Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nem azt írtad, hogy azért vetted ki az e85ös cuccot mert így tízet eszik ? :)

Nem azért vettem ki, azért vettem ki mert tél lesz és hidegben nagyon nem indult a kocsim. Így most megyek benzinnel, aztán majd tavasszal megint etanollal, remélhetőleg akkor már opel16v kütyüjével. :D

Elküldve
ja

11 körül szerintem ott leszünk

a mai nap fénye mikor Kacsó motorteréből a lefújó szelepre megkérdezték, hogy mi az duda??? :D :) :D

Elküldve
a mai nap fénye mikor Kacsó motorteréből a lefújó szelepre megkérdezték, hogy mi az duda??? :D :) :D

Kacsóóóóóóóó... :D :D

Amúgy neked mikor lesz "dudás" autód??? :D :D

Elküldve
Jajaja... jót ment nagyon... bár hagyhatott volna még egy kis izgalmat az utolsó futamra... :D

a verseny iszonyat jo volt ...

taktikázás nélkül versenyben 14röl 5re beérni :)

iszonyat szépeket elözött ...

palikot meg le kéne löni ...

Elküldve
Kacsóóóóóóóó... :) :D

Amúgy neked mikor lesz "dudás" autód??? :D :D

mondjuk fa.szopó kereskedelmi csatorna megvárhatta volna az interjúkat legalább. Gyorsan kell vagy 30 perc reklám most mert utána jön huszadszorra a Nemzetbiztonság BT és azt csak 4-5ször lehet megszakítani reklámmal. :D

Elküldve
mondjuk fa.szopó kereskedelmi csatorna megvárhatta volna az interjúkat legalább. Gyorsan kell vagy 30 perc reklám most mert utána jön huszadszorra a Nemzetbiztonság BT és azt csak 4-5ször lehet megszakítani reklámmal. :D

Az interjúk a legfontosabbak az egész versenyben !!!!!!

Többi csak mellékszál :) :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.