak tavasszal cserélném ki a síma difit sperre... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Látod, nekem csak egy sperr kell, ami tulajdonképpen már meg is van, csak fel kell újítani. Viszont lehet okos döntés lenne, ha már csak tavasszal cserélném ki a síma difit sperre... :) :D Pedig december, január környékén biztos kihívás lenne sperrel közlekedni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Pedig december, január környékén biztos kihívás lenne sperrel közlekedni :) Épp azért, ültem már sperres BMW-ben hóban és nem nagyon kellett unatkozni a volánnál! :) Ezért is szerintem tavaszig kihúzom a síma difivel és tavasszal kerül majd be a felújított és erősebb sperrdifi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Épp azért, ültem már sperres BMW-ben hóban és nem nagyon kellett unatkozni a volánnál! :) Ezért is szerintem tavaszig kihúzom a síma difivel és tavasszal kerül majd be a felújított és erősebb sperrdifi. :) Tavasszal meg már a gyorsulási versenyek is beindulnak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Tavasszal meg már a gyorsulási versenyek is beindulnak... :) Lassú, hátulkaparós BMW-vel lehet nem az fog a legjobban érdekelni. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Lassú, hátulkaparós BMW-vel lehet nem az fog a legjobban érdekelni. :D :) Hmm... Ezek szerint van egy felesleges Sperred? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Lassú, hátulkaparós BMW-vel lehet nem az fog a legjobban érdekelni. :) :) az összkerekes verzió milyen ezekben ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 az összkerekes verzió milyen ezekben ? Nem túl jók...kicsivel jobb mint egy veki turbó vagy calibra esetében, de messze nem tuti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Grat a Bömbihez Peti! Voltam hétvégén vitorlás versenybírói tanfolyamon, és pénteken hazafelé bejelentkezett hozzám egy olimpiára készülő haverom meg egy csaj akit nem ismertem, kiderült hogy most kezdett vitorlázni. Sz-V is hoztam vittem őket, vasárnap még egy olimpiára készülő srác is bekéredzkedett hazafelé. Csaj jól bejelölt oszt írt egy ilyet fészbukon. Szerintem ez nem teljesen normális (mint ahogy a csaj se), de gondoltam azért megmutatom hogy van akinek így jött át a GSi fíling :) (meg hogy nem 90-el megyek a pályán :) ) klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Grat a Bömbihez Peti! Voltam hétvégén vitorlás versenybírói tanfolyamon, és pénteken hazafelé bejelentkezett hozzám egy olimpiára készülő haverom meg egy csaj akit nem ismertem, kiderült hogy most kezdett vitorlázni. Sz-V is hoztam vittem őket, vasárnap még egy olimpiára készülő srác is bekéredzkedett hazafelé. Csaj jól bejelölt oszt írt egy ilyet fészbukon. Szerintem ez nem teljesen normális (mint ahogy a csaj se), de gondoltam azért megmutatom hogy van akinek így jött át a GSi fíling :D (meg hogy nem 90-el megyek a pályán :lol: ) klikk nem is a fogyit irtad most... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 nem is a fogyit irtad most... :) :) Vasárnap reggel tankoltam tele 8.4 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 :) :) :D http://www.awdninjas.com/blog/wp-content/u.../10/miniYOU.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 :) :) :D http://www.awdninjas.com/blog/wp-content/u.../10/miniYOU.jpg még jó hogy ráérnek az emberek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Látom ebben a szép időben nem csak a város, hanem a fórum is áll :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Látom ebben a szép időben nem csak a város, hanem a fórum is áll :) ez azért is van mert a GSI-k annyira hibátlan autók, hogy nincs mit beszélni róluk :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 ez azért is van mert a GSI-k annyira hibátlan autók, hogy nincs mit beszélni róluk :) :D Jó akkor beszéljünk Gabiról :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Jó akkor beszéljünk Gabiról :) :lol: szerencsétlen :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 ez azért is van mert a GSI-k annyira hibátlan autók, hogy nincs mit beszélni róluk :) :D Jó akkor beszéljünk Gabiról :) :lol: Én is hibátlan vagyok, nincs mit beszélni rólam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Jó akkor beszéljünk Gabiról :) :D tuti a tesója csak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 tuti a tesója csak :) húgának a lánya :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts