Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

mennyibe kerül egy olyan fekete hátsó lámpa mi volt Antinak meg Soniquenak van meg nemtom kinek még. itthon van-e ? mennyi bele a fekete égő és belemegy-e a sima 5 ajtós Fastrába. jah kéne egy ára a sima Gsi hátsó lámpáról is :rolleyes:

köszi !

Megosztás:

mennyibe kerül egy olyan fekete hátsó lámpa mi volt Antinak meg Soniquenak van meg nemtom kinek még. itthon van-e ? mennyi bele a fekete égő és belemegy-e a sima 5 ajtós Fastrába. jah kéne egy ára a sima Gsi hátsó lámpáról is <_<

köszi !

Itt van és ennyibe kerül 5ajtósba belemegy és az égőket pedig német íbéjről kell rendelni mivel azokat nem kapod meg itthon, vagy LEDes égőket veszel bele, de azok hamarabb halnak, csúnyábbak és drágábban jössz ki. 19eFt volt egy szett az enyémhez fél éve.

gsi hátsólámpa árát meg majd Diny mondja. :rolleyes:

Megosztás:

megint mérnek nálunk a felüljárónál....

10.00 - 12.00 Bp. IV. ker. Árpád út

9:59-ig a kocsiba ültek és 10kor elkezdtek kipakolni :rolleyes:

Mijeza nálunk? CSak nem te is newpösti lettél?

Viztorony elé pakoltak ki? Palota felöl jövöket lőték lefelé? Ott láttam már őket párszor.. a buszmegálló mögé bújtak.

A másik oldal meg pár hete éjjel futottam beléjük.. (lehet be is játszik egy 30as csekk ... a felüljáró elötti lámpánál áltak a zebránál a két sáv közti járdaszigeten, és felváltva lűték a fel, és lejövö forgalmat.. álványon volt.. forogtak vele mint.....

Súlyadó is szivatás lesz teljesítményre, kötelező is.. látom, nagyon ráálltak erre.. (már ha tényleg bevezetik azt is..)

Félig ledes hátsó.. jól néz ki.. láttam is ilyet.. aszthittem utólagos mókolás.. csak abban nemvok biztos, hogy Opelben.. bár úgy dereng,hogy talán pont F-ben.. de nem biztos..

Megosztás:

Mijeza nálunk? CSak nem te is newpösti lettél?

Viztorony elé pakoltak ki? Palota felöl jövöket lőték lefelé? Ott láttam már őket párszor.. a buszmegálló mögé bújtak.

A másik oldal meg pár hete éjjel futottam beléjük.. (lehet be is játszik egy 30as csekk ... a felüljáró elötti lámpánál áltak a zebránál a két sáv közti járdaszigeten, és felváltva lűték a fel, és lejövö forgalmat.. álványon volt.. forogtak vele mint.....

Súlyadó is szivatás lesz teljesítményre, kötelező is.. látom, nagyon ráálltak erre.. (már ha tényleg bevezetik azt is..)

Félig ledes hátsó.. jól néz ki.. láttam is ilyet.. aszthittem utólagos mókolás.. csak abban nemvok biztos, hogy Opelben.. bár úgy dereng,hogy talán pont F-ben.. de nem biztos..

de-de-de... a víztoronynál lakom... és a felüljárót fotózták...

sőt itt is ott voltak:

00.00 - 01.00 Bp. XV. ker. Szentmihályi út

Megosztás:

mennyibe kerül egy olyan fekete hátsó lámpa mi volt Antinak meg Soniquenak van meg nemtom kinek még. itthon van-e ? mennyi bele a fekete égő és belemegy-e a sima 5 ajtós Fastrába. jah kéne egy ára a sima Gsi hátsó lámpáról is :rolleyes:

köszi !

én 35ért vettem izzók nélkül

Megosztás:

csak épp ez nem mokolt

Pont azt írtam,hogy azt hittem,utolag van megcsinálva... de vagy nagyon profi volt, vagy nem mókolt, hanem ilyen cuccos volt...

de-de-de... a víztoronynál lakom... és a felüljárót fotózták...

sőt itt is ott voltak:

00.00 - 01.00 Bp. XV. ker. Szentmihályi út

Dejóó.. jó tudni <_<

Általában a lista fedi a valóság..nem is ezzel van a baj,hanem ami nincs rajta a listán :rolleyes:

Anno régen még Petyával is lestük őket párszor... asszem talán még videót is linkeltem :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.