Atommanó Elküldve Október14, 2009 Elküldve Október14, 2009 King of Europe Drift...xprovid videjóóó... van benne pár szép hátulhajtós opel is... és az sem elhanyagolandó, hogy a 2009-es év King Of Europe drifterbajnoka Kerényi Ádám lett, a "hátulülős" BMW-vel...
Xray Elküldve Október15, 2009 Elküldve Október15, 2009 King of Europe Drift...xprovid videjóóó... van benne pár szép hátulhajtós opel is... és az sem elhanyagolandó, hogy a 2009-es év King Of Europe drifterbajnoka Kerényi Ádám lett, a "hátulülős" BMW-vel... Klassz a videó , egyébként meg jó kis technikai sport ez + ugye az ember jó ha tud vezetni is egy kicsit :D Én irigylem ezeket a manusokat mert én így az életben nem fogok tudni vezetni :) Ja és pénzem sem lesz hogy felépítsek egy autót ilyenre!
Albert Elküldve Október15, 2009 Elküldve Október15, 2009 King of Europe Drift...xprovid videjóóó... van benne pár szép hátulhajtós opel is... és az sem elhanyagolandó, hogy a 2009-es év King Of Europe drifterbajnoka Kerényi Ádám lett, a "hátulülős" BMW-vel... Iszonyat zsear vidijó, megnéztem fullscreenben. Nagyon jól átadta a fílinget itt a melóhelyen :D Az mér van hogy két 1-3. helyezett van? Az elsők azok miben lettek nyerők? És nincs olyan vidijó ahol a döntő futamokat meg lehetne nézni?
Atommanó Elküldve Október15, 2009 Elküldve Október15, 2009 Iszonyat zsear vidijó, megnéztem fullscreenben. Nagyon jól átadta a fílinget itt a melóhelyen :D Az mér van hogy két 1-3. helyezett van? Az elsők azok miben lettek nyerők? És nincs olyan vidijó ahol a döntő futamokat meg lehetne nézni? Az elsők az aznapi versenyt nyerték meg az utána következők pedig az éves bajnokságot... Amúgy jutubin biztos találsz ilyen videókat...
Albert Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 megint mérnek nálunk a felüljárónál.... 10.00 - 12.00 Bp. IV. ker. Árpád út 9:59-ig a kocsiba ültek és 10kor elkezdtek kipakolni :D Gondolom ma hasonló a helyzet. Reggel majdnem frontálisan ütköztem Pehivel aztán később amikor jöttem be egy pékverdával gurultunk sokáig, aszittem ők fognak odaállni a víztoronyhoz, de a régifótin lekanyarodtak balra egy kis villogás kíséretében
Lanti Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 Gondolom ma hasonló a helyzet. Reggel majdnem frontálisan ütköztem Pehivel aztán később amikor jöttem be egy pékverdával gurultunk sokáig, aszittem ők fognak odaállni a víztoronyhoz, de a régifótin lekanyarodtak balra egy kis villogás kíséretében valószínű ott lesznek... ha hazaérek addigra megnézem, hogy rendesen dolgoznak e. :D
Albert Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 valószínű ott lesznek... ha hazaérek addigra megnézem, hogy rendesen dolgoznak e. :D Már majdnem egy óra és még nem vagy otthon? :)
Pehi Csabi Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 Már majdnem egy óra és még nem vagy otthon? :D 12.30kor már úton volt a meló utáni ebédből hazafelé.
Pehi Csabi Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 Reggel majdnem frontálisan ütköztem Pehivel Na ja 1szer hozom ki az autót 1 hét alatt mert késésben vagyok erre akkor is te jössz szembe az én sávomba.
Albert Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 Na ja 1szer hozom ki az autót 1 hét alatt mert késésben vagyok erre akkor is te jössz szembe az én sávomba. faxé kellett kihozni
Pehi Csabi Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 szemetek.... nem is mesélsz Lanti? A google már kidobta :D
Lanti Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 nem is mesélsz Lanti? A google már kidobta :) majd ha meglesz :D
Albert Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 nem is mesélsz Lanti? A google már kidobta :D Na mer mivan??? Láttad ezt a képet odaát? http://www.autowp.ru/pictures/opel/kadett/...l_kadett_23.jpg jó mi? :)
Stefan Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 Na mer mivan??? Láttad ezt a képet odaát? http://www.autowp.ru/pictures/opel/kadett/...l_kadett_23.jpg jó mi? :) Szóval kék kell két szőkéhez... :D
Lanti Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 ritka felnik köztük a ronal turbo :D köztük az ATS CUP :D :) :D
sárgaGSI Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 köztük az ATS CUP :D :) :D hopp igaz is régi felniket akartam irni :D :D :D
Rattesid Dénes Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 nem is mesélsz Lanti? A google már kidobta :) :D Nem is igaz.
Pehi Csabi Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 :D Nem is igaz. nahát bejelentkezett a google is :)
Pehi Csabi Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 Na mer mivan??? Láttad ezt a képet odaát? http://www.autowp.ru/pictures/opel/kadett/...l_kadett_23.jpg jó mi? :D de gyönyöjűű
Sonique Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 ritka felnik köztük a ronal turbo :D inkabb ritka de ronda felnik ...1-2 kivétellel de az nagyon kevés van benne ...
Recommended Posts