mélykék76 Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Szerintem annyira ne pánikolj ettől :D :rolleyes: <_< Ahogy te se :D -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 mennyibe kerül egy olyan fekete hátsó lámpa mi volt Antinak meg Soniquenak van meg nemtom kinek még. itthon van-e ? mennyi bele a fekete égő és belemegy-e a sima 5 ajtós Fastrába. jah kéne egy ára a sima Gsi hátsó lámpáról is :rolleyes: köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 mennyibe kerül egy olyan fekete hátsó lámpa mi volt Antinak meg Soniquenak van meg nemtom kinek még. itthon van-e ? mennyi bele a fekete égő és belemegy-e a sima 5 ajtós Fastrába. jah kéne egy ára a sima Gsi hátsó lámpáról is <_< köszi ! Itt van és ennyibe kerül 5ajtósba belemegy és az égőket pedig német íbéjről kell rendelni mivel azokat nem kapod meg itthon, vagy LEDes égőket veszel bele, de azok hamarabb halnak, csúnyábbak és drágábban jössz ki. 19eFt volt egy szett az enyémhez fél éve. gsi hátsólámpa árát meg majd Diny mondja. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Itt van és ennyibe kerül 5ajtósba belemegy és az égőket pedig német íbéjről kell rendelni mivel azokat nem kapod meg itthon, vagy LEDes égőket veszel bele, de azok hamarabb halnak, csúnyábbak és drágábban jössz ki. 19eFt volt egy szett az enyémhez fél éve. gsi hátsólámpa árát meg majd Diny mondja. :rolleyes: köszönöm ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 ...mennyi bele a fekete égő... ...vagy LEDes égőket veszel bele, de azok hamarabb halnak... Legalább feketén fog égni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Lanti találta... <_< :D :rolleyes: öööö lassan egy fül orr gégészet bejatszhat -_- nem te... hát .. hanem a seatos egy kicsit ..... de mind1 öregvagy máááár B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 köszönöm ! van már belöle olyan verzio amiben a fék és helyzetjelzö led panel ... jol néz ki .. és elég bitangul is világit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 megint mérnek nálunk a felüljárónál.... 10.00 - 12.00 Bp. IV. ker. Árpád út 9:59-ig a kocsiba ültek és 10kor elkezdtek kipakolni :rolleyes: Mijeza nálunk? CSak nem te is newpösti lettél? Viztorony elé pakoltak ki? Palota felöl jövöket lőték lefelé? Ott láttam már őket párszor.. a buszmegálló mögé bújtak. A másik oldal meg pár hete éjjel futottam beléjük.. (lehet be is játszik egy 30as csekk ... a felüljáró elötti lámpánál áltak a zebránál a két sáv közti járdaszigeten, és felváltva lűték a fel, és lejövö forgalmat.. álványon volt.. forogtak vele mint..... Súlyadó is szivatás lesz teljesítményre, kötelező is.. látom, nagyon ráálltak erre.. (már ha tényleg bevezetik azt is..) Félig ledes hátsó.. jól néz ki.. láttam is ilyet.. aszthittem utólagos mókolás.. csak abban nemvok biztos, hogy Opelben.. bár úgy dereng,hogy talán pont F-ben.. de nem biztos.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Félig ledes hátsó.. jól néz ki.. láttam is ilyet.. aszthittem utólagos mókolás.. csak abban nemvok biztos, hogy Opelben.. bár úgy dereng,hogy talán pont F-ben.. de nem biztos.. csak épp ez nem mokolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Mijeza nálunk? CSak nem te is newpösti lettél? Viztorony elé pakoltak ki? Palota felöl jövöket lőték lefelé? Ott láttam már őket párszor.. a buszmegálló mögé bújtak. A másik oldal meg pár hete éjjel futottam beléjük.. (lehet be is játszik egy 30as csekk ... a felüljáró elötti lámpánál áltak a zebránál a két sáv közti járdaszigeten, és felváltva lűték a fel, és lejövö forgalmat.. álványon volt.. forogtak vele mint..... Súlyadó is szivatás lesz teljesítményre, kötelező is.. látom, nagyon ráálltak erre.. (már ha tényleg bevezetik azt is..) Félig ledes hátsó.. jól néz ki.. láttam is ilyet.. aszthittem utólagos mókolás.. csak abban nemvok biztos, hogy Opelben.. bár úgy dereng,hogy talán pont F-ben.. de nem biztos.. de-de-de... a víztoronynál lakom... és a felüljárót fotózták... sőt itt is ott voltak: 00.00 - 01.00 Bp. XV. ker. Szentmihályi út Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 van már belöle olyan verzio amiben a fék és helyzetjelzö led panel ... jol néz ki .. és elég bitangul is világit http://www.ak-tuning.com/Ebay/led-rkl-astra-g-sw-2.jpg http://www.ak-tuning.com/Ebay/led-rkl-astra-g-sw-3.jpg wow, ez szép. <_< Kár hogy 40eFt mire eljut Mo-ra. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 mennyibe kerül egy olyan fekete hátsó lámpa mi volt Antinak meg Soniquenak van meg nemtom kinek még. itthon van-e ? mennyi bele a fekete égő és belemegy-e a sima 5 ajtós Fastrába. jah kéne egy ára a sima Gsi hátsó lámpáról is :rolleyes: köszi ! én 35ért vettem izzók nélkül Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 van már belöle olyan verzio amiben a fék és helyzetjelzö led panel ... jol néz ki .. és elég bitangul is világit http://www.ak-tuning.com/Ebay/led-rkl-astra-g-sw-2.jpg http://www.ak-tuning.com/Ebay/led-rkl-astra-g-sw-3.jpg ilyen kell nekem :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 érdekes video.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 érdekes video.. 8.8 @ 171 (gondolom Mph) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 A sellőlányon meg az aluszárnyon kívül brutálisan szép. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Anti, voltál a lurdynál péntek este? Mentem ott a parkolóban egy kört de nem láttam egy ismerőst sem :rolleyes: viszont láttam egy kék bubut, de nem voltam benne biztos hogy az a tiéd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 csak épp ez nem mokolt Pont azt írtam,hogy azt hittem,utolag van megcsinálva... de vagy nagyon profi volt, vagy nem mókolt, hanem ilyen cuccos volt... de-de-de... a víztoronynál lakom... és a felüljárót fotózták... sőt itt is ott voltak: 00.00 - 01.00 Bp. XV. ker. Szentmihályi út Dejóó.. jó tudni <_< Általában a lista fedi a valóság..nem is ezzel van a baj,hanem ami nincs rajta a listán :rolleyes: Anno régen még Petyával is lestük őket párszor... asszem talán még videót is linkeltem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 A sellőlányon meg az aluszárnyon kívül brutálisan szép. :rolleyes: Nekem ha kadett c akkor kerékügyileg csak 13"-ost tudok elképzelni.(ats classic,tramont ty2...stb) de semmiképp "nagy" design felnit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Nekem ha kadett c akkor kerékügyileg csak 13"-ost tudok elképzelni.(ats classic,tramont ty2...stb) de semmiképp "nagy" design felnit. Azért 14-essel se rosszak! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Nekem ha kadett c akkor kerékügyileg csak 13"-ost tudok elképzelni.(ats classic,tramont ty2...stb) de semmiképp "nagy" design felnit. Gondolom a turbós motorhoz kellett valami fék is, ami 13"os felnivel megoldhatatlan, azért van rajta nagyobb felni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 <_< :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 <_< :rolleyes: :D Azt csípem benned a legjobban, hogy a hozzászólásod tartalmával pótolhatatlan információhoz juthat aki ide benéz ! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Azt csípem benned a legjobban, hogy a hozzászólásod tartalmával pótolhatatlan információhoz juthat aki ide benéz ! :rolleyes: Annyi van mint a te hozzászólásaidba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Annyi van mint a te hozzászólásaidba! Nyilván barátom, de látom megen szar napod van nem kell mindenen bepöccenned :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts