Pehi Csabi Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Azért ne sértődj meg megint.... :D :) :D :D Hálás is vagyok érte :D nem sértődök meg ezért és nem azért említettem, hogy neked felhozzam ezt hanem hogy a nagyszájúakat elhallgattassam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Kadettosoknak pénzük sincs h tankoljanak igy nem is kopik legalább a kocsi...... Ó utcában láttalak István gondolom már hazafelé mentetek (fél 3-kor :D ) Nem haza mentünk.....Én nem láttalak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Legközelebb ne mond azt, hogy csak én ne és akkor nem lesz ez :) :D :D :D Bár inkább legközelebb ne legyen :D Pedig legközelebb is ezt fogom mondani :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 gyerek nap volt :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 gyerek nap volt :D :D :D Köszi az aksitöltéseket :) Rs2-t pedig zsákmányold el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Köszi az aksitöltéseket :) Rs2-t pedig zsákmányold el :D Robi azt mondta, hogy gyenge... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Robi azt mondta, hogy gyenge... :D Mellette ültem, amikor gépészekedett vele, négyezerig semmi ott lök egy baromi nagyot, pillanatok alatt lepörög és utánna nagyok kellmesen lép, de már nincsenek lökések. Gyenge azért erős túlzás :) Többet várt tőle inkább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Jaaaa és nagyon szép állapotban van kivül-belül. Semmi zörgés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Mellette ültem, amikor gépészekedett vele, négyezerig semmi ott lök egy baromi nagyot, pillanatok alatt lepörög és utánna nagyok kellmesen lép, de már nincsenek lökések. Gyenge azért erős túlzás :D Többet várt tőle inkább :D Jó, hát mondjuk egy Subarus kör után mondta az ódira... :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Piiista... nézd csak... itt van szép új gumi olcsón a felnimre... Mikor tudnád elvinni a gumikat a gumistól??? Meg az osztóművet is odaadnám, mert lévén lassan-lassan költözés lesz, így nem szeretném még ezt is hurcibálni a gumisnál meg le kéne raknom a subaru nyáriját... csak addig nem tom amíg ott a Vectra télije... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Piiista... nézd csak... itt van szép új gumi olcsón a felnimre... Mikor tudnád elvinni a gumikat a gumistól??? Meg az osztóművet is odaadnám, mert lévén lassan-lassan költözés lesz, így nem szeretném még ezt is hurcibálni a gumisnál meg le kéne raknom a subaru nyáriját... csak addig nem tom amíg ott a Vectra télije... Vegyem meg ezt a felnidre ? :D Már felrakattad volna a téliket, ha lenne hely ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Vegyem meg ezt a felnidre ? :) Már felrakattad volna a téliket, ha lenne hely ? igen... itt hurcolom a hátsó üléseken a gumikat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Vegyem meg ezt a felnidre ? :D Már felrakattad volna a téliket, ha lenne hely ? Jah... vedd... meg rakasd is rá... majd utána már igazán visszaadhatod... :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 pofás :D olyat nem lehet kérni, hogy a betűk feketék, az i-n a pont pedig piros legyen? itt az oldalamon találsz pár félét. Katt! Ez a feketés dolog amit kérsz, még nemtudom milyen anygon lenne tartós, mert ugye mindennap használódik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Piiista... nézd csak... itt van szép új gumi olcsón a felnimre... Mikor tudnád elvinni a gumikat a gumistól??? Meg az osztóművet is odaadnám, mert lévén lassan-lassan költözés lesz, így nem szeretném még ezt is hurcibálni a gumisnál meg le kéne raknom a subaru nyáriját... csak addig nem tom amíg ott a Vectra télije... de sok gondja van it valakinek azért sirni nem fogsz ugye :D ha tul sok minden marad meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Piiista... nézd csak... itt van szép új gumi olcsón a felnimre... Mikor tudnád elvinni a gumikat a gumistól??? Meg az osztóművet is odaadnám, mert lévén lassan-lassan költözés lesz, így nem szeretném még ezt is hurcibálni a gumisnál meg le kéne raknom a subaru nyáriját... csak addig nem tom amíg ott a Vectra télije... Márk cimbim a bizniszmeeen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Márk cimbim a bizniszmeeen! :D Hogy Te miket nem mondasz... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 de sok gondja van it valakinek azért sirni nem fogsz ugye :D ha tul sok minden marad meg :D Az osztómű a Piiistáé már... én csak megőrzöm... ha nagyon szeretné tárolgatom neki, lévén lesz hely hova rakni... :D csak a gumit szeretném már, hogy elvigye esetleg, mert akkor tok én is cserélni, és otthagyni F1 Pistiéknél az én mostani nyárimat... jah... 60-ért vettem Michelin Pilot Alpint... 225/45-17-est, 95%-os, nagyon komoly... de a legkomolyabb az ára... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Ehhhhhhhhh, néha bénázik a fórum. Köszi :) Olyan létezhet, hogy ha vezérműkerék helyett lánckerék /nem tudom, hogy így hívják-e / kerül rá és akkor jó másik motorokba ? Nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 ha nagyon szeretné tárolgatom neki, lévén lesz hely hova rakni... :D ugye tudod h itt elcsesztél mindent ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 ugye tudod h itt elcsesztél mindent ? :D Max majd ha megunom eladom még1x... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Egy kis érdekesség mit szeretnének, biztosítás LE alapján. Autó: 38 kW (52 LE) – 50 kW (68 LE) 51 (69) – 70 (95) 71 (96) – 100 (136) 101 (137) – 180 (245) 181 (246) – felfele minden Motor: 13 (17) – 35 (48) 36 (49) – 70 (95) 71 (96) – felfele minden Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Egy kis érdekesség mit szeretnének, biztosítás LE alapján. Autó: 38 kW (52 LE) – 50 kW (68 LE) 51 (69) – 70 (95) 71 (96) – 100 (136) 101 (137) – 180 (245) 181 (246) – felfele minden Motor: 13 (17) – 35 (48) 36 (49) – 70 (95) 71 (96) – felfele minden mondjuk ugy hogy anti ezt is pe.szop.ta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 mondjuk ugy hogy anti ezt is pe.szop.ta :D Szo..jon le aki ezt megen kitalálta,,,, kibaxott egy ország ez hogy rohadnának meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Szo..jon le aki ezt megen kitalálta,,,, kibaxott egy ország ez hogy rohadnának meg! ugyam szar ez az egész magyarország lehuzás lehuzás hátán .. csak a sz.a.rt vesszük at minden honnan amivel az embereket szivatni lehet .... azt a jo tv ostromot inkabb a parlamenten kellett volna eszközölni .. de hülyék voltak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts