Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
látod Lanti simán lehet bukócsövezni az autót

jah, szerintem mentek előtte nehogy legyen rendőr örült, hogy hazaért...

amúgy gépkönyves lesz...

Elküldve
hát igen és megint nem Kadettot kellet szerelni hamár itt tartunk

Ha mindenki annyit használná a kocsit mint a kadettosok,akkor ezeket se kellene szerelni :) :D

Elküldve
Ha mindenki annyit használná a kocsit mint a kadettosok,akkor ezeket se kellene szerelni :) :D

hát szerintem eddig simán használtam én is mindennap az autót és ezzel nem vagyok egyedül a kadettosok között, ne a Dinyből meg a Szabiból indúlj ki, sőt a sok tuning meg gyári autó közül még vontatni is csak én tudok ugye.

Elküldve
jah, szerintem mentek előtte nehogy legyen rendőr örült, hogy hazaért...

amúgy gépkönyves lesz...

Mér már csöveket is tilos szállítani? :D

Elküldve
Píísta, mivel továbbra sem fogadsz PÜ-t tőlem:

:) Z22XE, Y22XE, X22XE

Ehhhhhhhhh, néha bénázik a fórum.

Köszi :D

Olyan létezhet, hogy ha vezérműkerék helyett lánckerék /nem tudom, hogy így hívják-e / kerül rá és akkor jó másik motorokba ?

Elküldve
hát szerintem eddig simán használtam én is mindennap az autót és ezzel nem vagyok egyedül a kadettosok között, ne a Dinyből meg a Szabiból indúlj ki, sőt a sok tuning meg gyári autó közül még vontatni is csak én tudok ugye.

Azért ne sértődj meg megint.... :D :) :D :D

Hálás is vagyok érte :D

Elküldve

Kadettosoknak pénzük sincs h tankoljanak igy nem is kopik legalább a kocsi......

Ó utcában láttalak István gondolom már hazafelé mentetek (fél 3-kor :D )

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.