Atommanó Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Vectra C Caravan 2.0T van :D És milyen most egy lassabb autóban ücsörögni??? :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 És milyen most egy lassabb autóban ücsörögni??? :D :) :D :D hagyd már szegényt. öregszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Anti! Ilyen feltöltött lökös van a békalámpáshoz is? http://www.motoiq.com/Portals/0/Magazine/A...RONg/sti1sm.jpg ez is fehérben a legszebb :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 És milyen most egy lassabb autóban ücsörögni??? :D :) :D :D kicsit kényelmesebb, tágasabb, lassabbnak nem nagyon mondanám, gyengébbnek sem, meg kell szokni, jó lesz ez :D Valóban kicsit nagyra sikeredett ez a veci, de majd kicsit jobban figyelek parkolásnál. Amúgy nagyon tecc, minden benne van ami nekem kell, vagy nem kell, mindegy :D Most ez van, és marad remélem 7-8 évig. Aztán meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Astra volt, nincs :D :) végül mennyiért ment el ha nem titok? felnik mentek vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Most ő van csak: A vectra2000 két hete, az astra ma este kelt el. Méghogy válság van és nem lehet autót eladni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 De csak azért van ott, mert szerkesztetted a hozzászólásod. Csaltál, ez így nem ér. Egy körből kimaradsz! :D Esküggyek hogy nem utólag írtam oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 végül mennyiért ment el ha nem titok? felnik mentek vele? felnik mentek vele, pedig próbáltam egy 17-es gurigát rásózni, de nem. Jó áron sikerült, habár ha mindent számolnék, időt, munkát, szeretetet, pénzt, akkor megfizethetelen :D 820.000,- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 újabb magyar siker... :) Ez a csávó milyen kemény má. És 21 évesen kezdett el racsingolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 felnik mentek vele, pedig próbáltam egy 17-es gurigát rásózni, de nem. Jó áron sikerült, habár ha mindent számolnék, időt, munkát, szeretetet, pénzt, akkor megfizethetelen :D 820.000,- A lényeg hogy az újat is szeresd majd. Grat a váltáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 szép kis böhöm lett a régebbi gépek helyett.... grat hozzá!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Szépkocsi, jókocsi nagykocsi a Vectra! Grat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 kicsit kényelmesebb, tágasabb, lassabbnak nem nagyon mondanám, gyengébbnek sem, meg kell szokni, jó lesz ez :D Valóban kicsit nagyra sikeredett ez a veci, de majd kicsit jobban figyelek parkolásnál. Amúgy nagyon tecc, minden benne van ami nekem kell, vagy nem kell, mindegy :) Most ez van, és marad remélem 7-8 évig. Aztán meglátjuk. Jöhet a phase 3! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Esküggyek hogy nem utólag írtam oda. :D reped a plafon, menekülj. eredetileg nem volt ott az 50-es szösszeneted. :) Mindegy. A szél legyen veled mikor hajókázol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 valamelyik nagyon kedves admin akinek épp nincs dolga kép idézetek törlésével törölje vagy függessze fel ezt a usert mert spam et küld privát ban és masért nem is regsiztrált ide csak ezért Katalina Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 valamelyik nagyon kedves admin akinek épp nincs dolga kép idézetek törlésével törölje vagy függessze fel ezt a usert mert spam et küld privát ban és masért nem is regsiztrált ide csak ezért Katalina köszi, de a hibabejelentős topikban már írtak róla... folyamatban a dolog... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Most ő van csak: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_64460.jpg Mor, és azt is meg szabad érdeklődni hogy erre az újra kellett-e hitelt felvenni vagy így meg tudtad venni kp? Ugyanilyen? Tudom hogy nem lényeg de mégis mennyit fogyaszt? 11L? :D Maci, ott volt. Tényleg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 kiváncsi leszek az OPC-re :D így elsőre tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Maci, ott volt. Tényleg :D De kár, hogy nem csináltam róla képet. :) Mindegy, már a hangok is megaszondták, hogy baj van bent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 még h nincsenek róla régi képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Az miért jó,ha a vezérlés burkolta nincs fent? Akkor erősebb? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 tavaszra álljön össze... van egy blokk (ami még nincs nálam) 1 dugó minusz, valószínű sérült az odalfal is, ezért vagy az egy dugó perselyezve lesz mert van még plusz 3 gyári dugóm, vagy egy XE blokkot kap.. egyenlőre tuti nem vezsek(nem akarok) uj dugó garnitúrát... vannak piros saab befecsik (350-es) amit el akarok adni és venni helyette újakat AC meglesz/van igazaból sok minden megvan... a blokk a kérdéses nagyon... csak a szokásos dolgok kellenek hozzá hf tömítés arp csavarok cooler meg még 1000 dolog amit ugyse tudok :D :) :D mr. lanti. össze fogom rakni az asztrát 250-300LE-s, megbízható, rendes állapotra vmikor (atifüggő, én már túl vagyok az elhatározáson :D), és akkor eladom. igazából csak a váltó ügyön kell ellamentálni még, hogy mi legyen, rakjam össze az enyémet (sperr, kuplung, lendkerék...) új szinkrongyűrűkkel, vagy tegyek bele egy bontatlan gyári speciset, stb. ezt is meg lehet beszélni. sztem olcsóbban megveszed a jópécét tőlem ennyivel (a részleteket nem írom most le, nincs itt annyi hely :D), mint hogy lábra álljon a te asztrád megturbósítva. tény, hogy engem se érdekelt sose más épített asztrája, de az enyémnek van egy előnye, hogy ezt tovább építheted, ha akarod, és akkor az már tényleg a tiéd. árra annyit mondok, hogy gyári váltóval 2,5 milka. nem mondok vele nagyot, ha azt mondom kótyavetye, de őszintén nem érdekel a kocsi, jobb eladni, 3 hónapja be se indítottam. én nem akarok vele foglalkozni tovább, beleuntam. majd lehet, valami másba belefogok, de most még ahhoz sincs kedvem. sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 kiváncsi leszek az OPC-re :D így elsőre tetszik azt olvastam valahol (talán a zlet-en), hogy az OPC 1,8T lesz, 240LE összkerék 0-100: 5,7mp de hogy ez most 0-100, vagy 0-60mph, azt nem tudom. ha 0-60mph, akkor a 0-100 az olyan 5,9 lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts