Stefan Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 :) Boat engine..... az az hajó motor... olvassá má :lol: Nálunk hasonló a Diesel generátor,,, az is biturbó csak az 3000 LE-s :) Amikor a II. turnus jött az erőműbe , épp indították az oroszt ami egy Junkers (asszem jól írtam) motor dupla főtengelyes , ellen dugattyus 20 hengeres , 170000ccm 600L/óra a fogyi :lol: ja és akkora mint 3 GSI egymás tetején és hoszra mint 2 gsi egymás mögött! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Boat engine..... az az hajó motor... olvassá má :) Nálunk hasonló a Diesel generátor,,, az is biturbó csak az 3000 LE-s :) És volt aki már látott olyat beindítva is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 És volt aki már látott olyat beindítva is... :lol: Jajám , épp a fenti hsz-emben tettem hozzá! :) Amúgy nem sok emberke láthatta üzem közben , mert ugye azt a részt nem nagyon szeretik mutogatni , de nektek megadatott hála isten :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Boat engine..... az az hajó motor... olvassá má :D Nálunk hasonló a Diesel generátor,,, az is biturbó csak az 3000 LE-s :) Amikor a II. turnus jött az erőműbe , épp indították az oroszt ami egy Junkers (asszem jól írtam) motor dupla főtengelyes , ellen dugattyus 20 hengeres , 170000ccm 600L/óra a fogyi :lol: ja és akkora mint 3 GSI egymás tetején és hoszra mint 2 gsi egymás mögött! :) Jó, lehet benéztem a szöveget, de ez már nem vizes cumó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Jó, lehet benéztem a szöveget, de ez már nem vizes cumó :) lehet, hogy elég erős a vízen való használatra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Jó, lehet benéztem a szöveget, de ez már nem vizes cumó :D óóóó na jóva' hagyjuk már ezek a verseny pályára valók vazze.... :) Ne álmodozz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 óóóó na jóva' hagyjuk már ezek a verseny pályára valók vazze.... :) Ne álmodozz! :D Ááá, nem kéne ilyen. Nekem még az 1.4i is sok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Jajám , épp a fenti hsz-emben tettem hozzá! :) Amúgy nem sok emberke láthatta üzem közben , mert ugye azt a részt nem nagyon szeretik mutogatni , de nektek megadatott hála isten :D :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Boat engine..... az az hajó motor... olvassá má :lol: Nálunk hasonló a Diesel generátor,,, az is biturbó csak az 3000 LE-s :) Amikor a II. turnus jött az erőműbe , épp indították az oroszt ami egy Junkers (asszem jól írtam) motor dupla főtengelyes , ellen dugattyus 20 hengeres , 170000ccm 600L/óra a fogyi :lol: ja és akkora mint 3 GSI egymás tetején és hoszra mint 2 gsi egymás mögött! :D tökuncsi volt B) Szerencsére az este nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 tökuncsi volt :lol: Szerencsére az este nem :) És többet fogyasztott 1 óra alatt, mint a GSI-d 1 év alatt.. :) :D és még a Balcsira sem lehet lemenni vele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 tökuncsi volt :lol: Szerencsére az este nem :) Az az este mindent kárpótolt.... :lol: Jól bebaszcsiztunk! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 És többet fogyasztott 1 óra alatt, mint a GSI-d 1 év alatt.. :) :) és még a Balcsira sem lehet lemenni vele... :D Hát van fogyija , nem tankolnám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Szóval valójában az atomerőmű nem is uránnal megy, hanem egy naaagy hajó motorral? :) :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Szóval valójában az atomerőmű nem is uránnal megy, hanem egy naaagy hajó motorral? :) B) :lol: :) Mielőtt ránk olvadna a zóna amikor nagy baz+ van igen hajómotor hajcsa a gőzgép bizonyos rendszereit! ha eljöttél volna tudnád :lol: De akkor is papírkutya voltál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Mielőtt ránk olvadna a zóna amikor nagy baz+ van igen hajómotor hajcsa a gőzgép bizonyos rendszereit! ha eljöttél volna tudnád :lol: De akkor is papírkutya voltál! :) Lehet Lanti eladja a copyright-ot az avatarjára... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Mielőtt ránk olvadna a zóna amikor nagy baz+ van igen hajómotor hajcsa a gőzgép bizonyos rendszereit! ha eljöttél volna tudnád :D De akkor is papírkutya voltál! :) Nem akartam, hogy világítson a szemem, amikor papírkutyaként ugatom a teliholdat :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Lehet Lanti eladja a copyright-ot az avatarjára... :) :D Akkor J0hnnyval fognak küzdeni a jogokért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Szóval valójában az atomerőmű nem is uránnal megy, hanem egy naaagy hajó motorral? :) :lol: :lol: :) Ha van rajta turbó, akkor tényleg boa motor. Sziszeg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 na a subarus.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 A homokban legalább eltekeri... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 És többet fogyasztott 1 óra alatt, mint a GSI-d 1 év alatt.. :) :) és még a Balcsira sem lehet lemenni vele... :D Enyémmel meg nem lehet több köbméter vizet beszivattyúzni a reaktorba ha túl akar melegedni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Enyémmel meg nem lehet több köbméter vizet beszivattyúzni a reaktorba ha túl akar melegedni :) Dehogy nem... csak habos lesz az olaj... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 szentségtörés ilyen autóra feltenni ezt a felnit.... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet....0i_gsi-3271804 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 szentségtörés ilyen autóra feltenni ezt a felnit.... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet....0i_gsi-3271804 Így legalább kérhetnek érte 3 kilót... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts