aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Hát nehezen döcögök rajta, néha pofára is esek... :D c'est la vie. de komolyan mondom evvel a gsivel jó nagy fába vágtam a fejszém..... soha nem gondoltam volna,h ennyi ídő+munka és még mindig semmi látszatja ráadásul 1 stabill pont van most a vason: az emelő ami kesstől van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 :smt082 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 :smt082 te már megint forosz mint arotációs kapa :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Kínomban nevetek. ######a járgányom van. Már nem is emléxem hogy néz ki.................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Fehér... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Kínomban nevetek. ######a járgányom van. Már nem is emléxem hogy néz ki.................... én még igen ha van kedved gyere buszozz át nézd meg mijjen pöpecül néz ki elöl kb 300mm-es emeléssel a vas :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Gyerekek! Bele sem merek gondolni, hogy majd 2225-ben, ha elkészülnek a gépeink, mit fogunk vele művelni... ...mindenhol 50-nel megyünk majd, mert úgy fogjuk félteni... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 igen valószínűleg mint Ali G videóban 30al mind1ikünk erről híres :D de mondjuk azzal vigasztalom magam néha napján, mikor érzem,h depi győzne,h ha az ucssó 2 akcióm nem sikerül hivatalból elintézni akkor még máfél évig nem lenne jogsim, tehát még így is jó vagyok 2 nagy suxx van amitől félek 1.vas kész nagyon raj első napokban traffi amit már nem tudok elintézni -# game over 2.elző autóim nem 1x akarták vinnni ráadásul el, nem is folytatom, mert horror csak 10 után :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Kínomban nevetek. ######a járgányom van. Már nem is emléxem hogy néz ki.................... peti ha meglesz a kocsinak elmejünk egy Mo körüli útra? de ezt komolyan kérdem! Mert vhol pótolni kellene :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Persze,hogy megyünk. Azt terveztem titkon,hogy ha ma megvan a kocsi vagy holnap(amiből úgy látom,hogy semmi sem lesz) szóval azt terveztem.hogy kimegyek Bécsbe meg vissza :D Ehelyett csoda ha azt eltudom intézni,hogy kinézzek valakivel IP-hoz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Hello mindenki, lehet eladnám a vsasamat (omega mv6 a következő)csak nem tudom mit kérjek érte, a véleményeteket kérem és persze ha érdekelne valakit az is írhatna(REDLINE??),megtekinthető képek , itt :http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=867 szia pizo! :D rég jártál erre :P tetszik az auto menjünk át pü-be alkudozni ha sokáig nem irogatok agyon lettem ütve a pofátlanságomért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 szia pizo! :D rég jártál erre :P tetszik az auto menjünk át pü-be alkudozni ha sokáig nem irogatok agyon lettem ütve a pofátlanságomért :D KÜLDTEM EMAILT ,A redline@pro.hu-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Redi! Ha nem vagyok indiszkrét, akkor sikerült esetleg megállapodni, vagy esetleg már az átiratáson töröd magad... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Kiv vaok milyen árban lesz a vas... Azt néztem a piacon igennagy ár difik vannak 650-1.400... Anti ha mos mi megvállnánk a vastól lehet,h befolyásolnánk Mo-n a gsi árakat :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 De hogy milyen fikázást kapnénk, hogy mit képzelünk mi ezekért a hulladékokért... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 na igen amúgy miva veled Aotmano haverom éjjel nappal dont stop workin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 muszáj, kell a lóvé, meg nyárra gyűjtöm vadul a szabadnapokat, és akkor majd egyszer kétszer hosszabb időre is lelépek bentről... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 muszáj, kell a lóvé, meg nyárra gyűjtöm vadul a szabadnapokat, és akkor majd egyszer kétszer hosszabb időre is lelépek bentről... :wink: kira! én amióta dolgozom mindig nemes 1szerűséggel kiveszem augusztust 1 hátulütője van és az a szetember ami oly au-gusztustalan tud lenni 1 hó pélólógatás után.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Én ezért megyek többször 2 hétre... :wink: Egy kis pihi, aztán egy kis meló...és így állat a nyár.. :wink: Pl Júli közepétől haverokkal balcsi, aztán feljövök Megcsinálom a szállodában a Forma 1 hétvégét, mert az rumlis...és utána megyek is vissza Akaliba...na meg persze felmarkolok közben egy kis lóvét... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 na egen de én pl em tudok 2 7 alatt kikapcsolódni... sajna ez van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 na de még két ilyen hasonló projekt lesz valamikor a nyáron... :wink: és hát dolgozni is kell valamikor... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Na felhívtam a lakatos gyereket aki az RS tunyingnak is csinálja az autóit, ő csinálja Hernád tomi dolgait is... 50e -t mondott a két ív kihúzására, dobbetétet is feljebb kell vinni, visszaalvázvédőzni... ebben benne van minden anyag, munkadíj... :roll: hát skubiztam egy darabig... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 eléggé HT-s árak :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Ez Tomi nélküli ár, mert én is ismerem a srácot... :wink: Akkor nem is mernék belegondolni.. :D :P pedig nagyon jó haverom... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 mit mond6 az ellenségeknek vagy akin ppen húzni akar? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts