Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
lehet van ereje :D

a MOTE óra nem áll vissza egyet?

Pipát el kell venni a vezérlőpult-----fórumbeállítások----- Nyári időszámítás mellöl...Máris jó lesz az óra :)

Elküldve
Pipát el kell venni a vezérlőpult-----fórumbeállítások----- Nyári időszámítás mellöl...Máris jó lesz az óra :D

Szerintem ne erőlködj, nem ért ezekhez az informatikai dolgokhoz :D :D :)

Elküldve

Sziasztok !

Újra itthon vagyok. Most egy jódarabig. Sajnos nem jöttek össze a dolgok amiket szerettem volna.......... :)

Majd megpróbálok Lurdyba kimenni. Terveim közt szerepel a későbbiekben egy Opel márkáju személygépkocsi is. :D

Elküldve
Sziasztok !

Újra itthon vagyok. Most egy jódarabig. Sajnos nem jöttek össze a dolgok amiket szerettem volna.......... :)

Majd megpróbálok Lurdyba kimenni. Terveim közt szerepel a későbbiekben egy Opel márkáju személygépkocsi is. :D

Na mi a tök történt??? :D

Elküldve
Sziasztok !

Újra itthon vagyok. Most egy jódarabig. Sajnos nem jöttek össze a dolgok amiket szerettem volna.......... :D

Jájjjjjj :)

Elküldve
Jól fog akkor :D

Nagyon zsír a passaton is, igaz az kisebb, 312 van elől 286 meg hátul!

mondjuk gondolom a 4 dugattyús brembo nyereg sokat dob rajta :) :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.