Stefan Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Az miért jó,ha a vezérlés burkolta nincs fent? Akkor erősebb? :) Plusz súly :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Mor, és azt is meg szabad érdeklődni hogy erre az újra kellett-e hitelt felvenni vagy így meg tudtad venni kp? Ugyanilyen? Tudom hogy nem lényeg de mégis mennyit fogyaszt? 11L? :D Maci, ott volt. Tényleg :) Pontosan olyan.Eddig 240km-t mentem vele. Ebből volt egy Pest-Hajós az 140km,a maradék 100 itt helyben rövid távok, így vagyok 9 lityinél. Ez erősen vegyes használat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 újabb magyar siker... :D igen ezt nézni is akarom ma a 14.30-as második futamot az eurosport adja élőben a többi mind az eurosport 2ön megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 A vectra2000 két hete, az astra ma este kelt el. Méghogy válság van és nem lehet autót eladni :D Szép a Tütü :D El lehet adni , mindíg kell valami valakinek. Én is azon tépelődök, hogy ha éves műszaki lesz + teljesítmény utáni biztosítás mi legyen az Astrával.... másnak nem szívesen adnám el...... lehet elbontom a picsbe.... :) még 2 év műszaki van rajta... addíg majd eldöntöm... De a C veki nagyon szép , viktoré is megtetszett azonnal ahogy BW-n megláttam főleg a kombi annak ráadásul nagyon szép a hátsója! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 felnik mentek vele, pedig próbáltam egy 17-es gurigát rásózni, de nem. Jó áron sikerült, habár ha mindent számolnék, időt, munkát, szeretetet, pénzt, akkor megfizethetelen :D 820.000,- Milyen 17es felnid vaaaaaaan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Milyen 17es felnid vaaaaaaan ? Gondolom ez: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Áháááám, köszi :D Ez nemjóóóóóó, kevés lik rajta :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 mr. lanti. össze fogom rakni az asztrát 250-300LE-s, megbízható, rendes állapotra vmikor (atifüggő, én már túl vagyok az elhatározáson :D ), és akkor eladom. igazából csak a váltó ügyön kell ellamentálni még, hogy mi legyen, rakjam össze az enyémet (sperr, kuplung, lendkerék...) új szinkrongyűrűkkel, vagy tegyek bele egy bontatlan gyári speciset, stb. ezt is meg lehet beszélni. sztem olcsóbban megveszed a jópécét tőlem ennyivel (a részleteket nem írom most le, nincs itt annyi hely :D ), mint hogy lábra álljon a te asztrád megturbósítva. tény, hogy engem se érdekelt sose más épített asztrája, de az enyémnek van egy előnye, hogy ezt tovább építheted, ha akarod, és akkor az már tényleg a tiéd. árra annyit mondok, hogy gyári váltóval 2,5 milka. nem mondok vele nagyot, ha azt mondom kótyavetye, de őszintén nem érdekel a kocsi, jobb eladni, 3 hónapja be se indítottam. én nem akarok vele foglalkozni tovább, beleuntam. majd lehet, valami másba belefogok, de most még ahhoz sincs kedvem. sajnos. hát voszi, köszönöm az ajánlatot :D remélem nem lesz igazad, mert ha most ér a kocsim 500-at akkor sacc 2 misibe kerülne a turbos moci.. remélem nem így lesz... ;) viszont ha 2misibe beszámolod a gsi-t akkor tárgyalhatunk :D :) :D azért az már tényleg luxus volna, hogy a mélygarázsba egy 3 misis autó álljon :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Áháááám, köszi :D Ez nemjóóóóóó, kevés lik rajta :D :D pistaaaaaaaaaaa neked nem kell 17es!!!!!!!! :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 pistaaaaaaaaaaa neked nem kell 17es!!!!!!!! :D :) :D Miért ish ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Miért ish ? :D mert nem kell! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 mert nem kell! :D Bővebben ? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Bővebben ? :D :) :D ebben nincs bövebb :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 felraktam a téligumikat... mégse a nyári álljon egész téllen a mélygarázsba... nagyon zsir lett a 195/45r16 után a 195/55r15 gumi.. lehet vele újra crosscountryzni :D :D viszont most meg beleér a doblemezbe.... :D :) tettem bele fagyállót is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 ebben nincs bövebb :) :D :D Akkor nézelődök tovább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Akkor nézelődök tovább :D max télinek :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 igen ezt nézni is akarom ma a 14.30-as második futamot az eurosport adja élőben a többi mind az eurosport 2ön megy. Aki nem látta volna (mint ahogy én sem mert ezt néztem ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 viszont most meg beleér a doblemezbe.... :D :) De mér? ET miatt vagy annyira meg van csüccsentve? Mer nem kéne neki szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 De mér? ET miatt vagy annyira meg van csüccsentve? Mer nem kéne neki szerintem :D hát azt nem tudom.. ez nem annyira peres gumi mint a nyári... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 hát azt nem tudom.. ez nem annyira peres gumi mint a nyári... de 205/50 a gyári. a 195/55 pont ugyanolyan magas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 de 205/50 a gyári. a 195/55 pont ugyanolyan magas de ugye mint írtam eddig 195/45r16 volt 0 8colon feszült mostmeg nem feszül.. és ballonosabb is és meg is van eléggé ültetve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 oks, csak szóltam. majd jusson eszedbe...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Anti a bubun az első féktárcsa hányas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 odabasz http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=158262 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 odabasz http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=158262 Az ára is. Melyik az a hülye aki ilyen felnit tesz a kocsijára? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts