Albert Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Na van végre trafinfó http://www.police.hu/traffipax/BRF-20091005_78.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Azt tudom, hogy az is "tesztnek" számít, ha nincs benne hátsó ülés, de azért sok kicsi sokra megy alapon biztos össze lehet hozni egy "utcai" motortuninggal meg sok sok apróság kikönnyítésével feltűnés mentesen annyit, amiből már komolyabb előnyt lehet szerezni kategórián belül. Persze nyílván kicsit abszurd a dolog, mert kb. annyira éri meg anyagilag, mint egy nagyobb motoros autót lepapírozni, de ha már így felmerült nem biztos, hogy nem kéne foglalkozni a dologgal, ha szabály gyártásra kerül a sor. Motortuning megengedett, tehát nincs ezzel semmi probléma! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 <_< :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Én nem ültem a subaruban,vagyis csak addig míg elgurultunk a kútról a lurdyig <_< :rolleyes: a Lantit vitte a kútnál azért írtam hogy má megint ő ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Egy kadett vagy astra turbo pont ugyan annyira esélytelen a profiban is mint az ömlesztett tesztben... egyik helyen sem rúg labdába... nem is az ilyenek miatt lenne létrehozva ez a dolog, de számtalan utólagos turbósított egyébként utcai honda pl simán tudja a 12-t és van amelyik még a 11-et is... Az idő alapú kategorizálásnak sajnos azért nincs értelme, mert akkor meg tegyük fel, hogy csinálsz egy utólagosan turbós astrát avagy kadettet, és a szívó hondák vernek szarrá... :rolleyes: igy altalanosan hogy aki utalagos turbo profi meg ilyen egy baromság nem tom miert baj ha idö alapu ... mindenki megfutja az idöméröjét és bekerül oda ahova valo ... nem avval kell szenvedni hogy milyen motor meg volt e ilyen gyarilag az dönt amit a kocsi tud ennél tisztabb nincs amit itt fejtegettél megint egy nagy találgatás hogy kinek mi lenne jo .. épités alapjan nem lehet rendesen kategorizalni ez biztos ... miért nem lehet az idöalaput beválalni 14 felett street szenvedjenek egymassal ... alatta meg 5 kategoria azt szevassz ... nem értem mi ezen a gaz ... de azokat megértem aki a szabajokat hozza ez nem cél .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 yahh lantit lehet csesztetni adott a lehetöség hogy sziszegjen a targacsa joáron .... :D -_- B) ;) :D <_< :D :lol: :D :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Lanti... azért Te is sejted, hogy ez most magad labda... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 yahh lantit lehet csesztetni adott a lehetöség hogy sziszegjen a targacsa joáron .... :rolleyes: <_< :D -_- Lanti... azért Te is sejted, hogy ez most magad labda... :D :D köszi-köszi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Van valami jó LET jóáron? :rolleyes: Csak mert én is keresek egyet váltóstól, tehát ha tud valaki valamit, ne tartsa magában! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Na Lanti erről megint le fog maradni... aztán meg hüppög majd... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Na Lanti erről megint le fog maradni... aztán meg hüppög majd... :rolleyes: <_< hüppög?olyat nem tud a LET! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Ha Lantit nem érdekelné az a motor, akkor légszi jelezzétek felém, mert tényleg keresek egyet. :rolleyes: Mondjuk holnap beszélek egy gyerekkel már motor ügyben, azt a motort féligmeddig ismerem, innen van a környékről, tehát ha vele megegyezek, akkor hozom az egész motorteret, ha nem, akkor viszont kell egy másik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Ha Lantit nem érdekelné az a motor, akkor légszi jelezzétek felém, mert tényleg keresek egyet. :rolleyes: Mondjuk holnap beszélek egy gyerekkel már motor ügyben, azt a motort féligmeddig ismerem, innen van a környékről, tehát ha vele megegyezek, akkor hozom az egész motorteret, ha nem, akkor viszont kell egy másik. 300e courtenay leömlö gt28 turboval komplett moci .. 1 dugo minusszal de ugye aki c20xe be akarja rakni annak ugysem kell a régi dugo ... uj áron csak a leömlö és a turbo többe kerül ... a muhanak rendeltem ilyen leömlöt ami most future kocsijan van az volt majd 110e ft .. szoval jo áron van Lanti egy papirkutya a tacsija bátrabb szerintem sir a szája hogy tubot akar ha meg lehetöségvan csak hüppög meg ááááá nem tudom ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Van valami jó LET jóáron? :rolleyes: Csak mert én is keresek egyet váltóstól, tehát ha tud valaki valamit, ne tartsa magában! B) Rohadt Hiéna :D :D :D -_- <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 vedd meg az opc sanyi által árult ler mocit, csak 400 ropi az ára.... szvsz annyit messze nem ér, de árulja, és megkért, hogy szóljak mindenkinek. az én motorom is eladó, de sajnos meg kell vegyed hozzá a többit is. :rolleyes: az lenne a főleg jó üzlet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Na Lanti erről megint le fog maradni... aztán meg hüppög majd... :rolleyes: <_< Tegnap így is kiszúrtam messziről a félreismerhetetlen és egyedi autójában. Miután kétszer rám dudált mellettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Tegnap így is kiszúrtam messziről a félreismerhetetlen és egyedi autójában. Miután kétszer rám dudált mellettem <_< Tucatautó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Akkora csönd van ma itt hogy nagy. Reggel a szomszéd utcában volt elvileg trafi 8 és 10 közt de nem találtam <_< Elvileg meg lesz csinálva a kocsim bal eleje és hátulja ha minden igaz, méghozzá nemsokára :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 köszi-köszi :rolleyes: na ugye én megmondtam maskor akkor is postol ha nem kéne most meg egy köszi köszi nél több nem jon kibelöle <_< papirkutya :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 na ugye én megmondtam maskor akkor is postol ha nem kéne most meg egy köszi köszi nél több nem jon kibelöle :D papirkutya -_- egyenlőre nem érzem a késztetést, hogy az 500ezres szaromba 800ért motort építsek <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 egyenlőre nem érzem a késztetést, hogy az 500ezres szaromba 800ért motort építsek <_< :rolleyes: most milyen 800 rol beszélsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Na ma elhoztam a kis drágaságomat :rolleyes: Passat highline 1.9 bőrös meg minden <_< Albert, nekem is 6 liter klímával a városba, mostmár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Albert, nekem is 6 liter klímával a városba, mostmár :rolleyes: Nekem is... csak 50km-en.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Nekem is... csak 50km-en.... :D Nekem is :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 egyenlőre nem érzem a késztetést, hogy az 500ezres szaromba 800ért motort építsek B) :rolleyes: 500???? <_< :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts