Vktr Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 viszont ha mp3-ba hagyja akkor sokaknak automatice elkezdi lejaccani a mediaplayer.... Sztem az olyanok nem fórumoznak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Sztem az olyanok nem fórumoznak :) lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 köszönöm! ki kell derítsem hogy tuti az e a vészes ehhez kéne egy donor. bár ha ezt tárolja a computer... megyek ugy is be ha aktuális lesz. köszi még1x Trafó csere 48 kisker identben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Hmmm... ide akartam :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Hmmm... ide akartam :) :) :lol: B) Na Te is csak írsz a fórumra...de minek... ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Na Te is csak írsz a fórumra...de minek... :lol: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Szolgálati közlemény :) : Dénes, írtam Neked már 3 privit az utóbbi hetekben, nem kaptad meg őket? ha nincs mellete kép akkor felejtsd el, azt hiszi spam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Tom, Pista, pörgös hátsó difi? :) :) http://cgi.ebay.de/Heckdifferential-Calibr...=item439b23bda7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Tom, Pista, pörgös hátsó difi? :) :D http://cgi.ebay.de/Heckdifferential-Calibr...=item439b23bda7 10 euroért nem rossz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 10 euroért nem rossz :D Lesz ez még több is! :lol: Kormányom nincs, mert nekem is légzsákos. Gólyalábak vannak, de azokat majd csak akkor tudom kivenni, ha már nem kell gurítani a kasznit. De ha kell, akkor a Tiéd lehet. Épp agyalok, hogy a hátsó 5x110-es Vectra fékem is esetleg eladnám... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 :) :D A féktávjai hihetetlenek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 :) :lol: A féktávjai hihetetlenek! :) Husssssssss :lol: Amúgy ez az utolsó blokkolós videó nekem nem teccik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Husssssssss :lol: Amúgy ez az utolsó blokkolós videó nekem nem teccik :D Mindezt egy Lotussal a csomagtartójában... :) :) Amúgy azt nem is Lotusból, hanem egy másik Bububól videjózták, csak jól van összevágva a vége...nézz utána Johnny... :lol: Jah... az új Blokkkkkos nem annyira jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Mindezt egy Lotussal a csomagtartójában... :) :) Amúgy azt nem is Lotusból, hanem egy másik Bububól videjózták, csak jól van összevágva a vége...nézz utána Johnny... B) Jah... az új Blokkkkkos nem annyira jó... Amúgy a sanzElisera 760 kilót ír. Kössssssssszzzz :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 kicseréltük... most működik... napokon belül kiderül hogy nincs e más a dolog mögött... gyertyák nem voltak csúnyák, GM 2 pol. van benne ... Trafó csere 48 kisker identben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Mindezt egy Lotussal a csomagtartójában... :) :) Amúgy azt nem is Lotusból, hanem egy másik Bububól videjózták, csak jól van összevágva a vége...nézz utána Johnny... :lol: Jah... az új Blokkkkkos nem annyira jó... Hát nem tom,de hogy hajmeresztően beengedi a kanyarok előtt az biztos.Biztos nem zimmerman tárcsái vannak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 most látom, hogy ez az a fehér gsi az opelclubbos matricával amit mindig hirdetnek csak eddig azev felni volt rajta... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-3047950 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 ejj ez nagyon jó kép.. és nem is volt meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 :) :) Szegeden készült... Balázska GTC-je áll mellettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 most látom, hogy ez az a fehér gsi az opelclubbos matricával amit mindig hirdetnek csak eddig azev felni volt rajta... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-3047950 Hengerűrtartalom: 1998 cm³ Teljesítmény: 125 kW, 170 LE (NEM TUNINGOLT) Vagy, ha turbós, akkor nagyon leharcolt lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 mi van a kék-feketével létezik még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 mi van a kék-feketével létezik még? az emlékekben :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 mi van a kék-feketével létezik még? Én is kérdeztem múltkor Antit, elvileg működik és használják is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Én is kérdeztem múltkor Antit, elvileg működik és használják is :) egyik ismerősöm szerelgette régebben. Lanti inkább vedd meg azt ha ennyire tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts