Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Meggyüttünk Tokajból, nagyon jól ment a kocsim szokás szerint, kevesebb mint 2 óra volt az út oda <_<

Hazafelé amikor mentünk Bogácsról át Noszvajon keresztül Egerbe, akkor észrevettem hogy vmi zörög, elengedett a hátsó kipufftartó gumim, és a hátsó híd tartotta, de ugye néha kolompolt.

Most voltam Patyinál mert reggel vett nekem ilyen gumigenyót oszt két kocsi közé beszúrt - nagyon rendes volt ismét :D

Cserébe Börni felfedezte hogy a váltótartóm elszakadt szal majd az is csere meg szép lassan a balhátsó kerékcsapágyam is :rolleyes:

Elküldve
Meggyüttünk Tokajból, nagyon jól ment a kocsim szokás szerint, kevesebb mint 2 óra volt az út oda B)

Hazafelé amikor mentünk Bogácsról át Noszvajon keresztül Egerbe, akkor észrevettem hogy vmi zörög, elengedett a hátsó kipufftartó gumim, és a hátsó híd tartotta, de ugye néha kolompolt.

Most voltam Patyinál mert reggel vett nekem ilyen gumigenyót oszt két kocsi közé beszúrt - nagyon rendes volt ismét :D

Cserébe Börni felfedezte hogy a váltótartóm elszakadt szal majd az is csere meg szép lassan a balhátsó kerékcsapágyam is :rolleyes:

Ez mind rizsa... nem kell a bla-bla...

azt mond inkább, hogy mennyit fogyasztott... <_< :D -_-

Elküldve
Ez mind rizsa... nem kell a bla-bla...

azt mond inkább, hogy mennyit fogyasztott... :rolleyes: <_< :D

Nemtom mer még nem kellett tankolnom a túra kezdete óta ugyanis még csak 540km-t mentem azóta mf1.gifmf1.gifmf1.gif

Elküldve
Nemtom mer még nem kellett tankolnom a túra kezdete óta ugyanis még csak 540km-t mentem azóta mf1.gifmf1.gifmf1.gif

Amúgy is jó szél volt éjszaka <_<

Szerk.: tényleg, ha ezt az "idegen" smile-t bennehagyom az képpel idézésnek számít? :rolleyes:

Elküldve
Amúgy is jó szél volt éjszaka :D

Szerk.: tényleg, ha ezt az "idegen" smile-t bennehagyom az képpel idézésnek számít? :rolleyes:

Igen mingyá jön Gelko és értesítés nélkül törli a hozzászólásainkat -_- <_<

Elküldve

Azt esetleg nemtuggya valaki hogy az mitől lehet hogy pütyög szépen a kocsi alapjáraton, és egyszercsak lehullik a fordulat, majd a következő pillanatban felpörög és szép lassan visszaáll alapjáratra. Mióta bent van az XE csinálja, szal nagy jelentősége nincs de hátha van rá tippje vkinek.

Elküldve
Akkor már csak az első lehet :D

Köszi

Esetleg elkezdett döglődni a Lambda, vagy lassan cserélni kéne a szűrőket, gyertyákat :D

Vagy vissza kell rakni a gyári fokolású vezérműtengelyeket :)

Elküldve
Fogadjunk azért van ilyen csönd mert mindenki a tokaji fogyasztási adataimra kíváncsi és arra vártok lélegzet visszafolytva :D :) :D

3 üveg /nap? :D

Elküldve
Fogadjunk azért van ilyen csönd mert mindenki a tokaji fogyasztási adataimra kíváncsi és arra vártok lélegzet visszafolytva :) :D :D

Jaja, meg arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ebben a szélben mennyit ment 400-on a hajó :D

Elküldve
Jaja, meg arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ebben a szélben mennyit ment 400-on a hajó :D

Ilyen szélben max szörfözni jó. De nem kájtozni mert akkor így járhatsz

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.