Gelko Elküldve November6, 2009 Elküldve November6, 2009 de akkor már mi lehet Tom ex gsi-jével ? :) :) :D
Lanti Elküldve November6, 2009 Elküldve November6, 2009 egyik ismerősöm szerelgette régebben. Lanti inkább vedd meg azt ha ennyire tetszik :D jelenleg és még mindig van már egy gsim :) :)
Gelko Elküldve November6, 2009 Elküldve November6, 2009 jelenleg és még mindig van már egy gsim :) :) de az nem kék fekete és nem turbós és túl megbízható :D
Xray Elküldve November6, 2009 Elküldve November6, 2009 jelenleg és még mindig van már egy gsim :) :) És lesz is sztem! :D
Atommanó Elküldve November7, 2009 Elküldve November7, 2009 Nem lett elaprózva úgy érzem... ami nem látszik, de szénszálas a kaszni... :) :)
Demó Elküldve November7, 2009 Elküldve November7, 2009 Én meg megvettem első nem Opel típusú autómat... :)
Atommanó Elküldve November7, 2009 Elküldve November7, 2009 Én meg megvettem első nem Opel típusú autómat... :) Jeeeeeee... béééjemvééé... :D Gratula... mesélj majd, hogy milyen amikor a hátulja megy elöl... :)
Gelko Elküldve November7, 2009 Elküldve November7, 2009 Én meg megvettem első nem Opel típusú autómat... :) grat hozzá :) bővebb infok ? na meg tervek ?
Stefan Elküldve November7, 2009 Elküldve November7, 2009 Én meg megvettem első nem Opel típusú autómat... :) Próbakör volt? :)
mélykék76 Elküldve November7, 2009 Elküldve November7, 2009 Nem lett elaprózva úgy érzem... ami nem látszik, de szénszálas a kaszni... :D :) Szép darab :) Volt a kocsijáról régebben egy cikk, de most nem lelem.
mélykék76 Elküldve November7, 2009 Elküldve November7, 2009 Drift King... LOL... :) :) :D Figyiiiiiiiiii megkaphatnám kek76@fríííímélhura a levelet ? :lol: Heminek kell majd írnom a jelszó kapcsán. Köszi :lol:
Demó Elküldve November7, 2009 Elküldve November7, 2009 Jeeeeeee... béééjemvééé... :lol: Gratula... mesélj majd, hogy milyen amikor a hátulja megy elöl... :lol: Köszi! :D A fara még nem előzött meg, egyelőre remélem nem is fog... B) De vicces, határozottan tetszik. :lol: grat hozzá ;) bővebb infok ? na meg tervek ? Köszi! E30 Coupe, 2,5 24V Vanosos motorral. Tervek igazából még nincsenek, egyelőre jó így, ahogy van. Aztán majd idővel még akármi is lehet... :) Próbakör volt? :) Persze, ma már voltam vele Vadkerten is a Turboáéknál. :P
Pehi Csabi Elküldve November7, 2009 Elküldve November7, 2009 Nem lett elaprózva úgy érzem... ami nem látszik, de szénszálas a kaszni... :) :) és ez miből lett csinálva?
Atommanó Elküldve November7, 2009 Elküldve November7, 2009 és ez miből lett csinálva? Subarubóóóó... :)
Lanti Elküldve November7, 2009 Elküldve November7, 2009 Subarubóóóó... :) és mit tud azon kívül h műanyag?
Atommanó Elküldve November7, 2009 Elküldve November7, 2009 2007 májusi cikk... azóta ha jól tudom nem lett erősebb a moci, de a váltó már cserélődött azóta, illetve a futómű, kaszni, belső kialakítás...
Pehi Csabi Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Subarubóóóó... :) csak azért kérdeztem mert replikát írtál az meg ugye másolat csak.
Atommanó Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 csak azért kérdeztem mert replikát írtál az meg ugye másolat csak. Így van, WRC-t csak a gyárbán készítenek, úgyan úgy mint az STI sem ott készül ahol a sima impreza, az az STI gyárban készül... a WRC-ket meg még az alapoknál elhozzák a gyárból, és külön erre felkészített helyen rakják össze...
Recommended Posts