Stefan Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 jaja már láttam a mult héten is :) most egyelőre megvárnom, hogy kib@sznak e jövő hónap végén :D Munkanélkülire veszed meg inkább? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Munkanélkülire veszed meg inkább? :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 jaja már láttam a mult héten is :D most egyelőre megvárnom, hogy kib@sznak e jövő hónap végén :) milyen cég ami ilyen sokáig el bírt viselni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Redi, és Albi... ti annó agyaltatok rajta... 2.699.000 HUF ha nem beszámíttatsz másikat... ez már igen jó ár úgy gondolom... :D számíttasd be a bubut és vedd vissza ha már ilyen jó áron van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 most egyelőre megvárnom, hogy kib@sznak e jövő hónap végén :D Mér az jó lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Redi, és Albi... ti annó agyaltatok rajta... 2.699.000 HUF ha nem beszámíttatsz másikat... ez már igen jó ár úgy gondolom... :D Biztos jó áron lehetett, mert már el is kelt. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Biztos jó áron lehetett, mert már el is kelt. :) :) A saját oldalukon még fent van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Mér az jó lenne? Agyaltam rajta sokat, akár még jó is lehet, talán egy környezetváltozás még jól is jönne. Kétségbe nem vagyok esve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Anti, messzebb nem volt kecó? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Anti, messzebb nem volt kecó? :) :) :D Minél messzebb??? :lol: :P :lol: De volt, amúgy, csak ott már nagyon olcsó volt... nem mertem volna megállni a Bubuval a kertben sem... vagy abban aludtam volna... :lol: B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 ... vagy abban aludtam volna... :) :) :D Riasztónak tuti beváltál volna :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Riasztónak tuti beváltál volna :) :) :D Másra nem jó bele, mert ha autóban alszik, lehetetlen felébreszteni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 A saját oldalukon még fent van... használtauton is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Chiptuning,szervíz,teljesítménymérés, klubtagoknak 10% kedvezmény Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Chiptuning,szervíz,teljesítménymérés, klubtagoknak 10% kedvezmény HÁT SAJNOS SUBI ODABAXSZOTT A PIACNAK ,AZT NEHÉZ ÜBERELNI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Gelko, belinkelnéd még1x a hobby biztosításos oldalt.. sehol se találom... köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 http://www.kedvezmenyesbiztositas.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 http://www.kedvezmenyesbiztositas.hu/ jééésténylegműködikezalink.hu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 http://www.kedvezmenyesbiztositas.hu/ és ebben tud valaki segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 és ebben tud valaki segíteni? mi kell ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 mi kell ? hogy lehet majd ilyet kötni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 hogy lehet majd ilyet kötni :) küldesz nekik mailt h mit szeretnél, kocsi fénykép elölről hátulról, ha azt mondják h ok akkor a szükséges doksikat beviszed vagy bepostázod- doksik az oldalukon letölthetőek. a mailbe írd be h nem ezzel jársz és van egy másik kocsid mi allianzos és azt használod hétköznap- ha hobbit akarsz. ha gsire akarsz akkor valami nagyonszép levelet írj sztem, kicsit túlozhatsz is. sztem a bogarasoknak küld- szepes - és írd bele h mote tag vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 küldesz nekik mailt h mit szeretnél, kocsi fénykép elölről hátulról, ha azt mondják h ok akkor a szükséges doksikat beviszed vagy bepostázod- doksik az oldalukon letölthetőek. a mailbe írd be h nem ezzel jársz és van egy másik kocsid mi allianzos és azt használod hétköznap- ha hobbit akarsz. ha gsire akarsz akkor valami nagyonszép levelet írj sztem, kicsit túlozhatsz is. sztem a bogarasoknak küld- szepes - és írd bele h mote tag vagy. mondjuk így ahogy átfutottam az oldalt, nem derült ki hogy csak második allianznál lévő kocsinak lehet kötni ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Minél messzebb??? :) :lol: B) De volt, amúgy, csak ott már nagyon olcsó volt... nem mertem volna megállni a Bubuval a kertben sem... vagy abban aludtam volna... :) :D :lol: ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 http://www.kedvezmenyesbiztositas.hu/ Már csak 12 évet kell várnom hogy 30 legyen a vas! :) az meg sip sup el tellik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts