Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Azért ne sértődj meg megint.... :D :) :D :D

Hálás is vagyok érte :D

nem sértődök meg ezért és nem azért említettem, hogy neked felhozzam ezt hanem hogy a nagyszájúakat elhallgattassam.

Elküldve
Kadettosoknak pénzük sincs h tankoljanak igy nem is kopik legalább a kocsi......

Ó utcában láttalak István gondolom már hazafelé mentetek (fél 3-kor :D )

Nem haza mentünk.....Én nem láttalak :)

Elküldve
Legközelebb ne mond azt, hogy csak én ne és akkor nem lesz ez :) :D :D :D

Bár inkább legközelebb ne legyen :D

Pedig legközelebb is ezt fogom mondani :D :D :D

Elküldve
Robi azt mondta, hogy gyenge... :D

Mellette ültem, amikor gépészekedett vele, négyezerig semmi ott lök egy baromi nagyot, pillanatok alatt lepörög és utánna nagyok kellmesen lép, de már nincsenek lökések.

Gyenge azért erős túlzás :)

Többet várt tőle inkább :D

Elküldve
Mellette ültem, amikor gépészekedett vele, négyezerig semmi ott lök egy baromi nagyot, pillanatok alatt lepörög és utánna nagyok kellmesen lép, de már nincsenek lökések.

Gyenge azért erős túlzás :D

Többet várt tőle inkább :D

Jó, hát mondjuk egy Subarus kör után mondta az ódira... :D :) :D

Elküldve
Piiista... nézd csak... itt van szép új gumi olcsón a felnimre...

Mikor tudnád elvinni a gumikat a gumistól??? Meg az osztóművet is odaadnám, mert lévén lassan-lassan költözés lesz, így nem szeretném még ezt is hurcibálni a gumisnál meg le kéne raknom a subaru nyáriját... csak addig nem tom amíg ott a Vectra télije...

Vegyem meg ezt a felnidre ? :D

Már felrakattad volna a téliket, ha lenne hely ?

Elküldve
pofás :D

olyat nem lehet kérni, hogy a betűk feketék, az i-n a pont pedig piros legyen?

itt az oldalamon találsz pár félét. Katt! Ez a feketés dolog amit kérsz, még nemtudom milyen anygon lenne tartós, mert ugye mindennap használódik.

Elküldve
Piiista... nézd csak... itt van szép új gumi olcsón a felnimre...

Mikor tudnád elvinni a gumikat a gumistól??? Meg az osztóművet is odaadnám, mert lévén lassan-lassan költözés lesz, így nem szeretném még ezt is hurcibálni a gumisnál meg le kéne raknom a subaru nyáriját... csak addig nem tom amíg ott a Vectra télije...

de sok gondja van it valakinek

azért sirni nem fogsz ugye :D ha tul sok minden marad meg :)

Elküldve
de sok gondja van it valakinek

azért sirni nem fogsz ugye :D ha tul sok minden marad meg :D

Az osztómű a Piiistáé már... én csak megőrzöm... ha nagyon szeretné tárolgatom neki, lévén lesz hely hova rakni... :D csak a gumit szeretném már, hogy elvigye esetleg, mert akkor tok én is cserélni, és otthagyni F1 Pistiéknél az én mostani nyárimat... jah... 60-ért vettem Michelin Pilot Alpint... 225/45-17-est, 95%-os, nagyon komoly... de a legkomolyabb az ára... :D :)

Elküldve
Ehhhhhhhhh, néha bénázik a fórum.

Köszi :)

Olyan létezhet, hogy ha vezérműkerék helyett lánckerék /nem tudom, hogy így hívják-e / kerül rá és akkor jó másik motorokba ?

Nem :D

Elküldve
Szo..jon le aki ezt megen kitalálta,,,, kibaxott egy ország ez hogy rohadnának meg!

ugyam szar ez az egész magyarország

lehuzás lehuzás hátán .. csak a sz.a.rt vesszük at minden honnan amivel az embereket szivatni lehet ....

azt a jo tv ostromot inkabb a parlamenten kellett volna eszközölni ..

de hülyék voltak :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.